Blogit
Koti asemalla

Etiketit ja elämän kiireet

No nyt on hienot etiketitkin pulloissa! Kiitos tästä jälleen lukijalle joka nämä minulle tulosti ja postitti, A, nämä tuli jo nyt, aika nopea posti!:O ja vastauksena viestiisi, Fariinisokeripaketin kyljessä on nykyään ohje 4:lle litralle simaa, senhän nyt juo kahdestaankin, eikös?:) Kiitos myös DG:n Marialle joka nämä on vuosi sitten tehnyt ja laittanut mahdollisuuden muidenkin näitä tulostaa. Juuri näiden syiden takia rakastan lukea blogeja, hyviä ideoita, inspiraatiota ja tällaisia bonuksia.:) Marian uudetkin etiketit on hirmu ihania, mutta nämä oli helpompi leikata.:D

Oletteko seuranneet sarjaa Iholla? Mä kattelen netistä välillä sarjaa ja lähinnä sarjan Mariaa johon voin hyvinkin vahvasti samaistua. Marialla on pienet lapset, uusi koti rakenteilla ja hirveä kiire ja stressi. Mun mies ei tosin kohtele mua kuten sarjassa on annettu ymmärtää että hänen miehensä kohtelee, joten siitä ei tule lisästressiä. Heidän autokeskustelunsa ovat tosin välillä kuin meillä.:D Stressiä yritetään värittää huumorilla. Vähän aikaa sitten Maria puhui kiireistään ja elämän sekamelskasta niin osuvasti että se oli kuin mun suusta.

Itsekin olen asiaa taas pohtinut kun nyt meillä kiirettä aiheuttaa jo pelkästään lastenhoito joka vie kaiken ajan. Lisäksi auto joka ei päässyt läpi katsastuksesta ja pitäisi pian korjata, sisäremontti joka ei etene ollenkaan ja pian aloitettava talon maalaus ja siihen kuuluva kaikki asioiden selvittely ym. Pihalla on myös iso pino puunrunkoja jotka pitäisi pilkkoa ja kasata varastoon.
Onko vähän liikaa ehkä kahdelle ”työssäkäyvälle” ihmiselle? Ei ihme että välillä meinaan pimahtaa ja päässä jomottaa loputon päänsärky…

Tarkoitus oli tehdä sisäremppa muuttokuntoon ennen kesää ja keskittyä sitten maalaukseen mutta eihän se tietenkään niin mennyt. Pitäisi jotenkin aikatauluttaa tämä elämä realistisesti jotta ainakin loppuisi tämä haahuilu ja stressaaminen siitä että mitä koska ja milloin, kenen kanssa ja millä rahalla. Intoa kyllä riittää kaikkeen mutta kun ihminen ei voi revetä moneen juttuun samaan aikaan.

Laitoinkin heti talkookutsun kavereille muutaman viikon päähän, josko siitä saisi jotain apua. Alkaa miehellä kyllä viikon lomakin silloin. (Loma joka on täynnä mun työmenoja)

Tuleekohan täällä meillä koskaan hetkeä jolloin elämä vähän rauhoittuisi eikä olisi miljoonaa rautaa tulessa samaan aikaan?

-Henna-

Ps. Mä en kyllä todellakaan ole yhtä tyyni ja rauhallinen kuin iholla-sarjan Maria.:D

Kommentit (8)

 1. Töölön tyllerö

  Mä katson Iholla säännöllisesti. Se on tosi-tv:ksi harvinaisen laadukas. Lisäksi tunnen sarjan ohjaajan, joten sarja kiinnostaa sitäkin kautta.

  Tunsin myös Reinon sellaisella moi-asteella nuorempana, nyt ei oo muutamaan vuoteen törmätty. En usko että se on niin ilkeä luonnossa kuin minkä kuvan sarjasta saa, ennen se ainakin oli tosi ystävällinen ja viehättävä ihminen. Kai siitä vaan leikataan sarjaan ne kaikkein tylyimmät pätkät jotta saatais jotain väriä aikaan, samoin kuin se Maria lässyttää sarjassa niin kamalasti, ettei varmasti oo sellainen oikeasti. Kai sitä itse kukin stressaantuu, jos pitäis elättää perhe näyttelijän/muusikon palkalla, omistaa hometalon ja elää (ärsyttävän oloisen) anopin nurkissa.

  Niin ja kotitekoinen sima on niiiiinnn hyvää, ai että!

 2. hennaasemalta

  Tyllerö: Joo en mä uskokaan että ne ihmiset ihan sellaisia oikeasti on, eikä Reino ole enää niin paha ollut siinä kuin alkuun. Enkä todella ihmettele että saattaa vähän stressaa! Samaistun vaan Mariaan sen stressaavan elämäntilanteen takia juuri ja siksi mua kiinnosta se erityisesti.:)

 3. Anonyymi

  Sitä vielä, että sulla on kyllä tosi kauniita kuvia, ihanat värit ja kivat sommittelut blogissa ja teksteissä. On tosi tärkeä juttu! Tavallaan itsestään selvää, koska olet muutenkin taiteellinen (noita käsitöitä, maalauksia, kortteja yms. mitä olet tänne välilä laittanut) mutta se on tosi kiva juttu näin lukijan kannalta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *