Huomio Korsolaiset!

Se vieras kissa tuli taas pihaan, ties monesko kerta jo.
Meidän pojat (siis kissa-pojat) olivat kuulemma ulko-ovella kytänneet ulospäin, ja kun mies avasi oven niin tämä neito (veikkaan että neito) yritti oven toisella puolen sisään.

Annoin pienelle ruokaa kun oli niin laiha, ja hyvin maistui! Tuonne se pihalle katosi, Eppu hiipien perässä. Liekö Eppu vähän ihastunutkin…:)

Kysynkin siis Korsolaisilta lukijoilta, näyttääkö kissa tutulta?? Sillä ei ole pantaa ja todella ihmettelen mistä asti se saattaisi tulla kun ei tässä niitä naapureita juurikaan ole…

Tekisi mieli pelastaa tuo itselle, mutta en viitsi jos joku kaipaa kissaansa… Pitääkö tällaisista ilmoittaa johonkin tms, että kissa löytynyt, kaupunkialueella varsinkin kun ollaan?

-Henna-

Ps. Kaikki muut jauhaa vaan siitä vitsin lätkästä, mua ei vois vähempää kiinnostaa….

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Jos sinä annat sille ruokaa, niin takuuvarmasti se jää teidän asukiksi. Kun pikkusiskoni lapsena alkoi salaa ruokkia irtokissaa, kävi niin, että kotimme navettaan asettui kokonainen kissalauma, joka kasvoi joka vuosi ja niitä oli lopulta ihan hirveästi.

  Irtonaiset kissat pitäisi toimittaa löytöeläintaloon.

 2. 2

  sanoo

  Niin ruokaa ei ehkä saisi antaa, mutta en voi olla antamattakaan. Jos sillä on koti jossain, se palaa sinne taatusti siitä huolimatta. Jos ei, niin hyvä jos saa edes meiltä ruokaa.:)
  Tänne tuskin tulee kissalaumaa kun ei tässä luulisi kissoja paljon olevan vapaana, ihan keskustassa kun yksinään ollaan.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Karkurit.fi oon laittanu ilmoituksen kerran kun meidän pihalle ilmestyi harmaa karkulainen.

 4. 4

  sanoo

  Voi olla tullut kaukaakin, meidän kolli reissas viime syksynä 7 kilometrin päähän, ajallisesti kuukauden ja oli jättäytynyt taloksi kun sai ruokaa. Kahden viikon päästä löysimme sen (karkurit.fi) ja ei tunnistanut meitä enää. Oli laihtunut ja täynnä punkkeja, kotiin tultua pikkuhijaa ikäänkuin alkoi muisti palata! Käy kurkkamassa tuo nettisivu ja laita vaikka ilmoitus kisusta sinne! Joskos oma koti löytyisi taas. Oman kunnan sivuilta yleensä löytyy tiedot löytöeläinkodeista joihin voi toimittaa, jos malttaa!

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Mä ottaisin mirrin kiinni ja laittaisin ilmoituksen lehteen tai jonnekin, että tämmöinen on löytynyt. Ja ilmoittaisin löytöeläinsuojaan myös. Jos kukaan ei sitä tule hakemaan, eikä kaipaile, niin pidä. Paljon parempi sen on teillä asua, kuin vaeltaa ympäriinsä. Pääsee vielä hengestään.

 6. 6

  sanoo

  Helsingin eläinsuojeluyhdistykseen kissan voi viedä. Jos kissalle ei löydy oikeaa omistajaa etsivät sille uuden kodin. Jos haluat itse pitää, ilmoita hesyyn tuntomerkit, jos joku kaipailee 🙂

 7. 7

  sanoo

  Hei!

  En ole korsolainen, mutta haluan kommentoida silti. Minusta on ihanaa, että välität ja kannat huolta pihallenne eksyneetsä irtokissasta.

  Uskoisin, että parasta olisi kuitenkin ainakin ilmoittaa alueenne löytöeläimistä huolehtivalle taholle ja lähettää heille kuva laitettavaksi nettisivuille, sillä joku saattaa todella kaivata kissaansa.

  Meille kävi vuosia sitten niin, että kissamme katosi ja etsimme sitä todella aktiivisesti ilmoittaen asiasta radioon ja lehtiin sekä kaikille tahoille, jotka silloin paikkakunnallamme tällaisia asioita hoitivat. Kissaa ei kuitenkaa etsinnöistä huolimatta löytynyt.

  Kahdeksan vuoden (!!!) kuluttua pitkäkarvainen leikattu tyttökissamme ilmestyikin pihallemme. Siinä oli nyrkinkokoisia takkuja ja se oli syötetty mielettömän ylipainoiseksi. Joku oli siis omatoimisesti ominut kissamme vaikka kuinka halusimmekin sen takaisin kotiin. Näinkin voi käydä.

  Olisi siis ihanaa, jos koittaisit kissan oman kodin löytää ja jos sitä ei löydy voithan sitten tarjota sille uuden rakastavan kodin teidän luonanne. <3

 8. 8

  sanoo

  Hei,

  Voin kuvitella, että kiusaus on kova antaa reppanalle ruokaa ja ottaa hoiviin <3 ja miksikäs ei, jos toinen on koditon…

  voisit laittaa ilmoituksen tuonne karkurit.fi -sivustolle. Tai otat kiinni ja toimitat paikalliseen löytöeläinkotiin, joissa yleensä säilytetään löytöeläimia 2 viikkoa ja odotetaan, että omistaja kaipailee. Tämän jälkeen eläin voidaan luovuttaa uuteen kotiin tai viimeiselle matkalleen.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Laittasin pari ilmoitusta esim. johonkin lähikaupan seinälle/kirjaston seinälle. Soittaisin vielä löytöeläinsuojaan, ja kyselisin mahd. ilmoituksia kadonneista kissoista sekä heidän mielipidettään teidän pihassa liikkuvan kissan suhteen. Kodittomaltahan tuo kissa"neiti" vaikuttaa ja teiltä taitaisi saada uuden kodin. 😉

  Nimim. Vilppu tuli taloon

 10. 10

  sanoo

  Suuri kiitos kaikille kommenteista ja avusta!
  Laitoin heti eilen ilmoituksen tuonne karkurit.fi sivustolle kun sain sivusta vinkin fb:n puolella.
  Ensi viikolla yritän muistaa soittaa vielä sinne Hesyyn.
  Ymmärrän oikein hyvin että jollain voi olla iso itku kissansa perään, joten yritän saada pienen kotiinsa. Voihan se olla että tämä on sirutettu ja koti löytyy helpostikin!:)

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Meillä kävi kerran myös nälkäinen kissa, oli sisällä muutaman tunnin -söi ja sai silityksiä. Sitten häippäs eikä ikinä tullut takaisin.
  Eli ei automaattisesti ruuan laittaminen nyt niin vaarallista ole. Tiedän että meidänkin kissat tulis takas kotiinsa vaikka joku jotain herkkujakin antais =)

 12. 12

  sanoo

  No niinpä! Tuskin meidänkään kissat mihinkään lähtisi kun täällä on niin hyvät oltavat! Tilaa, vapautta, ruokaa ja monta silittäjää.:)

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Mä voisin myös suositella tota kauppojen ilmoitustaulua ja lisäks vaikka paikallislehdessä ilmoittamista. Mulle esim. ei olis tullu mieleenkään etsiä mistään nettisivustolta, jos olis kissa kadonnu. Varsinkin jos on jonkun vanhemman ihmisen kissa.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *