Blogit
Koti asemalla

Componibili ja minionit

 Vihdoin! Miksun oma Kartellin Com-po-ni-bi-li (Kiesus miten vaikea sana, piti ihan googlettaa jotta menee oikein, meniköhän vieläkään…) on täällä.
Tuon hankkiminen oli oikein monivuotinen projekti. Katsoin sitä jo pari vuotta sitten ja vuosi sitten näin näitä Stockmannin hulluilla päivillä. Silloin ne kuitenkin myytiin heti loppuun. No, nyt syksyllä niitä tuli hullareille taas.
Jälleen ne myytiin heti loppuun, mutta tällä kertaa niitä saikin tilata jälkitoimituksena kaikki halukkaat.
Tilasin vihdoin meillekin, hullareiden hinta kun oli kuitenkin muutaman kympin halvempi kuin nettikaupoista löytämäni hinnat.

Hullarithan oli ja meni jo ajat sitten, jo ennen kuin Mikin huone oli valmis. Mä jo tuskailin että mihinkäs se pömpeli oikein jäi. No, nyt vihdoin pääsin hakemaan omani. Näitä oli kuulemma monta sataa tilattu, joten en ollut ainoa.
Mä tykkään tosi paljon, ihan Mikin näköinen huonekalu. Poika on yllättäen ihan fiiliksissä noista ”salaluukuista” joihin saa kesken olevan kirjansa, huulirasvat, ihorasvat sun muut. Tämäkin on niitä iättömiä huonekaluja jonka poju saattaa raahata mukaansa vaikka ensimmäiseen poikamiesboksiinsa/ opiskelijasuntoonsa. Sitten joskus.

Heh, pakko oli napata vielä kuva näistä veijareista. Mikin lempparit, Itse ilkimyksen Minionit! Käsi ylös kuinka monen muksut jaksaa nauraa kerrasta toiseen Itse ilkimys 2:sen ”Beba!”-heitolle? 🙂 Jep, ikihauskaa, ainakin meillä! ”Beba! Hihii, se sanoi peppu!”

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit (22)

 1. Anonyymi

  Käsi ylhäällä :))

 2. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

  Meillä kans tykätään kyseisestä leffasta ja hassuista tyypeistä, niinkuin Sasu niitä nimittää 🙂 Toi "boksi" on aikas pätevän oloinen!

 3. Anonyymi

  miksei oskusta ole yhtään kuvaa .kysyy titi

  • hennaasemalta

   Olihan Osku viime postauksessa Unton kanssa!:)

 4. Tea

  Meillä rrrakastetaan minioneja! (katso vaikka… http://meitikka.blogspot.fi/2013/07/katyreiden-lumoissa.html)

  Ja Componibili ON ihana, meillä on myös valkoinen versio yöpöytänä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *