Arvonta!

 Vitsi mä pähkäilin ikuisuuden että julkaisenko tämän arvonnan… Kaverillekin laitoin viestiä että olen mä kanssa, kun teen nyt ison ongelman tästä. 😀 No mutta kun mun ensimmäinen arvonta, ja oma tekele vielä palkintona!

Tässä siis melko kesäinen tyynyliina tarjolla, siitä tuli aika vaaleanpunainen ja romanttinen.:D Pähkäilin pitkään tuota tekstiä, mietin espanjaksi ja ranskaksi kaikkia hienoja lauseita mutta asia tyssäsi huonoon kielitaitoon. Lopulta siitä tuli oikein osuvasti ”My pink pillow”-vaaleanpunainen tyynyni. Olisin voinut laittaa siihen myös vitsikkäästi ”My ONLY pink pillow”, olisi ehkä sopinut useammalle lukijalle.:D

No joo, mutta siis tarjolla vaaleanpunainen 40×40 kokoinen tyynyliina jossa tausta pilkullinen ja edessä mm. pitsinauhaa. Sisätyyny ei kuulu palkintoon, helpompi postittaa pelkkä tyynyliina.

Arvontaan voi osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin. Anonyymit, muistakaa laittaa jokin nimimerkki!

Mielelläni kuulisin osallistujilta jotain kommenttia, voit joko kertoa itsestäsi, eli kuka blogiani lukee tai mielipiteen blogistani. Mikä on hyvää/huonoa, mitä toivoisit tänne? Olisi kiva kuulla. Pakko ei ole laittaa mitään.

Arvonta voisi olla vaikka 5.8 puoleen yöhön asti voimassa.

Onnea arvontaan!

-Henna-

Ps. Sain muuten lisätietoa kotimme väreistä, siitä lisää toivottavasti pian!:)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä,mä, mä haluun tyynyn! 😀 Käyn kyllä ahkerasti lukemassa-päivittäin, vaikka olenkin huono kommentoimaan… 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ai henna huono palkinto?! toi tyyny on IHANA ja sopis tosi hyvin mun huoneesee hehe 😉

  Tota en ainakaa kerro ittestäni mitään, etköhän sä tiiä musta ihan kaiken jo etukäteen, mut kerron nyt sen et tää sun blogi on super kiva ja vaikka mua ei aina niin paljon ehkä kiinnosta kaikki sisustusintoilut (mut tietty pikkasen ainaki kiinnostaa!) ni silti tätä on kiva lukee ja sillai koska kuitenki sä oot mun sisko ni pitäähän mun nyt pikkusiskona vahtii mitä sä tänne kirjottelet 😉 :):)

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei! Olen lukenut blogejasi alusta alkaen, mutta en ole koskaan kommentoinut. Olen täysin erilainen ihminen ku sie, mm. lapseton, asun vuokralla enkä harrasta käsitöitä, mutta silti seuraan mielenkiinnolla kirjoituksiasi! Jatka samalla tavalla, mukava lukea vaihtelevista aiheista. 🙂

  Inga, Oulu

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Moi! Löysin blogisi, kun olen ollut vuoden vauvan kanssa kotona ja aikaa surffailuun on ollut! Kiinnostuin lukemaan, koska pidän vanhoista taloista (haaveilen omasta) asumme 1,5 km päässä Korsosta. Lisäksi työskentelen itsekin sosiaalialalla, tosin paperihommissa niin sanotusti 🙂 ja harrastan käsitöitä.

  Tyyny on minusta ihana, se sopisi tyttäremme pinkki-vihreään huoneeseen!

  Kiitos kiinnostavasta blogista!!

  t. Kaarina77

 5. 5

  sanoo

  Tuollasen tyynyn tähän poikavaltaiseen taloon haluaisin : )

  Sijaisäiti googletuksella blogisi joskus löysin ja mielenkiinnolla seuraan nyt remonttianne. Haaveilen vielä vastaavasta talosta vaikka nyt uudempi ostettiinkin.

 6. 6

  sanoo

  Olen kommentoinut ja kirjoittanut meiliäkin sinulle. Ihana on seurata kun saatte niin paljon aikaiseksi (oma taloprojektimme junnaa ajanpuutteessa ja hmmm..laiskuudessa) mutta ainakin samanlaisen päällystetyn patjapinon aion ommella pojan huoneeseen kuin sinä teit! Ihania kuvia ja juu, vaalenpunainen on lempivärini. Nimim. Nina ja loputtoman remontin talo

 7. 7

  sanoo

  Jee, arvonta! Oikeen ihana palkinto!

  Teija 32-v, Lounais-Suomi, mies ja 5-v poika, sisustaminen, käsityöt ja kaikki muu näpertely kiinnostuksena. Odottaa viimesillään toista lasta… tulis jo! :))

  (Mäkin jännitin mun ekaa arvontaa joskus sillon 🙂

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Heipparallaa!

  tää kans lukenut blogiasi. "Matkan varrella tuo teidän koti niin mukava seurata kehitystä.
  Hmmm. minusta omistan pari suojeltua rakennusta joita kunnostetaan perinteisin menetelmin rakenteiden toimivuutta muuttamatta… 🙂 Vanhat rakennukset,esineet, puut vieneet sydämeni niin ja hevonen! Käden taitoja arvostan: isäni on kultaaja.
  Tapaturmassa loukkaannuttuani on ollut `aikaa` seurata vähän kivoja blogeja.
  Tzemppiä Teille! 8)

  Meri

 9. 9

  sanoo

  Heippa!

  Piompun koti on seuraillut blogiasi alusta asti. Tykkään kun on niin monipuolisesti juttuja.

  Mukana arvonnassa tietenkin 🙂

 10. 10

  sanoo

  Olen seurannut blogiasi puolisen vuotta. Olen kiinnostunut vanhoista taloista, sisustuksesta ym., ja Korso on minulle jokseekin tuttu paikka. Sisustuksessani ei ole MITÄÄN pinkkiä, joten se täydennys olisi mukava saada. 🙂

 11. 11

  sanoo

  IHANA TYYNY! Ei todellakaan mikään huono palkinto. En oikein osaa kertoa itsestäni mitään, mulla on 3kk vauva, aviomies, koira… Blogista voi käydä kurkkaamassa jos haluaa lisää tietää 🙂 Tykkään lukea sun blogia, koska sisustaminen (ja remontoiminen) kiinnostaa, ja kun teidän talo on mulle entuudestaan aika tuttu ulkoa päin niin on mielenkiintoista seurata millainen siitä tulee.

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Ja vielä mietit moista palkintoa!? Ihana!! Näen oikein sieluni silmin miten meidän 12 vee puristaisi sen onnesta soikeeksi 😉

  Luen kaikki blogisi jutut. Kommentoinkin joskus (anonyyminä, mutta käytän aina kommenteissani nimimerkki Päkkänää). Tykkään kovasti blogistasi. Pidän siitä kun se kertoo normaali elämästä, turhautumisesta, ilosta, onnesta, surusta, onnistumisesta ja välillä väsymyksestä. Sitähän tämä elämä on ja on kiva lukea elämänmakuista blogia ilman turhia silotteluja.

  Samaa kaupunkia asustellaan, mutta eri radan vartta. Aina olen koko elämäni asunut radan läheisyydessä. Meillä asustaa 2 vee ja 12 vee. Vanhemmalla iällä olen innostunut myös kodin sisustuksesta ja tuunauksista ja askartelusta. Valokuvauksesta olen aina pitänyt.

  Kiitos mukavasta blogista! Innolla seuraan miten teidän projekti etenee.

  T:Päkkänä

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Moi,
  tykkään blogisi konstailemattomista, elämänmakuisista jutuista! Olet juttujesi perusteella reipas, aito ja tyylitietoinen nainen :)!
  Itse olen kolmen lapsen kotiäiti (tällä hetkellä) ja tyynyliina sopisi täydellisesti pienen tyttäremme huoneeseen!

  terv. Laura

 14. 15

  sanoo

  Pitää munkin laittaa kommentti, tottakai tuollainen liina mulle kelpaisi 🙂 Enpä minäkään itsestäni tänne turhia tarinoi, kun meidän miehet on veljeksiä ja siten ollaan sitten tutustuttu. Olet sie kiva ja meillä aikas samanlaisia ajatuksia lapsista, sisustamisesta yms.

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Minäkin olen innoissani tuosta tyynystä. Ja olen ihan samaa mieltä edellä kirjoittaneiden kanssa blogisi on mukava ja hyvin kirjoitettu elämän makuinen.
  titi-mummi

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Moikka!
  Kun ostitte korson aseman niin haalin jo kaiken tiedon teistä hesareista… =D Mutta sitten hoksasin että täällähän on nettisivutkin! =) No olen siis alusta asti ollut lukijana ja välillä kirjoitellut positiivisia kommentteja…

  Ida, Sipoo

 17. 18

  sanoo

  Moi!

  Ihana tyyny olis meidän tyttöjen taloon 😀 Kriisiperhe työstä aikanaan kiinnostuneena blogisi löysin ja tätä uutta blogia olen lukenut innostuksesta vanhoihin taloihin, sisustusjuttuihin ja tietty siihen kriisiperheilyyn. Joskus olen jonkun kommentinkin heittänyt.

 18. 19

  sanoo

  Mielenkiinnolla olen blogiasi jutellut. Olen sijaisäiti, tehnyt työtä pian 15 vuotta. Lapseni ovat minulle toistaiseksi sijoitettuja eli jokainen heistä kasvaa luonani aikuiseksi.

  Tänään matkustin vanhanaikaisesti lättähatulla Nurmes-Joensuu-Nurmes -välin ja et voi arvatakaan miten monta kaunista asemarakennusta matkalla näin. Suurin osa on yksityiskäytössä ja kauniita koteja ovat ihmiset vanhoista rakennuksista saaneet aikaan.

  t. Anna-Liisa

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Hei!
  Siirryin kahdesta ekasta blogistasi tänne, seuraan tarkasti ja kommentoin ehkä joka 3-4 tekstiä. Löysin blogisi kun hain kriisiperhe/sijaisperheblogeja. Meillä siis monta omaa lasta, yksi sijoitettu ja tukiperheenä toimimme. Remontointi ja sisustus kiinnostavat myös, vanha kesämökki ostettuna ja sitä tässä laitetaan, samalla innolla minkä voi sinulta kirjoitusten välistä tuntea =)

  Eli tuo kriisiperheily (ja oman perheen yhdistäminen siihen) kiinnostaa niin pitkälti kun asiasta voit kirjoittaa, samoin remontointi ja sisustus ja käsityöt yms. Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi.

  t: Julia

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Moi!

  Hesarin jutun perusteella löysin blogisi, ja nykyään se kuuluu suosikkiblogeihini. Säännöllisesti käyn täällä.

  Erityisesti minua kiinnostaa vanhan talon remontointiin liittyvät jutut ja kaikki sisustusjutut. Meillä on vähän vastaava projekti kuin teillä. Vanha kylmillään ollut koulu, ikkunoita rikki yms. Tageja ei kuitenkaan :).

  Sinulla on tosi kiva sisustustyyli! Mahtavan idearikas, näppärä ja aikaansaava tyyppi olet! Tosi huippua, että jaksat kaiken touhun keskellä pitää tällaista blogia meidän kaikkien iloksi! 🙂

  T. Sanna

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Ihana tyyny. Sopis hyvin mun tytön omaan mökkiin mökillämme <3

  Tintti Koiviksesta

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Heip,Hesarin jutun jälkeen seurannut teidän tapahtumia,olen iloinen että olitte rohkeita, ja lähditte isoon unelmienne urakkaan! Olisi kiva nähdä sieltä isommalta puolelta "ennen"-kuvia, eikä yhtään haittaisi nähdä ja lukea kissajuttujakin, vaikka joskus taisit luvata ettei niitä enää tule… Tiina.

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Hellurei,

  Tovi sitten googlettemalla löytyi blogi, jota käyn säännöllisesti lukemassa, tykkään!

  – Suikka K-alta

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  Bongasin blogin Hesarista ja olen siitä asti seurannut taloprojektianne. Vaikka rakastan "mummon vanhoja rojuja", kuten veljeni sanoo, ja kotimme on rojujen lisäksi täynnä värejä, niin vastaavaan taloprojektiin minusta ei olisi! ;D Nostan hattua sitkeydellenne!
  Kirjoitustapasi on hyvä, jatka vain samaan tyyliin! 🙂
  t. Vantaalainen

 25. 26

  sanoo

  Seuraan blogiasi mielenkiinnolla. Kriisiperhe elämäntapana, vanhan talon remontti ja käsityöt, kaikki mielenkiintoisia aiheita. Tosi huono olen kommentoimaan. Nimimerkin takaa löytyy minun, erittäin harvakseltaan päivittyvät, blogit.

 26. 28

  Anonyymi sanoo

  Mukana arvonnassa, kiva palkinto !
  Seuraan blogiasi säännöllisesti ja tykkään kovasti.
  Olen käsityöläinen ja asun vanhassa puutalossa Helsingissä.
  Terkut Marja-Riitta

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Haaveilen vanhasta remontoitavasta koulusta tai vanhasta talosta. Mutta koska minulla ei riitä rahat, ei taidot eikä hermot sellaiseen, niin on mukavaa lukea näitä tällaisia blogeja! Viihdyn :)))

  -San-

 28. 30

  Äiti sanoo

  Äidin ei varmaan tarvi kertoa itsestään mitään… Lukee vaan blogia jatkuvasti ja HALUAA tyynyn. 🙂

 29. 31

  Pikkuveljesi Joonas sanoo

  Hei! Olen veljesi Joonas.
  Tahtoisin tyynyn jotta voisin kiusata pikkusiskoani, kiitos.

 30. 32

  sanoo

  Ihana tyyny!
  Löysin blogisi erään ystävän blogilistalta. Rakastan vanhoja taloja ja mielenkiinnolla seuraan teidän talonkunnostustöitä. Ihailen myös sijaisvahempia, nekin jutut on kiinnostavia.

 31. 33

  sanoo

  Jahasjahas, kun on kokonaan jäänyt huomaamatta tällainen arvonta!

  Tyyny ei sovi meillä mihinkään, paitsi ruusuposliinikuppien kaveriksi siihen kesäkeittiöön, jota mulla ei vielä ole. Joten otan tämän mielelläni odottamaan tulevia, rentoja kesäkeittiöpäiviä, kun kaikki remontit on tehty ja saamme vain nautiskella elämästä…

 32. 34

  Anonyymi sanoo

  Löysin blogisi,kun hain googlesta ohjetta virkattuun mattoon. Sellaisen löysin ja jäin samalla koukkuun blogiisi. Mukava seurata projektinne etenemistä. Tsemppiä tuleviin koitoksiin! T. Virpi T.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *