Etiketit ja elämän kiireet

No nyt on hienot etiketitkin pulloissa! Kiitos tästä jälleen lukijalle joka nämä minulle tulosti ja postitti, A, nämä tuli jo nyt, aika nopea posti!:O ja vastauksena viestiisi, Fariinisokeripaketin kyljessä on nykyään ohje 4:lle litralle simaa, senhän nyt juo kahdestaankin, eikös?:) Kiitos myös DG:n Marialle joka nämä on vuosi sitten tehnyt ja laittanut mahdollisuuden muidenkin näitä tulostaa. Juuri näiden syiden takia rakastan lukea blogeja, hyviä ideoita, inspiraatiota ja tällaisia bonuksia.:) Marian uudetkin etiketit on hirmu ihania, mutta nämä oli helpompi leikata.:D

Oletteko seuranneet sarjaa Iholla? Mä kattelen netistä välillä sarjaa ja lähinnä sarjan Mariaa johon voin hyvinkin vahvasti samaistua. Marialla on pienet lapset, uusi koti rakenteilla ja hirveä kiire ja stressi. Mun mies ei tosin kohtele mua kuten sarjassa on annettu ymmärtää että hänen miehensä kohtelee, joten siitä ei tule lisästressiä. Heidän autokeskustelunsa ovat tosin välillä kuin meillä.:D Stressiä yritetään värittää huumorilla. Vähän aikaa sitten Maria puhui kiireistään ja elämän sekamelskasta niin osuvasti että se oli kuin mun suusta.

Itsekin olen asiaa taas pohtinut kun nyt meillä kiirettä aiheuttaa jo pelkästään lastenhoito joka vie kaiken ajan. Lisäksi auto joka ei päässyt läpi katsastuksesta ja pitäisi pian korjata, sisäremontti joka ei etene ollenkaan ja pian aloitettava talon maalaus ja siihen kuuluva kaikki asioiden selvittely ym. Pihalla on myös iso pino puunrunkoja jotka pitäisi pilkkoa ja kasata varastoon.
Onko vähän liikaa ehkä kahdelle ”työssäkäyvälle” ihmiselle? Ei ihme että välillä meinaan pimahtaa ja päässä jomottaa loputon päänsärky…

Tarkoitus oli tehdä sisäremppa muuttokuntoon ennen kesää ja keskittyä sitten maalaukseen mutta eihän se tietenkään niin mennyt. Pitäisi jotenkin aikatauluttaa tämä elämä realistisesti jotta ainakin loppuisi tämä haahuilu ja stressaaminen siitä että mitä koska ja milloin, kenen kanssa ja millä rahalla. Intoa kyllä riittää kaikkeen mutta kun ihminen ei voi revetä moneen juttuun samaan aikaan.

Laitoinkin heti talkookutsun kavereille muutaman viikon päähän, josko siitä saisi jotain apua. Alkaa miehellä kyllä viikon lomakin silloin. (Loma joka on täynnä mun työmenoja)

Tuleekohan täällä meillä koskaan hetkeä jolloin elämä vähän rauhoittuisi eikä olisi miljoonaa rautaa tulessa samaan aikaan?

-Henna-

Ps. Mä en kyllä todellakaan ole yhtä tyyni ja rauhallinen kuin iholla-sarjan Maria.:D

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  No tulipa nopeasti perille, hienoa 🙂

  Kyllä nyt kelpaa simaa maistella, ehkä mä itsekin ensi vuonna laitan simat "tulille" 🙂

  Tsemppiä kovasti arjen kiireisiin, varmaan jokin työlistan tyyppinen auttaisi priorisoimaan, kun hommia on paljon. (Vanhassa omakotitalossa, vaikka suht rempatussa, asuvana tiedän, että aina sitä tekemistä piisaa) Tosi hienoa jos nykypäivänä vielä löytyy talkoomeininkiä, liikaa täällä kaupungissa yritetään pärjätä yksin. Its ekun olen ihan maalta kotoisin, niin seillä on vielä jossain määrin talkoo- ja naapuriapu voimissaan.

  t.Annukka

 2. 2

  sanoo

  Unohtui tuosta, että todellakin sillä Marilala ei ole (sarjan perusteella) hermoja ollenkaan, uskomaton nainen 🙂

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Tosta piti sanoa, että käytättekö verottajan kotitalousvähennystä? En siitä paljon tiedä, mutta sen verran ajattelin että eikö noita vaikeita töitä vois sen verran siirtää ulkopuoliselle? En tosiaan tiedä onko järkeä ja varmasti se teille tiedossa onkin. Joskus vaan sitä vaatii itseltä paljon/liikaa.
  Tosin periaatteessa koko ajan pitäisi helpottaa, talo etenee ja sullakin taidot työhön karttuu (ei niin etteikö aina tulis uusia asioita vastaan ja kaikkea mihin ei voi edes ennakoida, mutta periaatteessa…)

  Mä kans yritän aina listata asioita, se auttaa vähän. Meillä 7-henkinen perhe, viikonloppuisin välillä 11 henkinen ja välillä tuntuu ettei ehdi mitään, välillä taas miettii että mitä tekis 😉

 4. 5

  sanoo

  Annukka: Joo mä oon joka päivä haistellu niitä simoja, niin hyvä tuoksukin että!:)
  Niin riittää, mä vaan odotan sitä aikaa kun täällä on sitä tekemistä edelleen joo, mutta ei mitään isoa ja kiireellistä vaan kaikkea kivaa pientä puuhastelua ja viimeistelyä…:) Niinpä, mä arvostan suuresti että meidän ympärillä on niin ihania ihmisiä jotka viittii auttaa! ja onhan ne talkoot pääosin mukavaa yhdessäoloa.:)

  Katja: Niin on!:)

  Anonyymi: Niinpä. Kyllä joo mutta kyllä sitä maksettavaa silti jää itsellekin niin ei kyllä viitsi ulkopuolista apua pyytää ellei ihan pakko. Mä yritän ajatella että meillä on vasta vuosi takana ja tää talo oli ihan kamala kun tultiin. Ollaan tehty jo paljon siihen nähden ja tätä tulee vielä jatkumaan, mutta kokoajan pitäisi helpottaa ja juuri taidot ja siten nopeus lisääntyä.:) Kunhan ei tulisi mitään home tms ylläreitä…:/

 5. 6

  sanoo

  Mä katson Iholla säännöllisesti. Se on tosi-tv:ksi harvinaisen laadukas. Lisäksi tunnen sarjan ohjaajan, joten sarja kiinnostaa sitäkin kautta.

  Tunsin myös Reinon sellaisella moi-asteella nuorempana, nyt ei oo muutamaan vuoteen törmätty. En usko että se on niin ilkeä luonnossa kuin minkä kuvan sarjasta saa, ennen se ainakin oli tosi ystävällinen ja viehättävä ihminen. Kai siitä vaan leikataan sarjaan ne kaikkein tylyimmät pätkät jotta saatais jotain väriä aikaan, samoin kuin se Maria lässyttää sarjassa niin kamalasti, ettei varmasti oo sellainen oikeasti. Kai sitä itse kukin stressaantuu, jos pitäis elättää perhe näyttelijän/muusikon palkalla, omistaa hometalon ja elää (ärsyttävän oloisen) anopin nurkissa.

  Niin ja kotitekoinen sima on niiiiinnn hyvää, ai että!

 6. 7

  sanoo

  Tyllerö: Joo en mä uskokaan että ne ihmiset ihan sellaisia oikeasti on, eikä Reino ole enää niin paha ollut siinä kuin alkuun. Enkä todella ihmettele että saattaa vähän stressaa! Samaistun vaan Mariaan sen stressaavan elämäntilanteen takia juuri ja siksi mua kiinnosta se erityisesti.:)

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Sitä vielä, että sulla on kyllä tosi kauniita kuvia, ihanat värit ja kivat sommittelut blogissa ja teksteissä. On tosi tärkeä juttu! Tavallaan itsestään selvää, koska olet muutenkin taiteellinen (noita käsitöitä, maalauksia, kortteja yms. mitä olet tänne välilä laittanut) mutta se on tosi kiva juttu näin lukijan kannalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *