Äidinmaitoa ja arvontaa

Raskaana ollessa mä vähän jännitin sitä että onnistuuko tämän vauvan kanssa imetys. Mulle on jotenkin ihan hirveän tärkeää että se onnistuu. Onhan se kaikista helpoin taka ruokkia lastaan, ja terveellisin. Ruoka kulkee aina mukana, ei tarvitse lämmittää, ei annostella. Mulle kuitenkin tärkeintä siinä on mun ja vauvan läheisyys. Se on kuitenkin niin ainutlaatuinen asia, jota vain äitinä pääsee kokemaan.

Mulla kyllä aikoinaan onnistui Mikinkin kanssa imetys ongelmitta, niin kuin onneksi sitten tämänkin vauvan kanssa. Tiedän vain läheisiä ihmisiä joilla se ei olekaan odotuksista huolimatta onnistunut, ja tiedän että se voi olla kovakin paikka äideille. Olen siis kiitollinen että meillä se sujuu, ainakin vielä.

Koska se imetys on myös iso osa mun elämää tällä hetkellä, pitää kaikkia valintoja tehdä sen mukaan. Vauva on mukana joka paikassa, sopiva syöttöpaikka pitää löytyä parin-kolmen tunnin välein. Sekä oma vaatetus pitää miettiä sen mukaan. Mitä pukea jotta homma sujuisi mahdollisimman helposti. Mä uskallan syöttää julkisella paikalla, mutta tietysti niin etten paljastele. Pukeutumisessa saa siis olla myös vähän luova.

Tällä hetkellä käytän pääosin imetystoppeja, joiden päällä on iso villapaita tai villatakki. Vaihtoehtoisesti mekko josta yläosan saa helposti alas. Käly ompeli mulle myös kätevän boleron joka toimii asusteena itsestään, mutta on erityisen kätevä imetyksessä. Sinne vaan poitsu alle telttaretkelle.

Eniten kuitenkin aiheutti päänvaivaa tulevien juhlien vaatetus. Ristiäisiin mä valitsin nyt suosiolla vähän hankalan, tavallisen mekon. En kuitenkaan aio noin virallisessa juhlassa imettää muiden läsnäollessa, joten totesin että poistun joka tapauksessa sivuun syöttämään, eli aivan sama paljonko joudun riisumaan.

Sen sijaan joulun pyhät ja muut hetket jossa ollaan porukalla pitkiäkin aikoja, en halua jatkuvasti poistua sivuun.

Sopivasti muhun otettiinkin yhteyttä uudesta äitiys-ja imetysvaatteiden nettipuodista 9 kk:sta. Sain juhlakäyttöön yksinkertaisen mutta sopivan juhlavan Purplessin mekon joka näkyy kuvissa. Mekko toimii myös raskausajan mekkona, mutta sen kanssa on myös helppo imettää joustavan kaula-aukon vuoksi. Asusteilla siitä saa muutettua mekon arkikäyttöön, ja sen käyttöä voi jatkaa ihan normaalisti vielä imetysajan päätyttyä. Mielestäni se laskeutuu kauniisti vaikkei raskausvatsaa enää olekaan ja myös peittää pienen pömppömahan joka on vielä jäljellä. Monet äitiysvaatteet kun ei ehkä näytä hyvältä enää raskauden jälkeen.
 Itse valitsin värivaihtoehdoista jouluisen punaisen mekon. Mielestäni mekko istuu hyvin, tuntuu laadukkaalta ja on iätön.
Olin siis tosi tyytyväinen, ainoastaan harmittelin että en kyseisestä liikkeestä tiennyt vielä raskausaikana. Löysin sieltä monta kivaa vaatetta raskausaikaan.

Nyt sullakin olisi mahdollisuus voittaa arvonnassa joku 9 kk:n imetysvaate. Koska varmaan vain pieni osa lukijoistani on sellaisessa elämänvaiheessa nyt, muistakaahan, tästä voisi voittaa kivan lahjan myös jollekin läheiselle, jos itsellä ei ole tarvetta. Monet näistä imetysvaatteista, ellei jopa kaikki, sopivat myös raskausaikaan, joten kaikki odottajat myös, nyt mukaan arvontaan!

Arvontaan pääsee osallistumaan kertomalla minkä vaatteen valitsisit 9 kk:n imetysvaatteiden valikoimasta täältä. Kerro suosikkisi kommenttiboksiin ja muista lisätä sähköposti-osoitteesi jos kirjoitat anonyymina.

Kilpailuaikaa on ensi viikon torstaihin eli 4.12 klo 18 asti. Onnea arvontaan!

Mä jatkan lauantai-illan viettoa suklaan ja joululehtien kera, vauva kainalossa.

-Henna-

*Sponsoroitu

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Monta kivaa, ehkä valinta olisi lyhythihainen turkoosi paita.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Kauppa onkin ihan uusi tuttavuus, tulisi käyttöön nyt jo raskausaikana, ¾-hihainen äitiysmekko, mustana. Mekko näyttää päälläsi tosi kivalta!
  miia-mariia (at) suomi24. fi

 3. 4

  Anniliina sanoo

  Kivoja tuotteita. Liehukejakku, musta on suosikkini. annina.vih(a)gmail.com

 4. 5

  sanoo

  Ja vielä kommenttiini ja arvontaan osallistumiseni varmustukseksi sähköpostiosoitteeni: marianne.elisabet.karhu(a)gmail.com

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Ihan uusi tuttavuus tuo kauppa, mielenkiintoiselta vaikuttaa!

  Mun valinta olisi 3/4 hihainen mekko, mustana jotta mahdollisimman monikäyttöinen. Tyttö pian 2kk, joten imetystaivalta edessä vielä runsaasti 🙂

  (lasaarel(a)gmail.com)

 6. 8

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogistasi! Mä valitisisin lyhythihaisen pinkin tunikan tai 3/4 mekon violettina. Pidän niin kovasti väreistä. (kuten blogistani pian selviää, jos kurkkaat sinne:D )

 7. 9

  sanoo

  Veljen vaimolle joka synnytti eilen menisi ehdottomasti 3/4 hihainen kietaisumallinen paita.
  Mukavaa joulunodotusta teille.
  mamma.pakkana(ät)hotmail.com

 8. 10

  sanoo

  Heippa. Voi kun tuommoisia äitiys – imetysvaatteita olisi ollut tarjolla minun raskausaikoinani… säkkiin piti pukeutua 🙂 Nyt valitsisin punaisen liehukejakun. Väriä olla pitää!

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Näytätpäs upealta! Mekko sopii sinulle täydellisesti, väri on juuri passeli!! Samanlaisen mekon valitsisin kuin sinulla on, ja kaverille menisi lahjaksi!
  anniinaj6(a)gmail.com

 10. 13

  sanoo

  Tulin lukemaan sun vanhoja päivityksiä. Lueskelin tätä runsas vuosi sitten, mutta kun sulla ei ollut tuota Googe-seuranta mahdollisuuttako aiemmin(?) vai miksi lie olen sitten tipahtanut kyydistä. Muistan lukeneeni viimeksi odotusajasta. Nyt, kun itselläkin on 3kk vanha pikkuinen blogisi palasi mieleeni ja tykkään kovasti sun postauksista, joten luen myös nämä vanhat ja tietysti siksikin, että kiinnostaa vauva-arki vastaavan ikäisen vauvelin kanssa.

  • 13.1

   sanoo

   Mä taisin joo vasta jokunen aika sitten lisätä sen google-jutun. (En itse käytä sitä niin oli jäänyt laittamatta).
   Tosi kiva kuitenkin kun löysit takaisin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *