Blogit
Koti asemalla

Blogitauko

Mä päätin nyt ottaa pienen blogitauon.

Mä kirjoitan blogia silloin kun se tuntuu hyvältä, mutta nyt alkaa olee niin, ettei tunnu enää hyvältä.
Mua todellakin alkaa taas rasittamaan nämä ihmiset jotka luulee tietävänsä aina kaiken paremmin, ja tulee taas nimettämänä aukomaan päätään.
Jankataan kissoista jotka on vapaana, haukutaan että me ei välitetä niistä. Sanotaan että ”mitäs ite muutitte Korson asemalle”. Sekö tarkoittaa että meidän täytyy hyväksyä kaikki kiusanteko täällä?? Eikö jokaisella ole oikeus kotirauhaan, asuu ne missä hyvänsä?? Joo onhan Korso levoton, tiedetään, mutta tarkoittaako se sitä että asia pitää hyväksyä? Sitäpaitsi kaikilla ei ole varaa muuttaa johonkin Westendiin tms. (sori vaan jos joku sielä asuu…)

Mulla on omassa elämässä nyt niin paljon kaikkea, että mä en nyt pysty sulattamaan tällaisia kommentteja yhtään.
Eli en nauti tänne kirjoittamisesta tällä hetkellä ollenkaan. Ei pelkästään näiden kommenttien takia, vaan oman elämäntilanteen takia myös.

Kyllä mä palata aion, ehkä jo piankin, mutta nyt ei huvita.

Kiitos silti suurelle osalle positiivisista ja kannustavista kommenteista! Teidän takia oon tykännyt tätä kirjoittaa.
Tämä blogi on myös ollut mulle tietynlaista terapiaa kaiken tämän remontin, työn, ilkivallan ym keskellä. Näkisitte vaan millaista showta me täällä joka päivä pyöritetään.:) Varmaan monet huomannut että mullakin tunteet täällä rehellisesti heitellyt. Sellaista elämä vaan on kaikilla.
Anonyymina pottuilu ei vaan auta asiaa, joten miksi kirjoittaisin?

Enkä meinaa muuten muuttaa kirjoitustyyliänikään tai karsia aiheita kun palaan, niin kuin monet bloggaajat tässä vaiheessa. Ehei, vaikka se ärsyttäisi kaikkia niin mä kirjoitan niin kuin haluan. Jopa niistä vapaana juoksevista kissoista, mutta just nyt ei huvita yhtään.

-Henna-

Ps. Jos joku nyt näkisi tuon mun jalkojen päällä röhnöttävän Oskun, ei varmasti sanoisi että se elää rakkaudetonta elämää. Mutta kiva kun muut tietää paremmin miten meidän kissojen pitäisi elää.

Kommentit (36)

 1. hennaasemalta

  Kaksi kommenttia poistettu.

  Mä kirjoitan täällä remontista ym ja täällä alkaa tyypit analysoimaan mun luonnetta. Voisko Kaisa keravalta ja tää toinen kirjoittaja poistua mun blogia lukemasta, kiitos. Jos oikeasti vaivaa noin paljon mun kirjoitustapa ym, niin edelleen ihmettelen, MIKSI sitten luette täällä???
  Jos tää jatkuu, anonyymit ei saa enää kommentoida, mikä olisi mun mielestä todella tylsää.

 2. Anonyymi

  en ole tainnut koskaan kommentoida mutta nyt sen teen, älä kokonaan sulje blogia!!! käyn täällä päivittäin kattomassa tykkään postauksistasi 🙂

  minun unelma olisi vanha koulu-rakennus josta itselleni remppaisin kodin(ikänsä kerrostalossa asuneena, remonteista ei mitään hajua..hehehe:D).

  älä välitä pahoista suista, me tsempataan sua että jaksat jatkaa täällä blogi maailmassa!

  -mimi-

 3. Seija

  Paljon olette taas saaneet rempattua kotianne, kyllä pieni lepäily on aiheellista kaiken harminkin keskellä.
  Onkohan ne korttelipoliisit siirtyneet jo muihin tehtäviin? Lähikouluihin voisi rekseille lähettä viestiä…
  – Asumme pientaloalueella,jossa muutama naapuri pyrkii "lohkomaan" = omimaan mm. autotiemme itselleen! Kaikenlaista törkypuhetta ja haukkumista kuulemme aika ajoittain. Lisäksi äskettäin saimme poliisin kautta tiedon, naapurin väittestä; että vakoilemme heitä kameran avulla!!
  – Perättömistä väitteistä seuraavalla kerralla on kaiketi tehtävä itsekin poliisille selvityspyyntö. Valvontakameran saa asentaa pihatietä ja piha-aluetta kuvaamaan, mutta ei naapureiden pihoja. No, jospa taas olis vähäluminen talvi niin sais olla rauhassa naapureilta ;).

  Rauhallista syksyä sekä jaksamista työhösi.

 4. Marja

  Ikävää että tuommoisia kommentoijia on :/. Blogisi on kiva. Tosin, kissoja kylläkään ei saisi irti pitää, näin sanoo ihan laki.

  Ja kannattaa ottaa pois se mahdollisuus, että voi nimettömänä kirjoittaa, silloin kummasti ne huutelijat kaikkoaa.

  Mukavaa joulun odotousta 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *