Huh mikä viikko

On ollut aikamoinen viikko kuulkaas.
Ei ole ehtinyt edes ajatella mitään remonttia, eikä oikein mitään muutakaan normaalia arkea. Koti on täyttynyt huudolla, nuhaisilla nenillä, oksennuksella, lialla ja kaaoksella.

Ollaan tosiaan Mikin kanssa sairastettu flunssaa jo pari viikkoa, ja nyt on miehen vuoro ja kaiken lisäksi työkiirettäkin meillä. Just kun ajattelin että no, kohta ollaan kunnossa, saadaan arki taas rullaamaan uudella kokoonpanolla niin Mikipä aloittaa aamun oksentamalla….Kyllä meinasi itku päästä siinä vaiheessa. Siis oikeastiko TAAS vatsatautia, ja vasta kun alettiin päästä flunssasta eroon! Eli seuraavaksi se varmaan kiertää meidät kaikki, ja mun suurin huoli on, kuten aina, mitä jos itse sairastun, miten pyöritän tätä arkea sängyn pohjasta….?? Kun vatsatauti tosiaan vetää sinne pohjalle…

Tänään painuin hetkeksi pihalle YKSIN kun tajusin että hei, lumethan on sulanut hirveesti parissa päivässä! Teki niin hyvää kun kaivoin varastosta haravan ja kottikärryt ja aloin haravoimaan. Raikas ilma, hiljaisuus, rauha ja se tunne kun hommat joita on rästissä miljoona, vähän edes eteni. Viime syksynä kun jäi haravoimatta melkein kokonaan.

Tuli tunne että ehkä tästä taas sittenkin selvitään. Ei me ikuisesti voida sairastaa, ja parempi nyt kuin Mikin synttäreillä jotka ovat muutaman viikon päästä. Silloin on pakko olla terveenä!

-Henna-

Kuvat: weheartit.com

Kommentit (7)
  1. Meillä oli sama juttu, ensin flunssa ja sitten vatsatauti ja sitä on kuulemma liikkeellä juuri noin, et ensin se flunssa ja kun siitä paranee niin oksennus.

    Pidän peukut pystyssä! Meillä ainakin meni yhdessä pv ohi, toiv.teilläkin pian!

  2. Pikaista paranemista kera jaksuhalin! T.päkkänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *