Blogitauko

Mä päätin nyt ottaa pienen blogitauon.

Mä kirjoitan blogia silloin kun se tuntuu hyvältä, mutta nyt alkaa olee niin, ettei tunnu enää hyvältä.
Mua todellakin alkaa taas rasittamaan nämä ihmiset jotka luulee tietävänsä aina kaiken paremmin, ja tulee taas nimettämänä aukomaan päätään.
Jankataan kissoista jotka on vapaana, haukutaan että me ei välitetä niistä. Sanotaan että ”mitäs ite muutitte Korson asemalle”. Sekö tarkoittaa että meidän täytyy hyväksyä kaikki kiusanteko täällä?? Eikö jokaisella ole oikeus kotirauhaan, asuu ne missä hyvänsä?? Joo onhan Korso levoton, tiedetään, mutta tarkoittaako se sitä että asia pitää hyväksyä? Sitäpaitsi kaikilla ei ole varaa muuttaa johonkin Westendiin tms. (sori vaan jos joku sielä asuu…)

Mulla on omassa elämässä nyt niin paljon kaikkea, että mä en nyt pysty sulattamaan tällaisia kommentteja yhtään.
Eli en nauti tänne kirjoittamisesta tällä hetkellä ollenkaan. Ei pelkästään näiden kommenttien takia, vaan oman elämäntilanteen takia myös.

Kyllä mä palata aion, ehkä jo piankin, mutta nyt ei huvita.

Kiitos silti suurelle osalle positiivisista ja kannustavista kommenteista! Teidän takia oon tykännyt tätä kirjoittaa.
Tämä blogi on myös ollut mulle tietynlaista terapiaa kaiken tämän remontin, työn, ilkivallan ym keskellä. Näkisitte vaan millaista showta me täällä joka päivä pyöritetään.:) Varmaan monet huomannut että mullakin tunteet täällä rehellisesti heitellyt. Sellaista elämä vaan on kaikilla.
Anonyymina pottuilu ei vaan auta asiaa, joten miksi kirjoittaisin?

Enkä meinaa muuten muuttaa kirjoitustyyliänikään tai karsia aiheita kun palaan, niin kuin monet bloggaajat tässä vaiheessa. Ehei, vaikka se ärsyttäisi kaikkia niin mä kirjoitan niin kuin haluan. Jopa niistä vapaana juoksevista kissoista, mutta just nyt ei huvita yhtään.

-Henna-

Ps. Jos joku nyt näkisi tuon mun jalkojen päällä röhnöttävän Oskun, ei varmasti sanoisi että se elää rakkaudetonta elämää. Mutta kiva kun muut tietää paremmin miten meidän kissojen pitäisi elää.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tiedän tunteen, Henna! Toivottavasti kaikki asiat loksahtavat taas paremmin paikoilleen ja elämään löytyy kultareuna. (Ettei sua vaivaisi myös marraskuu…?)

  Minä käyn täällä eniten remppakuvioita seuraamassa ja tulee kyllä ikävä, jos blogihiljaisuus on pitkä!

  Anu

 2. 2

  Tanni sanoo

  Olen jo pitkään lukenut blogiasi mutten vielä koskaan kommentoinut. Nyt ajattelin ehdottaa, että olisiko hyvä idea laittaa blogi salasanan taakse?

  Itselläni ei ole koskaan käynyt edes mielessä, että teidän kissat olisivat millään lailla heitteillä. Perin tyytyväisiä ja onnellisia otuksia kuvista päätellen 🙂

  Monista kommenteista saa sen kuvan, että Korso on äärimmäisen vaarallinen paikka elää sekä ihmisille että eläimille *krhm* Kyllä täällä meidän nelihenkinen perhe on aina tuntenut olonsa turvalliseksi ja peräti tyytyväiseksi sekä onnelliseksi 😉

  Kovasti tsemppiä & jaksamista sinulle Henna ja ihanaa joulun odotusta, blogisi on ihana!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  pakko kommentoida että saattaa olla että negatiivisiä kirjoittajia onkin vaan yksi joka kirjoittaa eri nimimerkeillä. Taannoin Kalastajan vaimo-blogia kirjoittava tutki osoitteet joista ilkeät viestit tulivat ja yllätys olikin huomata että vain 2 koneeltä tuli näitä viestejä. Tiedän että noi jutut ottaa tosiaan pannuun mutta blogisi on ihana ja on mahtavaa huomata kuinka kivasti laitat kotianne. Voihan olla että jotain harmittaa kun saatte niin paljon aikaiseksi ja kaunistakin vielä. Reipasta Joulun odotusta, t.Nina

 4. 4

  sanoo

  Ikävä kuulla että sait pahan mielen, mutta ymmärrän kyllä.
  Toivottavasti löydät kirjoittamisen ja remontin vaiheiden ylöskirjaamisen ilon pian uudestaan, näitä on ollut mukava lukea!

  Kannattaa kokeilla kommentoinnin salliminen ainoastaan rekisterötyneille käyttäjille. Jostain syystä nämä kaiken paremmin tietävät ihmiset piiloutuvat aina Anonyymiyden alle 🙁 Hölmöä pelkuruutta ja turhaa provosointia jos minulta kysytään!

 5. 5

  sanoo

  Nohöh. Ymmärrän hyvin että aina ei jaksa, eikä kyllä tarvitsekaan.
  (Itselläkin sattui palamaan käämit tuossa pari päivää sitten, ei kommenttien vaan inhottavan linkityksen takia).

  Pidä hyvä blogitauko, tai tule huomenna takas jos siltä tuntuu 😀
  Minusta ne mielialanvaihtelutkin saa näkyä, samoin tykkään siitä että aiheita on laajasti

 6. 6

  sanoo

  Paljon voimia vastoinkäymisiin <3 täytyy muistaa siinä välissä olla myös vähän itsekäs ja antaa aikaa omille tunteille. Ottaa se oma aika ja sulatella asioita. Tää pimeä, kylmä aika on aina rankinta aikaa. Onneksi tuo joulu tuo valoa ja lämpöä, niin jaksaa taas paremmin. Haleja.

 7. 7

  sanoo

  Tosi ikävää, että näitä ikäviä kommentteja tulee vieläkin:/ Ajattelin tuossa, että loppuiskohan ne, jos et julkaise niitä, etkä anna ymmärtää että ovat onnistuneet loukkaamaan sinua? Ja kyllä kotirauhaa pitäisi kaikkien ihmisten kunnioittaa, viakka se koti olis keskellä kauppatoria. Liiketunnistemella varustettua kameraa kannattaa kyllä harkita. Niin ja palaat kirjoittamaan kun siltä tuntuu, mä ainakin odotan lukevani sun juttuja taas pian:).

 8. 8

  sanoo

  Täysin ymmärrettävää. Jaksamista ja tulet takaisin kun siltä tuntuu. Harrastuksen ja sen että haluaa jakaa omasta arjestaan ei pitäisi tuottaa pahaa mieltä!

  Pirteää pakkaspäivää!

  t.Annukka

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Ja juuri eilen illalla meinasin kirjoittaa että on sikakivaa kun päivität niin usein, parhaimpina päivänä parikin tekstiä. Jotenkin niin kivaa seurata miten edistytte ja kuulla siitä tavallisesta (tai ei sittenkään ihan…)elämästä, sulla on loistavia kuvia ja kivoja juttuja -elämänläheisiä.
  Ymmärrän kyllä että "otat itseesi" vaikea sitä on olla ottamatta kun heitot on sen tyylisiä, ilman nimeä on niin helppo heittää ikäviä juttuj, usein ei niin tarkoituksellakaan, mutta silti.

  Kissoista vielä, meillä on myös kaksi kissaa ja liikkuvat vapaaana, asutaan joo maalla, mutta kissat on tavattoman hyviä väistämää kaikenlaisia vaaroja, autoja jne. Jos kissoiltasi kysyttäisiin että kumman valitsevat: vapaan elämän, missä on joskus vaaroja ja elämä voi olla jonkun vuoden lyhyempi vai häkki/sisä/narussä elämäisen, jossa EHKÄ elää hiukan pidempään. Niin JOKAINEN tietää mitä kissa valitsisi.

  Sotkemisesta, minusta näistä asioista juuri pitääkin puhua. Siitä mitä ympärillämme tapahtuu, ilkivallasta, pahastaolosta ja ihan ilkeydestä. Jos asioista ei puhuta, eikä ne ärsytä niin sehän tarkoittaa ettei kukaan välitä mistään. Ehkäpä se siitä "urppaa" takaisin sulle, jolla on jotain tekemistä asian kanssa, ellei nyt teidän talon sotkemisen, mutta muutoin. Tuo ajatusmaailma että "mitäs muutitte" on ihan sama, kun raiskataan joku "mitäs käytti minihametta" Sinällään helppoa kun noi ihmisten kommentit on niin älyttömiä, ettei niistä pitäisi voida ottaa itseensä. (Tosihan sä otat koska olet herkkä ihminen, tai näin epäilen tekstien ja työnkuvasi perusteella)

  Voi kaikkea hyväää sinulle, toivottavasti tauko ei ole kovin pitkä. Muuten, joillainhan on ns. suljettuja blogeja, että vain "luvan" saaneet pääsevät lukemaan, se olisi ehkä yksi vaihtoehto, voisi kirjoittaa vähän vapaammin. Tietysti voisi olla julkaisematta niitä ikäviä tekstejä, mutta jäähän ne sun mieleesi silti, vaikket tänne julkaisekaan.
  Anteeksi vuodatus, olen vaan niin tuohtunut puolestasi!

 10. 10

  sanoo

  Tosi kurjaa. 🙁

  Entäs jos laittaisit blogin salasanan taakse ja antaisit vain tutuille/kivoille lukijoille oikeuden lukemiseen?

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Todella harmi, mutta ymmärrän kyllä! Luin sen anonyymin kommentin ja minusta sitä ilkivaltaa ei pidä hyväksyä. Korsokin on paranemaan päin ja mitään muutosta ei ikinä tule tapahtumaan, jos kaikki katsoo vain läpi sormiensa. Minusta on hienoa, että teillä on rohkeutta ja sisua moiseen remonttiin! Kaikkea hyvää teille ja tsemppiä!

  -elli

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Surullista luettavaa, ihmiset on niin ilkeitä.
  Tulee ikävä kivaa blogiasi.
  Toivon kaikkea hyvää,jaksamista arjen keskellä.
  Itse uskon että aika tekee tehtävänsä ja ilkivalta loppuu kun nuoret todella tajuaa että talossa asutaan ja se on KOTI.
  Mukavaa joulun odotusta kaikesta huolimatta.
  Terveisin Marja-Riitta

 13. 13

  sanoo

  Tälläiset tauot ovat ihan sallttuja,varsinkin kun jotkut anonyymit täällä käyvät aukomassa päätään ja esittävät olevansa parempia kuin muut. Kyllä minäkin ottaisin itteeni. Ja kyllä mäkin kissojani ulkona pidin kun asuin ensimmäisessä kerroksessa ja oli takapihakin yms. Ja ihan hyvää elämää elivät ja rakkautta saivat! 🙂

  Toivottavasti saat nopeasti inspiksen taas kirjoitella,täällä odotellaan jo 🙂 Tsemppiä!

  • 13.1

   sanoo

   y por q sera q los argentinos emigran a mexico a buscar trabajo q nacos son emos tenidos sedes de los juegos olipicos y dos mundiales i ajora q inventaran los argentinos

  • 13.2

   sanoo

   Right now, I use a Quick Draw in twirly birds navy, which I LOVE to use when going shopping and just out with friends, but I really need something that can fit an iPad, a notebook, and a pencil bag without looking too bulky, and I think the mailbag would be PERFECT. I definitely want one for my birthday!! And ps, I <3 Indigo Pop.

 14. 14

  sanoo

  Harmi jos jäät tauolle, mutta täysin ymmärrettävää! Blogitauko voi tehdä tosi hyvää ja asioita näkee ehkä taas uudella tavalla? Toi kissa-asia on musta ihan järjetön: jos on mahdollisuutta pitää kissat ulkona ja ne haluavat sinne mennä niin maalla näin voi tehdä! Kerrostalossa asia olisi vaikeammin toteutettavissa. 🙂 Mä ainakin odotan että päästään muttamaan niin saadaan kissa ulkoilemaan, ei se nauti täällä kaksiossa olla.
  Pidähän rentouttava blogitauko ja palaa pian, pistä vaikka sellainen asetus että kukaan ei voi kommentoida mitään niin sua kiusata. Ihanaa joulunodotusta! – Kikkis, Mandartania

 15. 15

  sanoo

  Salasanan taakse piiloutumista en kannata, yksistään siksi etten osaa seurata niitä vaikka mut on kutsuttu lukijaksi. Mutta auttaisko jos hetkeksi estäisi kommentoinnin anonyymeiltä?

  Toivottavasti palaat taas pian kirjoittamaan, olen tykännyt sun blogista ihan mielettömästi! Korson asemaa tuli ihasteltua monet vuodet kun kävin koulua sielläpäin. Teette todella hienoa työtä!

 16. 16

  sanoo

  Eieieieiei! Suuri menetys meille ASIALLISILLE lukijoille, vaikka tosi hyvin ymmärränkin miten paha olo noista kommenteista sinulle tulee! Toivoisin, että laitat tämän salaiseksi ja annat oikeuksia sitten niille, jotka lukuoikeuden ansaitsevat.

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Moi Henna!

  Harmi, että anot saa nyt tällaisen reaktion aikaan. :/ Aivan mahtavaa työtä perheesi tekee vanhan rakennuksen ehostamiseksi. Ja on vaan luonnollista, että puolustat kotiasi. Teinit saisi oppia kunnioittamaan toisen omaisuutta. Mutta miten?

  Palaa pian ja kerää voimia, tuossa projektissa (ja työssäsi) niitä tarvitaan!

  t. raksamama

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Höh onpa harmi!

  Eikö ihmiset ymmärrä, että kissat tekee työtään – pyydystävät hiiriä ulkona.

  Ja kissat on kuitenkin vain kissoja, niin kuin koiratkin koiria…

  Äitinä sitä ajattelee noista eläimistä vähän erilailla.

 19. 19

  Anonyymi sanoo

  Äitinä toden totta ajatellaan eläimistä vähän toisella tavalla. Kerran jos toisenkin olen meidän rivarin pihalta heitellyt kissojen jätöksiä pois hiekkalaatikolta.
  Tarkoitit edellinen anonyymi varmasti sitä, että äitinä ymmärrät että kissa levittää toksoplasmoosia. Erityisen vaarallinen odottaville äideille.

  Kissa pyydystää hiiriä mutta myös lintuja. Kissa ei kuulu suomalaiseen luontoon.

  Mutta mikään edellämainituista ei koske Koti Asemalla-bloggaajaa, koska hänen kissansa ovat vapaina OMALLA PIHALLA. Tämä ero siis pitää ymmärtää. Hennan kissat pysyvät pihalla ja se on lainkin puitteissa ihan ok.

 20. 20

  Anonyymi sanoo

  Kaisa Keravalta. Tämä kommentti on todella hyvä. Rohkaiseva, mutta kuitenkin myös ajatuksia toivottavasti herättävä. It allways takes two to tango ja mitä esim. lakiin tulee, se todellakin on kaikille sama, oli siitä mitä mieltä tahansa. Korson aseman seutu ei myöskään ole maaseutua vaan taajamaa.

  Toivottavasti blogitauko rauhoittaa tilannetta ja tasaa mieltä…sitten olisi taas mukava lukea rempan edistymisestä. Hienoa työtä olette saaneet aikaan, se lattiakin vasta! Elämä on elämää; älä anna negatiivisten kommenttien nujertaa, kehuja pääset kuitenkin niitäkin paljon lukemaan. Voimia, rauhaa!

 21. 23

  Anonyymi sanoo

  Vapaana juoksevat eläimet, niin kissat kuin koiratkin vaarantavat taajamassa liikenteen.
  Sen vuoksi on laissa säädetty että ne pitää pitää kytkettyinä.

  En kirjoita tätä aukoakseni vaan avatakseni sinun ja parin lukijan silmät.
  Kyse ei ole pelkästään kissan hengestä. Luulisin että lakia säädettäessä ei eläimen henkeä tai kärsimyksiä ole mietitty lainkaan.

  Kissan reviiri ulkona on iso, jopa yli 10 hehtaaria. Omakotitalon tontti hyvin harvoin riittää vapaan kissan ulkoilualueeksi.

  Tämä on kaikella ystävyydellä sinulle. Jotta ymmärtäisit myös meitä anonyymejä maailmanparantajia.

  Maailmaan mahtuu monenlaista mielipidettä ja elämäntyyliä. Niitä kannattaa myös tuoda julki, koska näin me opimme toinen toisiltamme ja rikastutamme omaa elämäämme.

  Kaikkea hyvää sinulle jatkossakin!
  Mimosa

 22. 24

  sanoo

  Harmi! Blogisi on tosi monipuolinen ja antoisa. Päivittäin käyn blogiasi lukemassa ja kurkistelemassa onko tullut uusi postauksia 🙂 Toivottavasti palaat pian takaisin! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

 23. 25

  Anonyymi sanoo

  Tsemppiä Henna!

  Tämä on ollut pitkään suosikkiblogini. Toivottavasti palaat pian ja me anonyymitkin saamme vielä nauttia seurastanne!

 24. 26

  Anonyymi sanoo

  Kirjoitin jo aiheesta, mutta vielä yhden jutun haluisin kirjoittaa. Eli tokihan LAKI sanoo kissoista jotain, mutta kuka voi heittää sen ensimmäisen kiven? KUKA NOUDATTAA KAIKESSA LAKIA? Eli JOS joku on niin rohkea että pitää blogia ja kertoo elämästään ja arjestaan niin tokihan voi sanoa ASIALLISESTI mielipiteensä, mutta ei ole muiden asia tuomita ja urputtaa TOISTEN asioista.

  Eläintesuojelu on paikallaan ja siinä vaiheessa kun isoin ongelma on Hennan kissat niin sitten varmaan on aihetta siihen puuttua. Mutta siihen asti löytyy varmasti HIUKAN kiireellisempiä ja tärkeämpiä asioita hoidettavaksi.

 25. 27

  sanoo

  Tosi ikävää anonyymien kiusanteko! Eivätkö he ymmärrä, että kohta ei ole mitään luettavaa heillä kun blogit on laitettava vain kutsuttujen lukijoiden luettavaksi. Yhdelle seuraamalleni blogille kävi niin, kun joku meni niin pahasti henkilökohtaisuuksiin, että sai ihan pelätä. Sairasta!

  Nyt hän kirjoittelee hyvillä mielin meille kutsutuille lukijoille 🙂

  Olen huomannut, että moni blogi päätyy siihen, ettei anonyymit saa kommentoida. Elävässä elämässäkin on pystyttävä sanomaan kasvotusten asiansa. Jos siihen ei pysty niin pitäköön suunsa kiinni.

  Tsemppiä!

 26. 28

  sanoo

  Tiedän tasan tunteen, on vielä niitä ihmisiä jotka kommentoivat moista ihan vain provosoidakseen huonoa mieltä, I know, how lame is that!! Iloa silmäkulmaan ja tee vaikka kuten minä, pistä anonyymi-kommentointi pois vaihtoehdoista, niin johan rauhoittuu 🙂 Mukavaa blogaus-taukoa, ja ihana kun voi jo miettiä joulua ja kaikkea muuta kaunista pimeän syksyn sijaan!

 27. 29

  sanoo

  Tässä lainaus, jonka halusin laittaa:

  "Kun avasit silmäsi ensimmäistä kertaa, et varmaankaan tullut ajatelleeksi sitä tosiseikkaa, että elämä tulisi koettelemaan sinua pahoin. Itkisit ja nauraisit ja rakastuisit ja vihaisit. Mutta kaikki tämä opettaa sinua ymmärtämään muita omien vaikeuksiesi kautta. Mitä enemmän olet kokenut sen rikkaampi olet sydämmeltäsi." <3
  Ja ei nyt ehkä juuri tähän keskusteluun vaan ihan muuten tähän elämään sopiva! Kevein mielin tästä eteenpäin, joohan 🙂

 28. 30

  Anonyymi sanoo

  Ihana blogi. Ihania kuvia. Todella mukava lukea postauksiasi. Remonttinne edistyminen on ollut todella huimaa. Hienoa työtä!

 29. 31

  sanoo

  Kaksi kommenttia poistettu.

  Mä kirjoitan täällä remontista ym ja täällä alkaa tyypit analysoimaan mun luonnetta. Voisko Kaisa keravalta ja tää toinen kirjoittaja poistua mun blogia lukemasta, kiitos. Jos oikeasti vaivaa noin paljon mun kirjoitustapa ym, niin edelleen ihmettelen, MIKSI sitten luette täällä???
  Jos tää jatkuu, anonyymit ei saa enää kommentoida, mikä olisi mun mielestä todella tylsää.

 30. 32

  Anonyymi sanoo

  en ole tainnut koskaan kommentoida mutta nyt sen teen, älä kokonaan sulje blogia!!! käyn täällä päivittäin kattomassa tykkään postauksistasi 🙂

  minun unelma olisi vanha koulu-rakennus josta itselleni remppaisin kodin(ikänsä kerrostalossa asuneena, remonteista ei mitään hajua..hehehe:D).

  älä välitä pahoista suista, me tsempataan sua että jaksat jatkaa täällä blogi maailmassa!

  -mimi-

 31. 33

  sanoo

  Paljon olette taas saaneet rempattua kotianne, kyllä pieni lepäily on aiheellista kaiken harminkin keskellä.
  Onkohan ne korttelipoliisit siirtyneet jo muihin tehtäviin? Lähikouluihin voisi rekseille lähettä viestiä…
  – Asumme pientaloalueella,jossa muutama naapuri pyrkii "lohkomaan" = omimaan mm. autotiemme itselleen! Kaikenlaista törkypuhetta ja haukkumista kuulemme aika ajoittain. Lisäksi äskettäin saimme poliisin kautta tiedon, naapurin väittestä; että vakoilemme heitä kameran avulla!!
  – Perättömistä väitteistä seuraavalla kerralla on kaiketi tehtävä itsekin poliisille selvityspyyntö. Valvontakameran saa asentaa pihatietä ja piha-aluetta kuvaamaan, mutta ei naapureiden pihoja. No, jospa taas olis vähäluminen talvi niin sais olla rauhassa naapureilta ;).

  Rauhallista syksyä sekä jaksamista työhösi.

 32. 34

  Marja sanoo

  Ikävää että tuommoisia kommentoijia on :/. Blogisi on kiva. Tosin, kissoja kylläkään ei saisi irti pitää, näin sanoo ihan laki.

  Ja kannattaa ottaa pois se mahdollisuus, että voi nimettömänä kirjoittaa, silloin kummasti ne huutelijat kaikkoaa.

  Mukavaa joulun odotousta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *