Huomio Korsolaiset!

Se vieras kissa tuli taas pihaan, ties monesko kerta jo.
Meidän pojat (siis kissa-pojat) olivat kuulemma ulko-ovella kytänneet ulospäin, ja kun mies avasi oven niin tämä neito (veikkaan että neito) yritti oven toisella puolen sisään.

Annoin pienelle ruokaa kun oli niin laiha, ja hyvin maistui! Tuonne se pihalle katosi, Eppu hiipien perässä. Liekö Eppu vähän ihastunutkin…:)

Kysynkin siis Korsolaisilta lukijoilta, näyttääkö kissa tutulta?? Sillä ei ole pantaa ja todella ihmettelen mistä asti se saattaisi tulla kun ei tässä niitä naapureita juurikaan ole…

Tekisi mieli pelastaa tuo itselle, mutta en viitsi jos joku kaipaa kissaansa… Pitääkö tällaisista ilmoittaa johonkin tms, että kissa löytynyt, kaupunkialueella varsinkin kun ollaan?

-Henna-

Ps. Kaikki muut jauhaa vaan siitä vitsin lätkästä, mua ei vois vähempää kiinnostaa….

Kommentit (14)
  1. Jos sinä annat sille ruokaa, niin takuuvarmasti se jää teidän asukiksi. Kun pikkusiskoni lapsena alkoi salaa ruokkia irtokissaa, kävi niin, että kotimme navettaan asettui kokonainen kissalauma, joka kasvoi joka vuosi ja niitä oli lopulta ihan hirveästi.

    Irtonaiset kissat pitäisi toimittaa löytöeläintaloon.

  2. hennaasemalta
    12.5.2012, 06:44

    Niin ruokaa ei ehkä saisi antaa, mutta en voi olla antamattakaan. Jos sillä on koti jossain, se palaa sinne taatusti siitä huolimatta. Jos ei, niin hyvä jos saa edes meiltä ruokaa.:)
    Tänne tuskin tulee kissalaumaa kun ei tässä luulisi kissoja paljon olevan vapaana, ihan keskustassa kun yksinään ollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *