Huvittavaa

Pakko postata kun itseäni vähän huvitti yksi huomio.

Ollaan tässä selvitelty maalien hintoja, yksi tarjous tuli jonka mukaan tähän taloon maalit (Uulan petrooliöljymaali) maksaisi reilu 1800 euroa.

Huvittavan tästä jutusta tekee se, että viime syksynä kun pyysimme maalausfirmoilta tarjouksia, ensimmäinen maalarifirmahan tarjosi mm. homepesun, pohja- ja pintamaalin reiluun 18 tuhannen euron hintaan! Siis vain maalit, ei työtä.

Hmm, pitäiskö maksaa 1800 euron maaleista 18 tuhatta???:D:D

Hiukka on nämä summat pienentynyt matkan varrella kunhan vaan itse jaksaa selvittää ja kilpailuttaa. Aikamoisella pokalla jotkut noita tarjouksia tekee.

Lisäksi kun kysyin että mistä he keksivät tällaisia tähtitieteellisiä summia kun maalit pitäisi saada muutamalla tonnilla niin he käskivät, minun asiakkaan, jatkossa ostaa heidän maalinsa jos kerta niin halvalla pystyn maalit hankkimaan.

Tällaista asiakaspalvelua, jep jep.

-Henna-

Ps. kuva viime kesältä

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aikamoista asiakaspalvelua jos joku noin vastaa oikeasti! Huh-hu!

  Me maalattiin meidän perus 120neliöinen talo ja 60neliön autotalli viime kesänä ja päästiin noin 800e:lla. Maali tietysti halvempaa, kun oli ihan "tavallista". Ikinä en maksaisi kenellekään tuhansia siitä, että joku maalaa mun talon. Paitsi jos ois oikein paljon ylimääräistä. 😉 Mutta maalaaminen oli kivaa ja meni oikeastaan aika nopeesti kuitenkin. Itse vaan sutimaan!

 2. 3

  sanoo

  Nasba: Niinpä. Joo ei meilläkään ole varaa maksaa maalaamisesta, avustuksilla saadaan nyt jotain puuosien vaihtoa tms apua urakkaan.

  Mäkin tykkään maalata, mutta tossa sitä maalaamista riittääkin sitten kyllästymiseen asti.:D Eikä se maalaus mitään vaan se rapsuttelu ensin…

  Niina: Niinpä…Nyt kun tietää maalien todellisen hinnan niin onhan toi ihan uskomatonta…

 3. 4

  sanoo

  Oho! Miten jollain yrittäjällä voi riittää asiakkaita, jos hinnat ovat kymmenkertaiset?!
  Uulan petrooliöljymaalista meillä on hyvät kokemukset. Mökki, tai paremmin kesäasunto, maalattiin muutama vuosi sitten tummanharmaalla sävyllä ja hyvin se kestänyt auringon paahteen.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Vielä tuohon edelliseen, kun nyt vasta luen.

  Meillä annettiin kaikki biomuksujen lelut vapaaseen leikkiin. Tokihan sitä haluaa, että kriisilapsetkin saavat leikkiä ihan samalla tavalla kuin omatkin. Mutta sitten huomattiin tuo sama hajoamisongelma. Nyt on lelut jaettu kahteen. Niihin joihin ei kosketa, joilla on tunnearvoa ja niihin joilla saa leikkiä.

  Meillä kriisin kulukorvaukset ovat aika hyvä, jos ei ole paljon kuskaamisia tai muita erikoismenoja. Niinpä olen ostanut lapsille, jotka ovat olleet meillä kauemmin, omia leluja. Joskus kirppareilta, joskus uutena. Ja olen suosinut duploja, etteivät ne heti mene rikki.

  Surullista on, että lasten pahoinvointi on niin valtavaa, että kaikki pitää hajoittaa. No näkeehän sen isommilla tuolla pihoillakin.

 5. 6

  sanoo

  Raija: Niinpä, ja varsinkaan tuollaisen asiakaspalvelun jälkeen…Miehet itekin näytti kyllä siltä että bisse maistuu enempi kuin työ…:D ja ehkä tuollaisia summia saa tarjottua esim kaupungille tms…

  Hyvä kuulla että hyviä kokemuksia! mekin paikkamaalattiin tuo varasto sillä viime kesänä. Niin ihana maali työskennellä!

  Anonyymi: Niinpä. Meilläkin on pääosin lelut yhteisiä ja kyllähän nuo lapset niillä yhdessä kuitenkin leikkii. Joutuu silti tiettyjä leluja ottamaan pois ja pojalla on tietyt omat "aarteet" jotka saa pitää itsellään. Mun mielestä ei voi vaatia että kaikki jaetaan, enhän mäkään halua että kuka tahansa käyttää mun astioita tai vaatteita.:D

  Kyllä mekin välillä jotain omaksi ollaan ostettu, varsinkin alkuun. Mutta kun lapset vei kyseiset lelut heti kotiinsa/hajotti tms niin kyllä on ostelu harmi kyllä vähentynyt kun tuntuu ettei siitä olekaan niin isoa iloa kuin oli tarkoitus…
  Niinpä…:/

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Samantapaista "asiakaspalvelua" olen saanut myös putkifirmasta. Ilmeisesti remonttialalla on varaa valita asiakkaansa…
  Tuire

 7. 8

  sanoo

  Tänne poikkesin Wanhan vallankumouksen blogista ja lukijaksi jäin samalla.
  Ihanaa värien käyttöä kuvissasi.
  Ilona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *