Blogit
Koti asemalla

Huoleton

Olo on kuin olisi jäänyt junan alle.
Tämä ilta on kyllä ollut sellainen etten varmaan nuku ollenkaan kun kaikki pyörii päässä.
Edelleen väännetään sen kuistintekijän pomon kanssa, se vaatii nyt että meidän pitää maksaa mutta itse ei vaivaudu tulemaan paikan päälle jotta voitaisiin yhdessä katsoa työn epäkohdat ja puhua nenätysten. Ihme pottuilua sähköpostitse jne. Lisäksi työjutut vaivaa, välillä sitä haluais pelastaa koko maailman lapset, mutta kun ei voi.

Aamulla kun olin nousemassa sängystä, Osku hyppäsi syliin ja nukahti siihen. Olin jumissa kun en viitsinyt häätää meidän ujompaa kisupoikaa. Mietin vaan että olisinpa kissa. Voisin nukkua noin tyytyväisenä vailla huolen häivää.

-Henna-

Kommentit (6)

 1. hennaasemalta

  Niina: Jep, kyllä on jo monet itkut itketty näidenkin kissojen turkkeihin…mut onneksi ne on olemassa!:) (vaikka pojat viime yönäkin kolisteli mut hereille monta kertaa)

  Kipsu: Kiitti.:)

  Hanna: Haha, jep! On se hullua ettei niitä malta liikuttaa mut esim miestä tönin kyllä kunnolla kylkeen jos uskaltaa valtaa sängystä munkin puolta.:D

  Timo: Jep, voi kuin useasti oonkaan aatellut että oi kun olisin kissa, siis suomalainen hyvässä kodissa/maalla oleva kissa.:D

  Kiskoarkea: Thanks! Kerrotaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *