Componibili ja minionit

 Vihdoin! Miksun oma Kartellin Com-po-ni-bi-li (Kiesus miten vaikea sana, piti ihan googlettaa jotta menee oikein, meniköhän vieläkään…) on täällä.
Tuon hankkiminen oli oikein monivuotinen projekti. Katsoin sitä jo pari vuotta sitten ja vuosi sitten näin näitä Stockmannin hulluilla päivillä. Silloin ne kuitenkin myytiin heti loppuun. No, nyt syksyllä niitä tuli hullareille taas.
Jälleen ne myytiin heti loppuun, mutta tällä kertaa niitä saikin tilata jälkitoimituksena kaikki halukkaat.
Tilasin vihdoin meillekin, hullareiden hinta kun oli kuitenkin muutaman kympin halvempi kuin nettikaupoista löytämäni hinnat.

Hullarithan oli ja meni jo ajat sitten, jo ennen kuin Mikin huone oli valmis. Mä jo tuskailin että mihinkäs se pömpeli oikein jäi. No, nyt vihdoin pääsin hakemaan omani. Näitä oli kuulemma monta sataa tilattu, joten en ollut ainoa.
Mä tykkään tosi paljon, ihan Mikin näköinen huonekalu. Poika on yllättäen ihan fiiliksissä noista ”salaluukuista” joihin saa kesken olevan kirjansa, huulirasvat, ihorasvat sun muut. Tämäkin on niitä iättömiä huonekaluja jonka poju saattaa raahata mukaansa vaikka ensimmäiseen poikamiesboksiinsa/ opiskelijasuntoonsa. Sitten joskus.

Heh, pakko oli napata vielä kuva näistä veijareista. Mikin lempparit, Itse ilkimyksen Minionit! Käsi ylös kuinka monen muksut jaksaa nauraa kerrasta toiseen Itse ilkimys 2:sen ”Beba!”-heitolle? 🙂 Jep, ikihauskaa, ainakin meillä! ”Beba! Hihii, se sanoi peppu!”

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit (22)
 1. Todella ajaton ja kaunis huonekalu, vaikka hankala nimi sillä onkin.
  Enpä ole moisia ilkimyksiä nähnytkään, sillä omat lapset ovat jo aikuisia ja jälkikasvua ei vielä ole:)
  Mukava tutustua näin netin välityksellä nykyiseen lelu ja tv-sarja muotiin (oletan, että ovat TV:stä ttuttuja).
  Meillä oli muksuilla mutanttikilpikonnia ja poneja:)

  1. hennaasemalta
   29.11.2013, 17:05

   Nämä ovat elokuvasta Itse ilkimys. Tietsä ne Turtlesit on taas muotia, meilläkin muksut niitä toivoo joululahjaksi! ja My little ponyt nyt on aina ollut muotia, ja ovat vieläkin! Mun vanhat ponit edelleen täällä ahkerassa käytössä.:)

  2. Hei, tuo elokuva on kyllä mennyt tältä mamelilta ohi. Kiva, kun valistit minua.
   Jostain kyllä luin tuosta Turtlesien paluusta. Jossain varaston perällä meilläkin nuo sammakot on, mutta tytär on myynyt kaikki poninsa.

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  29.11.2013, 17:19

  Hieno Gompon…siis Gomp…eikun pömpeli…:))
  Tykkään kanssa tuosta!

  1. hennaasemalta
   3.12.2013, 20:48

   😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *