Blogit
Koti asemalla

Äitienpäivänä

Tänään mun äitienpäivä alkoi aamupalalla sängyssä sekä kimpulla valkovuokkoja. Kovin perinteisesti, mutta ihanasti siis.
Päivän paras juttu ei kuitenkaan ollut niin perinteinen. Nimittäin paras juttu oli se, että mies päätti ottaa meidän tulevan pääoven edestä suojalaudat pois ja kunnostaa ovien ikkunat.

 Parasta siinä on, että tuo ovi on upea! Kuvat eivät todellakaan vastaa todellisuutta, oikeasti tämä pariovi on hyväkuntoinen ja kaunis. Olimme toki nähneet oven sisältäpäin, koska toisesta ovesta pääsee samaan tilaan, mutta ulkoa tämä on vielä upeampi. Kuvitelkaa tämä kuisti ilman rojuja, puhtaana, maalattuna, nuo sivuikkunat korjattuna ja paljastettuna oven vieressä, kukkia ruukuissa jne. Ihanaa!:) Mä niin nautin joka päivä tämän talon ihanuuksista.:)
Kivaa oli myös se, että tuo ovi on todella hyvässä kunnossa ja siihen löytyi avaimet. Ovessa on myös todella hyvät lukot ja turvalukot, ovea ei todellakaan saa auki vaikka lasit rikkoisi. Kerrankin tässä talossa löytyy jotain melkein ehjää….:D

Otin muuten Eppu-kissalta eilen illalla kaulurin pois. En kestänyt enää katsoa kun kissa ei voinut pestä itseään, totesin että enempi se haava saa pöpöjä pesemättömänä kuin siitä että kissa sitä nuolee. Eppu katsoi ihmeissään kun vapaus koitti,  ja hetken päästä innokas pesu alkoi. Aamulla sain aamupalan lisäksi pirteän ja puhtaan kisun, joka oli taas entinen villi itsensä…Heti Oskua kiusaamassa ja karkasi monta kertaa tänään. Katollakin oli tänään monesti…

Että näin meillä tänään…:D

-Henna-

Ps. Tein myös superkivan huudon tänään huutonetissä, siitä varmaan myöhemmin lisää.

Kommentit (19)

 1. Heli

  Voi vitsi, sun uusin postaus on vissiin kadonnut jonnekin kun näkyy päivityksissä muttei sitä sit olekaan. Varmaan toi bloggerin tänpäiväinen tauko teki jotain, koska jossain mun lukemassa blogissa sanottiin että katosi uusin päivitys myös.

 2. Camilla

  Löysin vahingossa sivuston, jossa myynnissä vanhaa tavaraa, ikkunoita, karmipaketteja ja ovia. Liekö sinullekin jo tuttu? http://www.navetta.com/oldmaterial/material/list/search/search_by_type/qs_id_mg/1.
  Hienon värinen tuosta tulee 🙂
  Toivottavasti saatte korvaukset niistä puista, tosin aikamoinen vääntö niistä varmaan tulee..

 3. Camilla

  Ja kappas, saman sivuston verkkokaupasta löytyi keitto- ja öljymaaleja (ei olleet pahan hintaisia) ja aitaakin.. 🙂 http://www.domusclassica.com/maalit_ja_muut_k%C3%A4sittelyaineet_cat_860.html

 4. Henna/Koti Asemalla

  Camilla: Itseasiassa metsänkylän navetta on tuttu, sinne pitänyt mennä sata kertaa ja siihen kuuluva domus classica sama juttu. Mutta tuota en muistanut että sieltäkin voisi saada maalia! Ne pitää sävyttää itse, mutta voisi tulla halvemmaksi. Eli kiitos vinkistä!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *