Blogitauko

Mä päätin nyt ottaa pienen blogitauon.

Mä kirjoitan blogia silloin kun se tuntuu hyvältä, mutta nyt alkaa olee niin, ettei tunnu enää hyvältä.
Mua todellakin alkaa taas rasittamaan nämä ihmiset jotka luulee tietävänsä aina kaiken paremmin, ja tulee taas nimettämänä aukomaan päätään.
Jankataan kissoista jotka on vapaana, haukutaan että me ei välitetä niistä. Sanotaan että ”mitäs ite muutitte Korson asemalle”. Sekö tarkoittaa että meidän täytyy hyväksyä kaikki kiusanteko täällä?? Eikö jokaisella ole oikeus kotirauhaan, asuu ne missä hyvänsä?? Joo onhan Korso levoton, tiedetään, mutta tarkoittaako se sitä että asia pitää hyväksyä? Sitäpaitsi kaikilla ei ole varaa muuttaa johonkin Westendiin tms. (sori vaan jos joku sielä asuu…)

Mulla on omassa elämässä nyt niin paljon kaikkea, että mä en nyt pysty sulattamaan tällaisia kommentteja yhtään.
Eli en nauti tänne kirjoittamisesta tällä hetkellä ollenkaan. Ei pelkästään näiden kommenttien takia, vaan oman elämäntilanteen takia myös.

Kyllä mä palata aion, ehkä jo piankin, mutta nyt ei huvita.

Kiitos silti suurelle osalle positiivisista ja kannustavista kommenteista! Teidän takia oon tykännyt tätä kirjoittaa.
Tämä blogi on myös ollut mulle tietynlaista terapiaa kaiken tämän remontin, työn, ilkivallan ym keskellä. Näkisitte vaan millaista showta me täällä joka päivä pyöritetään.:) Varmaan monet huomannut että mullakin tunteet täällä rehellisesti heitellyt. Sellaista elämä vaan on kaikilla.
Anonyymina pottuilu ei vaan auta asiaa, joten miksi kirjoittaisin?

Enkä meinaa muuten muuttaa kirjoitustyyliänikään tai karsia aiheita kun palaan, niin kuin monet bloggaajat tässä vaiheessa. Ehei, vaikka se ärsyttäisi kaikkia niin mä kirjoitan niin kuin haluan. Jopa niistä vapaana juoksevista kissoista, mutta just nyt ei huvita yhtään.

-Henna-

Ps. Jos joku nyt näkisi tuon mun jalkojen päällä röhnöttävän Oskun, ei varmasti sanoisi että se elää rakkaudetonta elämää. Mutta kiva kun muut tietää paremmin miten meidän kissojen pitäisi elää.

Kommentit (36)
 1. Anu ja Ninja
  10.11.2011, 04:41

  Tiedän tunteen, Henna! Toivottavasti kaikki asiat loksahtavat taas paremmin paikoilleen ja elämään löytyy kultareuna. (Ettei sua vaivaisi myös marraskuu…?)

  Minä käyn täällä eniten remppakuvioita seuraamassa ja tulee kyllä ikävä, jos blogihiljaisuus on pitkä!

  Anu

 2. Olen jo pitkään lukenut blogiasi mutten vielä koskaan kommentoinut. Nyt ajattelin ehdottaa, että olisiko hyvä idea laittaa blogi salasanan taakse?

  Itselläni ei ole koskaan käynyt edes mielessä, että teidän kissat olisivat millään lailla heitteillä. Perin tyytyväisiä ja onnellisia otuksia kuvista päätellen 🙂

  Monista kommenteista saa sen kuvan, että Korso on äärimmäisen vaarallinen paikka elää sekä ihmisille että eläimille *krhm* Kyllä täällä meidän nelihenkinen perhe on aina tuntenut olonsa turvalliseksi ja peräti tyytyväiseksi sekä onnelliseksi 😉

  Kovasti tsemppiä & jaksamista sinulle Henna ja ihanaa joulun odotusta, blogisi on ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *