Blogit
Koti asemalla

Haaveita työhuoneeseen

Vielä menee varmasti ainakin vuosi ennen kuin päästään mun työhuonetta/vierashuonetta laittamaan. Haaveilla voi silti aina.
Eniten mua mietityttää kyseisen huoneen tapetit. Muihin huoneisiin tiedän jo mitä laitetaan, mutta tässä huoneessa en osaa päättää. Toisaalta haluaisin jotain vaaleaa ja rauhallista, toisaalta jotain todella näyttävää.
Svensktennin tapetit kiinnostaisi mua kovin, ensimmäisessä kuvassa yksi vaihtoehto. Jostain syystä mulla tulee tuostakin mummini mieleen…Lieneekö syynä hänen yhtä värikäs sohva…?:) Tuo olisi kyllä kiva, nyt kun vielä löysin sen Pinterestistä noin seinälle laitettuna. Ne tapettikauppojen omat pienet kuvat tapetista ei kyllä kerro mitään…
Tuo toinen kuva jonka löysin, on kuin mun huoneesta! Siis samantapainen ikkuna ja juuri noin ajattelin pöytäni laittaa ikkunan eteen. Tuo pöytä on ihana. Olen ajatellut pitkää valkoista pöytää pukkijaloilla mutta tuokin on niin kaunis.

Mun oli tarkoitus laittaa pinkki Tolix-tuolini mun huoneeseen työtuoliksi, mutta se taitaa sittenkin jäädä tuonne keittiöön… Mulla on ollut pitkään haaveena tuo Eamesin tuoli valkoisena ja voisinkin sen laittaa mun huoneeseen. Sitäpaitsi ainahan niiden tuolien paikkoja voi vaihdella…;)

Ollaan puhuttu siskon kanssa siitä, että hän saisi auttaa mua tuon huoneen suunnitelussa. Monesti ollaan vitsailtu että hän sitten oleilee usein sielä vierashuoneessa, tulee sinne yökylään jne. En sitten tiedä kuin useasti tuo kiireinen nuori neiti oikeasti sinne ehtii, heh! Jokatapauksessa mulla on koko ajan päässä ajatus että haluan siitä huoneesta mun ja siskon näköisen huoneen, jossa on siskon leikkisyyttä myös mukana. Se olisi sellainen tyttöjen oma pesä.:) Joten, jossain vaiheessa istutaan yhdessä alas ja mietitään mitä sinne tuleekaan.
Ihana siitä ainakin tulee, se on varma!

-Henna-

Kommentit (9)

 1. Villapullan Hanna

  Herkullisia kuvia! Kuin myös tuossa sinun blogiotsikossakin! Mutta kuinka saada useampi kuva vierekkäin otsikkoon??? Ei onnistu sitten millään :/

 2. hennaasemalta

  Tuikkis: Joo mä oon kanssa miettinyt samaa! Toi lasihylly on tosi ihana, oon monesti ennenkin miettinyt että miten se käytännös onnistuisi. mutta en oo kyllä ratkaissu asiaa…:/ Tuu kertoo jos sä ratkaiset.:) Koska siis pakkohan sitä ikkunaa on joksu availla.

  Hanna: Mä muokkaan kuvat Photoscapella. Sielä on sellainen erämuokkaus-toiminto jossa voi kuvat yhdistää.:)

 3. Villapullan Hanna

  Kiitti, pitää heti koittaa! Tuolla bloggerilla ku en ainakaan saanut – ei varmaan kukaan muukaan 😀

 4. hennaasemalta

  Hanna: No joo, ei sillä voikaan varmaan mitään tehdä…:D mä teen kokonaan photoscapella ja sit vaan koko otsikkohässäkkä bloggeriin. Haluaisin kyllä oppia vielä paremmin tekemään otsikoita…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *