Huh mikä viikko

On ollut aikamoinen viikko kuulkaas.
Ei ole ehtinyt edes ajatella mitään remonttia, eikä oikein mitään muutakaan normaalia arkea. Koti on täyttynyt huudolla, nuhaisilla nenillä, oksennuksella, lialla ja kaaoksella.

Ollaan tosiaan Mikin kanssa sairastettu flunssaa jo pari viikkoa, ja nyt on miehen vuoro ja kaiken lisäksi työkiirettäkin meillä. Just kun ajattelin että no, kohta ollaan kunnossa, saadaan arki taas rullaamaan uudella kokoonpanolla niin Mikipä aloittaa aamun oksentamalla….Kyllä meinasi itku päästä siinä vaiheessa. Siis oikeastiko TAAS vatsatautia, ja vasta kun alettiin päästä flunssasta eroon! Eli seuraavaksi se varmaan kiertää meidät kaikki, ja mun suurin huoli on, kuten aina, mitä jos itse sairastun, miten pyöritän tätä arkea sängyn pohjasta….?? Kun vatsatauti tosiaan vetää sinne pohjalle…

Tänään painuin hetkeksi pihalle YKSIN kun tajusin että hei, lumethan on sulanut hirveesti parissa päivässä! Teki niin hyvää kun kaivoin varastosta haravan ja kottikärryt ja aloin haravoimaan. Raikas ilma, hiljaisuus, rauha ja se tunne kun hommat joita on rästissä miljoona, vähän edes eteni. Viime syksynä kun jäi haravoimatta melkein kokonaan.

Tuli tunne että ehkä tästä taas sittenkin selvitään. Ei me ikuisesti voida sairastaa, ja parempi nyt kuin Mikin synttäreillä jotka ovat muutaman viikon päästä. Silloin on pakko olla terveenä!

-Henna-

Kuvat: weheartit.com

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meillä oli sama juttu, ensin flunssa ja sitten vatsatauti ja sitä on kuulemma liikkeellä juuri noin, et ensin se flunssa ja kun siitä paranee niin oksennus.

  Pidän peukut pystyssä! Meillä ainakin meni yhdessä pv ohi, toiv.teilläkin pian!

 2. 4

  sanoo

  Oih, paranemisia sinne!
  Meillä on kans jyllännyt kaikki taudit. Ensin tuli oksennustauti Noaan, sitten isäntään ja heti perään mulle. Siitä kun selvittiin, alkoi flunssa ja sillä tiellä tässä ollaan. Kohta 2-3 viikkoo oltu puolikuntoisia kaikki :-/ Mut jos yhtään helpottaa, ette ole yksin 😉

 3. 5

  sanoo

  Voi että, tsemppiä teille! Se on muuten ihme, miten puutarhatyöt voikin olla välillä niin terapeuttisia (ja joskus taas ärsyttäviä). Just haravoiminen, kukkapenkkien kuopiminen tai vaikka rikkaruohojen kitkeminen.

 4. 6

  sanoo

  Sanna: Joo ärsyttävää siinä on se, että niistä pihatöistä tulee pikkasen stressi, mutta toisaalta se on niin kivaakin. Mä olen kyllä surkea puutarhanhoitaja kun en ole vielä opiskellut asiaa, mutta enköhän mä vielä innostu kun pääsen alkuun tuon meidän pihan kanssa.:)

 5. 7

  sanoo

  Jaaha, puolet mun vastauksista jäi…
  Uusi yritys:
  Merikuu:Kiitos! Miki onneksi on terve tänään, nyt täytyy toivoa ettei me muut enää sairastuta.:)

  Päkkänä: Kiitos!:)

  Niina: Mulla on takana varmaan elämäni kiireisin ja vähäunisin viikko.:D Joo mun pitikin äsken soittaa, mutta unohdin tietty. Laitan sulle viestiä.

  Ninni: Voi, tielläkin kestänyt noin pitkään…:( No, jos tässä nyt paranisi pikkuhiljaa, niin seuraavan kerran sairastetaan sitten toivottavasti joskus talvella aikaisintaan.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *