Blogit
Koti asemalla

Blogi muuttaa tammikuussa

Mä en oikein tiedä miten päin olisin, sen verran innoissani olen blogin tulevista muutoksista. Blogi nimittäin muuttaa tammikuussa aivan uuteen portaaliin. Tarkemmin A-lehtien uuteen Meillä kotona-portaaliin.

”Meilläkotona.fi syntyy, kun viisi Suomen suurinta ja merkittävintä A-lehtien asumisen brändiä: Avotakka, Viherpiha, Meidän talo, Meidän Mökki ja Unelmien Talo&Koti, yhdistävät asiantuntemuksensa ja inspiroivat sisältönsä. Vastaavaa palvelua Suomen markkinoilla ei ole.
Meilläkotona.fi tuo yhteen sisustamisen, remontoinnin, rakentamisen, puutarhan ja DIY-tekemisen vetovoimaisimmat sisällöt ja ratkaisut. Sivustolle tulee myös runsas ja monipuolinen Koti-TV, joka tarjoaa kuluttajille viihdyttävää ja hyödyllistä videosisältöä.”

 ”Palvelun sisällöstä vastaavat aihealueisiin syvällisesti perehtyneet ammattitoimittajat sekä 16 asumisesta, sisustuksesta ja puutarhasta bloggaavaa mielipidevaikuttajaa. Tunnettuja bloggaaja-kasvoja ovat muun muassa Valkoinen harmaja, joka on yksi Suomen suosituimpia sisustusblogeja, lifestyle-blogia pitävä, TV:stä tuttu Laura Ruohola, sisustamisesta ja remontoinnista kirjoittava sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, intohimoinen puutarhaharrastaja Sonja Lumme sekä hyvän elämän asioista ja asumisen ilmiöistä kirjoittava kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin. Duudsoneista tutun Hannu-Pekka Parviaisen rentohenkisessä blogissa seurataan ensikertalaisen rakennuttajanasuntomessuprojektia Härmän sydämessä.”

 Kuulostaa kyllä niin lupaavalta, innolla odotan että itsekin pääsen portaalin kautta seuraamaan näitä muita tyyppejä. Sekä ehkä tekemään yhdessä yhteistyöjuttuja. Kerroinkin aiemmin olleeni koulutuksessa josta en tiennyt etukäteen juuri mitään. Koulutus koski tätä muuttoa, ja törmäsin sielä ensimmäistä kertaa näihin tuleviin blogikollegoihin. Kiva porukka tiedossa, ja innosta puhkuen lähdin tuolta kotiin.
Lisäksi mä teen jonkin verran yhteistyötä Unelmien Talo ja Koti-lehden kanssa. Lehteen tulee joitain mun pieniä haastatteluja sisustuksesta. Kesällähän on myös tulossa isompi kotijuttu meiltä kyseiseen lehteen.

Mä olen todella tyytyväinen ja kiitollinen että pääsin aikoinaan Indiedaysiin, olihan tämä ensimmäinen kerta kun kuuluin johonkin portaaliin. Nyt on kuitenkin aika uusien tuulien. Erityisen kivaa on olla yhteistyössä sisustuslehtien kanssa, ja just A-lehtien bloggaaja. Luen itse todella paljon sisustuslehtiä, ja Unelmien Talo ja Koti-lehti on yksi mun suosikeista. Olen haaveillut että saamme tehdä kotijutun kyseiseen lehteen, mutta tämä kyllä ylitti vielä nekin haaveet.

Mulla itselläni on ihan uutta intoa blogin jatkamiseen. Olettekin ehkä huomanneet että postauksia tulee jo useammin. Mietin myös kovasti mitä uutta kivaa tänne keksisin. Olen suunnitellut panostavani vielä enemmän juuri sisustukseen, sisustusvinkkejä ja trendejä. Eli intoa riittää täällä. Jännä nähdä mitä kaikkea tämä tuo tullessaan.

Vielä hetken kuitenkin jatkan Indiedaysilla, A-lehtien alle siirryn tammikuussa, ja kerron lähempänä tarkemman ajankohdan sekä muutakin lisätietoa. Blogin osoite tulee ainakin muuttumaan, sekä vähän ulkonäkökin.
Blogin muutkin some-kanavat tulee vielä enemmän käyttöön, ja just palasin myös Twitteriin twiittaamaan näitä postauksia. Eli sieltäkin voi blogia seurata jo nyt. Samoin Snapchatia alan aktivoimaan hiukan enemmän. Tosin sielä vähän enemmän sellaista asiaa jota täällä en kirjoittele. Esimerkiksi meikkijuttuja, ja pikaisia tilannekuvia.

Snapchat: Hennaasemalta

Täältä näet vielä tarkemman tiedotteen Meillä kotona-verkkopalvelusta.

-Henna-

Kommentit (21)

  1. Viipi I Kultahippusia

    Vautsi vau, onneksi olkoon! Kuulostaa oikein mahdilta jutulta 🙂

    • hennaasemalta

      Kiitos kiitos, jee jee! 🙂 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *