Componibili ja minionit

 Vihdoin! Miksun oma Kartellin Com-po-ni-bi-li (Kiesus miten vaikea sana, piti ihan googlettaa jotta menee oikein, meniköhän vieläkään…) on täällä.
Tuon hankkiminen oli oikein monivuotinen projekti. Katsoin sitä jo pari vuotta sitten ja vuosi sitten näin näitä Stockmannin hulluilla päivillä. Silloin ne kuitenkin myytiin heti loppuun. No, nyt syksyllä niitä tuli hullareille taas.
Jälleen ne myytiin heti loppuun, mutta tällä kertaa niitä saikin tilata jälkitoimituksena kaikki halukkaat.
Tilasin vihdoin meillekin, hullareiden hinta kun oli kuitenkin muutaman kympin halvempi kuin nettikaupoista löytämäni hinnat.

Hullarithan oli ja meni jo ajat sitten, jo ennen kuin Mikin huone oli valmis. Mä jo tuskailin että mihinkäs se pömpeli oikein jäi. No, nyt vihdoin pääsin hakemaan omani. Näitä oli kuulemma monta sataa tilattu, joten en ollut ainoa.
Mä tykkään tosi paljon, ihan Mikin näköinen huonekalu. Poika on yllättäen ihan fiiliksissä noista ”salaluukuista” joihin saa kesken olevan kirjansa, huulirasvat, ihorasvat sun muut. Tämäkin on niitä iättömiä huonekaluja jonka poju saattaa raahata mukaansa vaikka ensimmäiseen poikamiesboksiinsa/ opiskelijasuntoonsa. Sitten joskus.

Heh, pakko oli napata vielä kuva näistä veijareista. Mikin lempparit, Itse ilkimyksen Minionit! Käsi ylös kuinka monen muksut jaksaa nauraa kerrasta toiseen Itse ilkimys 2:sen ”Beba!”-heitolle? 🙂 Jep, ikihauskaa, ainakin meillä! ”Beba! Hihii, se sanoi peppu!”

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Todella ajaton ja kaunis huonekalu, vaikka hankala nimi sillä onkin.
  Enpä ole moisia ilkimyksiä nähnytkään, sillä omat lapset ovat jo aikuisia ja jälkikasvua ei vielä ole:)
  Mukava tutustua näin netin välityksellä nykyiseen lelu ja tv-sarja muotiin (oletan, että ovat TV:stä ttuttuja).
  Meillä oli muksuilla mutanttikilpikonnia ja poneja:)

  • 1.1

   sanoo

   Nämä ovat elokuvasta Itse ilkimys. Tietsä ne Turtlesit on taas muotia, meilläkin muksut niitä toivoo joululahjaksi! ja My little ponyt nyt on aina ollut muotia, ja ovat vieläkin! Mun vanhat ponit edelleen täällä ahkerassa käytössä.:)

  • 1.2

   sanoo

   Hei, tuo elokuva on kyllä mennyt tältä mamelilta ohi. Kiva, kun valistit minua.
   Jostain kyllä luin tuosta Turtlesien paluusta. Jossain varaston perällä meilläkin nuo sammakot on, mutta tytär on myynyt kaikki poninsa.

 2. 3

  sanoo

  Käsi nostettu! Ehehee, beba. Hillitöntä ;)) Ja tuo componibili (vai miten se nyt olikaan) löytyy myös meiltä. Eteisestä. Korvaamaton meillä ainakin. Ja sopii muotokieleltään myös muihin tiloihin meillä. Joten jos joskus kyllästyttää – sille keksii kyllä helposti uuden paikan kodistamme. 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  • 3.1

   sanoo

   😀 Peppuvitsit jaksaa aina naurattaa! Tosin meillä niitä viljellään jo niin tiuhaan että alkaa jo enempi ärsyttämään…
   Joo toi sopii kyllä mihin vaan. Joskus mietin sitä ensin makkariin yöpöydäksi mutta mikille se on paljon parempi!

  • 7.1

   sanoo

   Mä huomasin että kevään hullareilla ei ollut mutta tosiaan kahtena peräkkäisenä syksynä on ollut. Tiedä sitten onko niin jatkossakin…

 3. 8

  sanoo

  Joo meillä myös lapsi tykkää rämpätä noita luukkuja. Sulloo sisään milloin mitäkin, viimeeksi kaikki pehmolelunsa. 🙂 Oon tykänny tosi paljon ja nyt kun saadaan uusi sänky, luulen että kokonaisuus on vielä kivempi. 🙂

 4. 9

  sanoo

  Minionit ehdottomasti leffan parasta antia! Ja on tuo pömpeli (tyydyn siihen kun tuo oikea nimi on niin vaikea :D) on myös tosi hieno!! Nimen omaan iätön ja passaa tosi moneen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *