Blogit
Koti asemalla

Arvonta!

 Vitsi mä pähkäilin ikuisuuden että julkaisenko tämän arvonnan… Kaverillekin laitoin viestiä että olen mä kanssa, kun teen nyt ison ongelman tästä. 😀 No mutta kun mun ensimmäinen arvonta, ja oma tekele vielä palkintona!

Tässä siis melko kesäinen tyynyliina tarjolla, siitä tuli aika vaaleanpunainen ja romanttinen.:D Pähkäilin pitkään tuota tekstiä, mietin espanjaksi ja ranskaksi kaikkia hienoja lauseita mutta asia tyssäsi huonoon kielitaitoon. Lopulta siitä tuli oikein osuvasti ”My pink pillow”-vaaleanpunainen tyynyni. Olisin voinut laittaa siihen myös vitsikkäästi ”My ONLY pink pillow”, olisi ehkä sopinut useammalle lukijalle.:D

No joo, mutta siis tarjolla vaaleanpunainen 40×40 kokoinen tyynyliina jossa tausta pilkullinen ja edessä mm. pitsinauhaa. Sisätyyny ei kuulu palkintoon, helpompi postittaa pelkkä tyynyliina.

Arvontaan voi osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin. Anonyymit, muistakaa laittaa jokin nimimerkki!

Mielelläni kuulisin osallistujilta jotain kommenttia, voit joko kertoa itsestäsi, eli kuka blogiani lukee tai mielipiteen blogistani. Mikä on hyvää/huonoa, mitä toivoisit tänne? Olisi kiva kuulla. Pakko ei ole laittaa mitään.

Arvonta voisi olla vaikka 5.8 puoleen yöhön asti voimassa.

Onnea arvontaan!

-Henna-

Ps. Sain muuten lisätietoa kotimme väreistä, siitä lisää toivottavasti pian!:)

Kommentit (34)

 1. Pikkuveljesi Joonas

  Hei! Olen veljesi Joonas.
  Tahtoisin tyynyn jotta voisin kiusata pikkusiskoani, kiitos.

 2. Henna-Maria

  Ihana tyyny!
  Löysin blogisi erään ystävän blogilistalta. Rakastan vanhoja taloja ja mielenkiinnolla seuraan teidän talonkunnostustöitä. Ihailen myös sijaisvahempia, nekin jutut on kiinnostavia.

 3. Susanna

  Jahasjahas, kun on kokonaan jäänyt huomaamatta tällainen arvonta!

  Tyyny ei sovi meillä mihinkään, paitsi ruusuposliinikuppien kaveriksi siihen kesäkeittiöön, jota mulla ei vielä ole. Joten otan tämän mielelläni odottamaan tulevia, rentoja kesäkeittiöpäiviä, kun kaikki remontit on tehty ja saamme vain nautiskella elämästä…

 4. Anonyymi

  Löysin blogisi,kun hain googlesta ohjetta virkattuun mattoon. Sellaisen löysin ja jäin samalla koukkuun blogiisi. Mukava seurata projektinne etenemistä. Tsemppiä tuleviin koitoksiin! T. Virpi T.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *