Huoleton

Olo on kuin olisi jäänyt junan alle.
Tämä ilta on kyllä ollut sellainen etten varmaan nuku ollenkaan kun kaikki pyörii päässä.
Edelleen väännetään sen kuistintekijän pomon kanssa, se vaatii nyt että meidän pitää maksaa mutta itse ei vaivaudu tulemaan paikan päälle jotta voitaisiin yhdessä katsoa työn epäkohdat ja puhua nenätysten. Ihme pottuilua sähköpostitse jne. Lisäksi työjutut vaivaa, välillä sitä haluais pelastaa koko maailman lapset, mutta kun ei voi.

Aamulla kun olin nousemassa sängystä, Osku hyppäsi syliin ja nukahti siihen. Olin jumissa kun en viitsinyt häätää meidän ujompaa kisupoikaa. Mietin vaan että olisinpa kissa. Voisin nukkua noin tyytyväisenä vailla huolen häivää.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Kyllä ne huolet painaa välillä liiankin kanssa (nimimerkki viime yön TOOOOOOOOSI huonosti nukkunut:/ ) Mutta onneksi kisut on olemassa 😉 Täällä 4 kpl joutuvat olemaan aikas usein mamin "terapia" kissoina ;D ja mikäs sen ihanampaa kun kisut tulee ihan viereen nukkumaan ja kehräämään Tsemppiä teille ja kisuille silityksiä 🙂 T: Niina ja 4kisua

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Fiksu kissa!
  Se huomasi että mamma tarvitsee nyt rentouttavan hetken.
  Mutta oikeesti, tsemppiä.

  -kipsu

 3. 3

  sanoo

  Tiedän tunteen, tämä työ on joskus raskasta mutta palkitsevaa kaikkine puolineen.

  Voi, ihana! Kyllä on monet aamut täälläkin herätty niskat jumissa kun ei ole raskinut kissoja liikauttaa kun nukkuvat iholla, vaan itse jäkittänyt samassa asennossa koko yön <3 Parhautta!

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Muista meidän kissan joka käänsi asentoaan kun talviaamuna joskus lähdin kouluun eikä yhtään kiinnostanut. Pakko sanoa että joskus olin kateellinen. Vain kissa osaa nauttia elämästä, lämpöisessä paikassa, masu täynnä. Jos uskoisin uudestisyntymään niin haluaisin tulla tänne takaisin maalaiskissana.
  Timo

 5. 5

  sanoo

  Tämän on tarkoitus olla optimistinen ja positiivisia viboja luova kommentti:

  Ei, olosi ei todellakaan ole kuin junan alle jäänyt.

  (Terveisiä ukolles.) 🙂

 6. 6

  sanoo

  Niina: Jep, kyllä on jo monet itkut itketty näidenkin kissojen turkkeihin…mut onneksi ne on olemassa!:) (vaikka pojat viime yönäkin kolisteli mut hereille monta kertaa)

  Kipsu: Kiitti.:)

  Hanna: Haha, jep! On se hullua ettei niitä malta liikuttaa mut esim miestä tönin kyllä kunnolla kylkeen jos uskaltaa valtaa sängystä munkin puolta.:D

  Timo: Jep, voi kuin useasti oonkaan aatellut että oi kun olisin kissa, siis suomalainen hyvässä kodissa/maalla oleva kissa.:D

  Kiskoarkea: Thanks! Kerrotaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *