Blogi muuttaa tammikuussa

Mä en oikein tiedä miten päin olisin, sen verran innoissani olen blogin tulevista muutoksista. Blogi nimittäin muuttaa tammikuussa aivan uuteen portaaliin. Tarkemmin A-lehtien uuteen Meillä kotona-portaaliin.

”Meilläkotona.fi syntyy, kun viisi Suomen suurinta ja merkittävintä A-lehtien asumisen brändiä: Avotakka, Viherpiha, Meidän talo, Meidän Mökki ja Unelmien Talo&Koti, yhdistävät asiantuntemuksensa ja inspiroivat sisältönsä. Vastaavaa palvelua Suomen markkinoilla ei ole.
Meilläkotona.fi tuo yhteen sisustamisen, remontoinnin, rakentamisen, puutarhan ja DIY-tekemisen vetovoimaisimmat sisällöt ja ratkaisut. Sivustolle tulee myös runsas ja monipuolinen Koti-TV, joka tarjoaa kuluttajille viihdyttävää ja hyödyllistä videosisältöä.”

 ”Palvelun sisällöstä vastaavat aihealueisiin syvällisesti perehtyneet ammattitoimittajat sekä 16 asumisesta, sisustuksesta ja puutarhasta bloggaavaa mielipidevaikuttajaa. Tunnettuja bloggaaja-kasvoja ovat muun muassa Valkoinen harmaja, joka on yksi Suomen suosituimpia sisustusblogeja, lifestyle-blogia pitävä, TV:stä tuttu Laura Ruohola, sisustamisesta ja remontoinnista kirjoittava sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, intohimoinen puutarhaharrastaja Sonja Lumme sekä hyvän elämän asioista ja asumisen ilmiöistä kirjoittava kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin. Duudsoneista tutun Hannu-Pekka Parviaisen rentohenkisessä blogissa seurataan ensikertalaisen rakennuttajanasuntomessuprojektia Härmän sydämessä.”

 Kuulostaa kyllä niin lupaavalta, innolla odotan että itsekin pääsen portaalin kautta seuraamaan näitä muita tyyppejä. Sekä ehkä tekemään yhdessä yhteistyöjuttuja. Kerroinkin aiemmin olleeni koulutuksessa josta en tiennyt etukäteen juuri mitään. Koulutus koski tätä muuttoa, ja törmäsin sielä ensimmäistä kertaa näihin tuleviin blogikollegoihin. Kiva porukka tiedossa, ja innosta puhkuen lähdin tuolta kotiin.
Lisäksi mä teen jonkin verran yhteistyötä Unelmien Talo ja Koti-lehden kanssa. Lehteen tulee joitain mun pieniä haastatteluja sisustuksesta. Kesällähän on myös tulossa isompi kotijuttu meiltä kyseiseen lehteen.

Mä olen todella tyytyväinen ja kiitollinen että pääsin aikoinaan Indiedaysiin, olihan tämä ensimmäinen kerta kun kuuluin johonkin portaaliin. Nyt on kuitenkin aika uusien tuulien. Erityisen kivaa on olla yhteistyössä sisustuslehtien kanssa, ja just A-lehtien bloggaaja. Luen itse todella paljon sisustuslehtiä, ja Unelmien Talo ja Koti-lehti on yksi mun suosikeista. Olen haaveillut että saamme tehdä kotijutun kyseiseen lehteen, mutta tämä kyllä ylitti vielä nekin haaveet.

Mulla itselläni on ihan uutta intoa blogin jatkamiseen. Olettekin ehkä huomanneet että postauksia tulee jo useammin. Mietin myös kovasti mitä uutta kivaa tänne keksisin. Olen suunnitellut panostavani vielä enemmän juuri sisustukseen, sisustusvinkkejä ja trendejä. Eli intoa riittää täällä. Jännä nähdä mitä kaikkea tämä tuo tullessaan.

Vielä hetken kuitenkin jatkan Indiedaysilla, A-lehtien alle siirryn tammikuussa, ja kerron lähempänä tarkemman ajankohdan sekä muutakin lisätietoa. Blogin osoite tulee ainakin muuttumaan, sekä vähän ulkonäkökin.
Blogin muutkin some-kanavat tulee vielä enemmän käyttöön, ja just palasin myös Twitteriin twiittaamaan näitä postauksia. Eli sieltäkin voi blogia seurata jo nyt. Samoin Snapchatia alan aktivoimaan hiukan enemmän. Tosin sielä vähän enemmän sellaista asiaa jota täällä en kirjoittele. Esimerkiksi meikkijuttuja, ja pikaisia tilannekuvia.

Snapchat: Hennaasemalta

Täältä näet vielä tarkemman tiedotteen Meillä kotona-verkkopalvelusta.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi vitsi, kuulostaa kyllä tosi hyvältä tuo koko juttu! 🙂 Onnea sinulle ja mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tuleman pitää, ihan kaiken kaikkiaan! 🙂 (Unelmien talo&koti on ihan ehdoton suosikki täällä! 🙂 )

  • 1.1

   sanoo

   No eikös kuulostakin?:) Mä olen jo pitkään ajatellut että Unelmien t ja k on tosi meidän kodin näköinen lehti, joten tosi kiva päästä tekemään juttuja heidän kanssaan. 🙂
   Kiitos!

  • 5.1

   sanoo

   No eikös?:) Noiden muidenkin blogit kiinnostaa kovasti, enkä edes tiedä vielä itsekään kaikkia mukaan tulevia blogeja! Jännää.:)
   Kiitos!

 2. 9

  sanoo

  tosi kiva, nyt vaan itse laitan peukut pystyyn ettei toi muutos vaikuta mitenkään negatiivisesti talo ja koti lehteen. On suomessa ainoa tyyliään, enkä halua sen yhtään muuttuvan muiden tasoisiksi

  • 9.1

   sanoo

   Enpä usko, miksi vaikuttaisi? Eiköhän lehti pysy entisellään, tämä blogiportaali on ihan oma juttunsa. Uskon että kaikki lehden lukijat pitää siitä juuri tuollaisena, eikä lehdet halua olla toistensa kopioita. 🙂

 3. 10

  Anonyymi sanoo

  Onneksi olkoon! Talo&koti on munkin suosikkilehti, ainoa laatuaan. Toivottavasti säilytät muutoksista huolimatta oman tyylisi blogata ja pysyt yhtä aitona ja rentona. Persoonallinen tyyli on paljon mielenkiintoisempaa kuin pintatrendien seuraaminen. On myös ollut kiva lukea muistakin ajatuksista ja elämästäsi kuin vain sisustamisesta. T. Jenni

  • 10.1

   sanoo

   Kiitos!:) Kyllä, blogi tulee pysymään tällaisena! Pyrin vain jatkossa kirjoittamaan useammin, ja siten kaipaan lisää jutunaihettakin. Seuraan nytkin sisustuksen trendejä, ja nappaan sieltä aina jotain mikä sopii just mun omaan tyyliin sisustaa. En siis aio esim listata että mikä nyt on muotia, ne jutut saa muualta. Lähinnä ehkä sellaisia joista itse pidän ja jotka mun tyyliin sopii. Katsotaan nyt, en ole vielä edes päättänyt mitä alan tekemään.
   Joka tapauksessa blogi pysyy tällaisena, ja tällaisena mut on sinne haluttu vaikka portaali muutoin onkin melko sisustuspainotteinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *