Blogit
Koti asemalla

Huomio Korsolaiset!

Se vieras kissa tuli taas pihaan, ties monesko kerta jo.
Meidän pojat (siis kissa-pojat) olivat kuulemma ulko-ovella kytänneet ulospäin, ja kun mies avasi oven niin tämä neito (veikkaan että neito) yritti oven toisella puolen sisään.

Annoin pienelle ruokaa kun oli niin laiha, ja hyvin maistui! Tuonne se pihalle katosi, Eppu hiipien perässä. Liekö Eppu vähän ihastunutkin…:)

Kysynkin siis Korsolaisilta lukijoilta, näyttääkö kissa tutulta?? Sillä ei ole pantaa ja todella ihmettelen mistä asti se saattaisi tulla kun ei tässä niitä naapureita juurikaan ole…

Tekisi mieli pelastaa tuo itselle, mutta en viitsi jos joku kaipaa kissaansa… Pitääkö tällaisista ilmoittaa johonkin tms, että kissa löytynyt, kaupunkialueella varsinkin kun ollaan?

-Henna-

Ps. Kaikki muut jauhaa vaan siitä vitsin lätkästä, mua ei vois vähempää kiinnostaa….

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Meillä kävi kerran myös nälkäinen kissa, oli sisällä muutaman tunnin -söi ja sai silityksiä. Sitten häippäs eikä ikinä tullut takaisin.
  Eli ei automaattisesti ruuan laittaminen nyt niin vaarallista ole. Tiedän että meidänkin kissat tulis takas kotiinsa vaikka joku jotain herkkujakin antais =)

 2. hennaasemalta

  No niinpä! Tuskin meidänkään kissat mihinkään lähtisi kun täällä on niin hyvät oltavat! Tilaa, vapautta, ruokaa ja monta silittäjää.:)

 3. Anonyymi

  Mä voisin myös suositella tota kauppojen ilmoitustaulua ja lisäks vaikka paikallislehdessä ilmoittamista. Mulle esim. ei olis tullu mieleenkään etsiä mistään nettisivustolta, jos olis kissa kadonnu. Varsinkin jos on jonkun vanhemman ihmisen kissa.:)

 4. Töölön tyllerö

  Kerro sitten kun on selvinnyt miten kissalle kävi, löysikö tiensä kotiin vai jäikö teille? Mua ainakin kiinnostaa sen kohtalo.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *