Blogit
Koti asemalla

Ihana löytö lapsuudesta

Kaivelin tossa varastosta pari Piirustus- ja maalausopasta. Tekisi mieli kokeilla piirtämistä pastelliliiduilla, ja siksi luin vanhoja oppaitani. Toisen kirjan välistäpä tipahti ihana yllätys, kaksi vanhaa piirustustani! Ihailin ihan intona omia töitäni, en mä vaan enää osaisi!
Toisessa työssä lukee vuosi 98. Eli olen tehnyt nämä noin 14-vuotiaana!

 Kummassakin on toki paljon ”virheitä” mutta ikäni ajatellen, aika hyviä. Värimaailma on kiva molemmissa. Tuon naisen laitoin heti kehyksiin ja seinälle.
Muistan kyllä kun tein nämä. Jonkun tuollaisen oppaan mukaan, kun halusin opetella käyttämään värikyniä tuollain ”kerroksittain” eli monta väriä päällekäin.
Nyt tekisi taas niin mieli piirtää…

Mä en nyt jaksa vapusta jauhaa sen enempää. Lauantaina ystäväni oli täällä, sekä tietty mies ja Miki. Tytöt oli muualla. Grillattiin tuolla sateessa ja tehtiin boolia. Oikein mukava ilta oli, ja tänään vietettiin vappupäivä Mikin serkun 1-vuotissynttäreillä. Mukava vappu.:)

Vappua varjosti vain eilen illalla karannut Eppu-katti, jota ei näkynyt aamullakaan. Olin jo aivan huolissani, kunnes rontti ilmestyi oven taakse loppupäivästä. Nälkäinen ja väsynyt seikkailija oli onneksi ehjä.:) Keskiviikkona leikkaukseen, mitähän se sitä ennen vielä ehtii keksiä…

TAAS näitä kissajuttuja, sooooriii!!

Loppuun vielä Osku joka ottaa rennosti.:)

Ensi viikkoon,

-Henna-

Kommentit (7)

  1. Liinu

    Wau, vähänkö hienoja teoksia 🙂 Oot kyllä tosi taitava!

  2. hennaasemalta

    Kiitos Jasmine, Vila-täti sekä Liinu!:) Paitsi Liinu, OLIN taitava…:D Enää ei taidot, hermot eikä aika riittäis.:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *