Huvittavaa

Pakko postata kun itseäni vähän huvitti yksi huomio.

Ollaan tässä selvitelty maalien hintoja, yksi tarjous tuli jonka mukaan tähän taloon maalit (Uulan petrooliöljymaali) maksaisi reilu 1800 euroa.

Huvittavan tästä jutusta tekee se, että viime syksynä kun pyysimme maalausfirmoilta tarjouksia, ensimmäinen maalarifirmahan tarjosi mm. homepesun, pohja- ja pintamaalin reiluun 18 tuhannen euron hintaan! Siis vain maalit, ei työtä.

Hmm, pitäiskö maksaa 1800 euron maaleista 18 tuhatta???:D:D

Hiukka on nämä summat pienentynyt matkan varrella kunhan vaan itse jaksaa selvittää ja kilpailuttaa. Aikamoisella pokalla jotkut noita tarjouksia tekee.

Lisäksi kun kysyin että mistä he keksivät tällaisia tähtitieteellisiä summia kun maalit pitäisi saada muutamalla tonnilla niin he käskivät, minun asiakkaan, jatkossa ostaa heidän maalinsa jos kerta niin halvalla pystyn maalit hankkimaan.

Tällaista asiakaspalvelua, jep jep.

-Henna-

Ps. kuva viime kesältä

Kommentit (9)
  1. Aikamoista asiakaspalvelua jos joku noin vastaa oikeasti! Huh-hu!

    Me maalattiin meidän perus 120neliöinen talo ja 60neliön autotalli viime kesänä ja päästiin noin 800e:lla. Maali tietysti halvempaa, kun oli ihan "tavallista". Ikinä en maksaisi kenellekään tuhansia siitä, että joku maalaa mun talon. Paitsi jos ois oikein paljon ylimääräistä. 😉 Mutta maalaaminen oli kivaa ja meni oikeastaan aika nopeesti kuitenkin. Itse vaan sutimaan!

  2. VILLAKÖLHIN PIHAMAA
    24.4.2012, 18:38

    Ei voi uskoa, miten törkeitä tarjouksia :/ huh huh!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *