Äitienpäivänä

Tänään mun äitienpäivä alkoi aamupalalla sängyssä sekä kimpulla valkovuokkoja. Kovin perinteisesti, mutta ihanasti siis.
Päivän paras juttu ei kuitenkaan ollut niin perinteinen. Nimittäin paras juttu oli se, että mies päätti ottaa meidän tulevan pääoven edestä suojalaudat pois ja kunnostaa ovien ikkunat.

 Parasta siinä on, että tuo ovi on upea! Kuvat eivät todellakaan vastaa todellisuutta, oikeasti tämä pariovi on hyväkuntoinen ja kaunis. Olimme toki nähneet oven sisältäpäin, koska toisesta ovesta pääsee samaan tilaan, mutta ulkoa tämä on vielä upeampi. Kuvitelkaa tämä kuisti ilman rojuja, puhtaana, maalattuna, nuo sivuikkunat korjattuna ja paljastettuna oven vieressä, kukkia ruukuissa jne. Ihanaa!:) Mä niin nautin joka päivä tämän talon ihanuuksista.:)
Kivaa oli myös se, että tuo ovi on todella hyvässä kunnossa ja siihen löytyi avaimet. Ovessa on myös todella hyvät lukot ja turvalukot, ovea ei todellakaan saa auki vaikka lasit rikkoisi. Kerrankin tässä talossa löytyy jotain melkein ehjää….:D

Otin muuten Eppu-kissalta eilen illalla kaulurin pois. En kestänyt enää katsoa kun kissa ei voinut pestä itseään, totesin että enempi se haava saa pöpöjä pesemättömänä kuin siitä että kissa sitä nuolee. Eppu katsoi ihmeissään kun vapaus koitti,  ja hetken päästä innokas pesu alkoi. Aamulla sain aamupalan lisäksi pirteän ja puhtaan kisun, joka oli taas entinen villi itsensä…Heti Oskua kiusaamassa ja karkasi monta kertaa tänään. Katollakin oli tänään monesti…

Että näin meillä tänään…:D

-Henna-

Ps. Tein myös superkivan huudon tänään huutonetissä, siitä varmaan myöhemmin lisää.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Upeat ovet! Ihana tunnelma ihan teidän kotona. 🙂

  Hui, uskalsit ottaa tötterön pois! En tiedä kissoista, mutta luulen että koirilla sitä pidetään 10 päivää siksi, ettei haava aukea, kun koira nuolee ja ehkä hampailla järsii tikkejä. Koirat ehkä hölmömpiä, ja rajummat otteet noissa pesutouhuissa.

  Meillä ei koira oikein tajua surkutella tötteröä, viikon jo pitänyt ja alistunut kohtaloonsa 😀

 2. 4

  sanoo

  On kyllä ihana ovi! Ja muutenkin kiva seurata teidän rempan etenemistä ja muuta elämää.

  Tarkkaile kuitenkin sitä kissan haavaa.. sillä kyllä se vaan valitettavasti usein tulehtuu myös siitä että se sitä pääsee nuolemaan. Meillä koiran jalka leikattiin ja siinä oli iso haava, jota se pääsi nuolemaan kun olin vähän huolimaton sen kaulurin kanssa.. ja sain aikamoista noottia lääkäriltä jälkitarkastuksessa siitä miten se oli tulehtunut.. heti kysyi "onko se päässyt nuolemaan tätä..??" Uusi lääkekuuri iskettiin päälle heti että saadaan tulehdus pois ja kyllä se kaulurikin sitten päässä pysyi vaikka muakin kovasti säälitti katsella sitä toikkarointia ja törmäilyä. Koira osasi olla hyvin masentuneen näköinen.. mutta kyllä se lopulta on pieni aika sellaista ja aina sen elukan parhaaksi. Tsemppiä!

 3. 5

  sanoo

  Anonyymi: Kiitos!:) Joo mä oon nyt puoliksi vähän katumapäällä että otin sen tötterön pois…Toisaalta mä otin sen siksi että Eppu karkaa koko ajan ja pelkään että se jää tötteröstään jumiin jossain tuolla ulkona. Toivottavasti ei nyt tulis mitään tulehdusta…

  Nina ja Sara: Niin on, kiitos!:)

  Heli: Kiitos!:) Niin, totta…Mä seurailen sitä, ja muutenkin pitää pian käydä kissoille ottaa rokotukset, niin saa lääkäri sen haavan tsekkaa samalla.

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Meillä aikanaan kun ville neiti leikattiin eli nartun leikkaus on suurempi niin ei sile mitään tötteröä laitettu, eikai silloin edes sellaisia ollut. Tikit olivat terästä ja ne piti poistaa kai parin viikon päästä. Poistaminen tehtiin itse kun lääkäri sanoi että helppo juttu. No minä ja isä paksut hanskat käteen ja toinen kiinni etukäpälistä ja toinen taka. Pienillä saksilla tikit poikki ja pienillä pihdeillä tikit nahasta pois. Viis tikkiä oli joista neljä saatiin pois. Yks matkusti mukana kissan pitkän elämän läpi (15 vuotta). Metelin voivat kissan omistajat kuvitella kun toinen ei tiennyt mitä tehdään. No homma kun oli ohi niin ymmärsi kai että nyt tuntuu paremmalta kun ei mikään kiristä ja nuoli tyytyväisenä arvet. Juu et sellanen juttu.
  Voithan sä laittaa tötterön takas jos näyttää että haava on auki ja nuolee niitä kokoajan.
  Timo

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Jaa niin, komeet ovet.
  Epun taustalta puuttuu vain täysi kuu niin kuva olis täydellinen.
  Timo

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Hei! Meillä on neljä kissaa leikattu (3 narttua ja 1 kolli), eikä koskaan ole ollut kaulureita. Meidän eläinlääkäri on sitä mieltä, että se on vaan kissojen kiusausta 😉 Yhdenkään kissan haavan kanssa ei ole ollut ongelmia, ei edes nartuilla olleiden isojen haavojen kanssa. kolleillahan tuo toimenpide on vain pikku nipsaus (anteeksi kollit ;)…

 7. 9

  sanoo

  Hii! Miepä tiiän et nuo ovet on ihunat! Itekin kuolasin niille siellä joskus käydessäni, kuva tai kaksikin löytyy jostain koneen uumenista. Noiden näkemisen jälkeen oon haaveillu mustista pariovista 🙂

 8. 10

  sanoo

  Timo: Huh, kuulostaa aika karmivalta…Onneks ei itse joudu enää tikkejä poistaa…:D

  Anonyymi: No hyvä kuulla. Tästäkin asiasta on näköjään miljoona eri mielipidettä.:D Kissan luonteelle tuo kauluri on vaan niin väärin. Koirille se ei musta ole sama asia.

  Ninni: Haha, niinpä! Ja joo, toi värikin on jotenkin tosi kiva! Vaikka talon muu väri muuttuis, ovien väri pysyy ehdottomasti!:)

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Ovet on tosi upeat ja muutenkin talossa on kauniita yksityiskohtia. Siitä kuoriutuu vielä oikea kaunotar teidän käsissä!
  t:neljänäiti

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Ihania juttuja. Ihana asunto. Luin koko blogin kerralla läpi ja odottelen innollla lisää luettavaa/ihasteltavaa. Ollaan muutes "melkeen" naapureita =D

  -Tintti Koiviksesta-

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Kissa katolla? Ette kai pidä kissaa vapaana ulkona? Tiedäthän, että kissä on turvaton ulkoillessaan ilman valvontaa. Kaikkia hulluja liikkuu vapaana, eivätkä kaikki ihmiset pidä kissoista. Blogisi on kivaa luettavaa! Tämä ei siis ollut tarkoitettu ikävään sävyyn tuo kissakommentti.

 12. 15

  sanoo

  Anonyymi: Kyllä tiedän. Kissat pysyy pääosin pihalla ja nauttivat olostaan pihalla niin täysin rinnoin että otan sen riskin. Sitäpaitsi ne karkaa koko ajan vaikka yrittäisi pitää sisällä. Katolle se pääsi ullakolta risan ikkunan kautta.

 13. 16

  sanoo

  Voi vitsi, sun uusin postaus on vissiin kadonnut jonnekin kun näkyy päivityksissä muttei sitä sit olekaan. Varmaan toi bloggerin tänpäiväinen tauko teki jotain, koska jossain mun lukemassa blogissa sanottiin että katosi uusin päivitys myös.

 14. 19

  Henna/Koti Asemalla sanoo

  Camilla: Itseasiassa metsänkylän navetta on tuttu, sinne pitänyt mennä sata kertaa ja siihen kuuluva domus classica sama juttu. Mutta tuota en muistanut että sieltäkin voisi saada maalia! Ne pitää sävyttää itse, mutta voisi tulla halvemmaksi. Eli kiitos vinkistä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *