Haaveita työhuoneeseen

Vielä menee varmasti ainakin vuosi ennen kuin päästään mun työhuonetta/vierashuonetta laittamaan. Haaveilla voi silti aina.
Eniten mua mietityttää kyseisen huoneen tapetit. Muihin huoneisiin tiedän jo mitä laitetaan, mutta tässä huoneessa en osaa päättää. Toisaalta haluaisin jotain vaaleaa ja rauhallista, toisaalta jotain todella näyttävää.
Svensktennin tapetit kiinnostaisi mua kovin, ensimmäisessä kuvassa yksi vaihtoehto. Jostain syystä mulla tulee tuostakin mummini mieleen…Lieneekö syynä hänen yhtä värikäs sohva…?:) Tuo olisi kyllä kiva, nyt kun vielä löysin sen Pinterestistä noin seinälle laitettuna. Ne tapettikauppojen omat pienet kuvat tapetista ei kyllä kerro mitään…
Tuo toinen kuva jonka löysin, on kuin mun huoneesta! Siis samantapainen ikkuna ja juuri noin ajattelin pöytäni laittaa ikkunan eteen. Tuo pöytä on ihana. Olen ajatellut pitkää valkoista pöytää pukkijaloilla mutta tuokin on niin kaunis.

Mun oli tarkoitus laittaa pinkki Tolix-tuolini mun huoneeseen työtuoliksi, mutta se taitaa sittenkin jäädä tuonne keittiöön… Mulla on ollut pitkään haaveena tuo Eamesin tuoli valkoisena ja voisinkin sen laittaa mun huoneeseen. Sitäpaitsi ainahan niiden tuolien paikkoja voi vaihdella…;)

Ollaan puhuttu siskon kanssa siitä, että hän saisi auttaa mua tuon huoneen suunnitelussa. Monesti ollaan vitsailtu että hän sitten oleilee usein sielä vierashuoneessa, tulee sinne yökylään jne. En sitten tiedä kuin useasti tuo kiireinen nuori neiti oikeasti sinne ehtii, heh! Jokatapauksessa mulla on koko ajan päässä ajatus että haluan siitä huoneesta mun ja siskon näköisen huoneen, jossa on siskon leikkisyyttä myös mukana. Se olisi sellainen tyttöjen oma pesä.:) Joten, jossain vaiheessa istutaan yhdessä alas ja mietitään mitä sinne tuleekaan.
Ihana siitä ainakin tulee, se on varma!

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  hihi me todellakin tehään tosta huoneesta niin ihana!! voitais vaikka ens viikonloppun jos tuun yöks ni suunnitella sitä 😉 ja kyllä mä nyt lupaan sinne tulla useestikki<3 tottakai 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Tuo ensimmäisen kuvan tapetti on aivan ihana! Sinulle tulee varmasti aikanaan ihana työhuone.

 3. 3

  sanoo

  Ihanat huoneet kumpikin…mut miun mieleen on enempi tuo värikäs täpettihuone…tuo tapetti vain on NIIN ihana:)toivottavasti saat huoneestasi mieleisen.

 4. 4

  sanoo

  On kyllä upea tuo tapetti! Kummatkin huoneet näyttävät tosi hyvällä (kauhistunut vilkaisu ympärille omaan työhuoneeseen)

 5. 5

  sanoo

  Mun mielestä työhuone oli pelkkiä vaikeita päätöksiä täynnä, kun mietin minkä värin kanssa haluan olla ja mitä jaksan tuijottaa pitkään. Vastaus löytyi ystävän emmatuolin kankaasta, vielä kun löytäisin sellaisen itsellenikin. Valmishan se huone ei ole vieläkään, mutta hyvällä mallilla alkaa olemaan.

  Toi Strömsö-lasihylly-ikkunalla on kaunis idea, haluaisin toteuttaa sen jotenkin keittiöön, mutten oikein tiedä miten niitä ikkunoita sitten availisi. En ole koskaan nähnyt sellaista luonnossa, että ymmärtäisin systeemin. Tiedätkö sinä?

 6. 7

  sanoo

  Tuikkis: Joo mä oon kanssa miettinyt samaa! Toi lasihylly on tosi ihana, oon monesti ennenkin miettinyt että miten se käytännös onnistuisi. mutta en oo kyllä ratkaissu asiaa…:/ Tuu kertoo jos sä ratkaiset.:) Koska siis pakkohan sitä ikkunaa on joksu availla.

  Hanna: Mä muokkaan kuvat Photoscapella. Sielä on sellainen erämuokkaus-toiminto jossa voi kuvat yhdistää.:)

 7. 9

  sanoo

  Hanna: No joo, ei sillä voikaan varmaan mitään tehdä…:D mä teen kokonaan photoscapella ja sit vaan koko otsikkohässäkkä bloggeriin. Haluaisin kyllä oppia vielä paremmin tekemään otsikoita…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *