Blogit
Koti asemalla

Huvittavaa

Pakko postata kun itseäni vähän huvitti yksi huomio.

Ollaan tässä selvitelty maalien hintoja, yksi tarjous tuli jonka mukaan tähän taloon maalit (Uulan petrooliöljymaali) maksaisi reilu 1800 euroa.

Huvittavan tästä jutusta tekee se, että viime syksynä kun pyysimme maalausfirmoilta tarjouksia, ensimmäinen maalarifirmahan tarjosi mm. homepesun, pohja- ja pintamaalin reiluun 18 tuhannen euron hintaan! Siis vain maalit, ei työtä.

Hmm, pitäiskö maksaa 1800 euron maaleista 18 tuhatta???:D:D

Hiukka on nämä summat pienentynyt matkan varrella kunhan vaan itse jaksaa selvittää ja kilpailuttaa. Aikamoisella pokalla jotkut noita tarjouksia tekee.

Lisäksi kun kysyin että mistä he keksivät tällaisia tähtitieteellisiä summia kun maalit pitäisi saada muutamalla tonnilla niin he käskivät, minun asiakkaan, jatkossa ostaa heidän maalinsa jos kerta niin halvalla pystyn maalit hankkimaan.

Tällaista asiakaspalvelua, jep jep.

-Henna-

Ps. kuva viime kesältä

Kommentit (9)

 1. hennaasemalta

  Raija: Niinpä, ja varsinkaan tuollaisen asiakaspalvelun jälkeen…Miehet itekin näytti kyllä siltä että bisse maistuu enempi kuin työ…:D ja ehkä tuollaisia summia saa tarjottua esim kaupungille tms…

  Hyvä kuulla että hyviä kokemuksia! mekin paikkamaalattiin tuo varasto sillä viime kesänä. Niin ihana maali työskennellä!

  Anonyymi: Niinpä. Meilläkin on pääosin lelut yhteisiä ja kyllähän nuo lapset niillä yhdessä kuitenkin leikkii. Joutuu silti tiettyjä leluja ottamaan pois ja pojalla on tietyt omat "aarteet" jotka saa pitää itsellään. Mun mielestä ei voi vaatia että kaikki jaetaan, enhän mäkään halua että kuka tahansa käyttää mun astioita tai vaatteita.:D

  Kyllä mekin välillä jotain omaksi ollaan ostettu, varsinkin alkuun. Mutta kun lapset vei kyseiset lelut heti kotiinsa/hajotti tms niin kyllä on ostelu harmi kyllä vähentynyt kun tuntuu ettei siitä olekaan niin isoa iloa kuin oli tarkoitus…
  Niinpä…:/

 2. Anonyymi

  Samantapaista "asiakaspalvelua" olen saanut myös putkifirmasta. Ilmeisesti remonttialalla on varaa valita asiakkaansa…
  Tuire

 3. Ilona

  Tänne poikkesin Wanhan vallankumouksen blogista ja lukijaksi jäin samalla.
  Ihanaa värien käyttöä kuvissasi.
  Ilona

 4. hennaasemalta

  Tuire: Jep, siltä näyttää..:(

  Ilona: Voi kiitos ja tervetuloa!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *