Äidinmaitoa ja arvontaa

Raskaana ollessa mä vähän jännitin sitä että onnistuuko tämän vauvan kanssa imetys. Mulle on jotenkin ihan hirveän tärkeää että se onnistuu. Onhan se kaikista helpoin taka ruokkia lastaan, ja terveellisin. Ruoka kulkee aina mukana, ei tarvitse lämmittää, ei annostella. Mulle kuitenkin tärkeintä siinä on mun ja vauvan läheisyys. Se on kuitenkin niin ainutlaatuinen asia, jota vain äitinä pääsee kokemaan.

Mulla kyllä aikoinaan onnistui Mikinkin kanssa imetys ongelmitta, niin kuin onneksi sitten tämänkin vauvan kanssa. Tiedän vain läheisiä ihmisiä joilla se ei olekaan odotuksista huolimatta onnistunut, ja tiedän että se voi olla kovakin paikka äideille. Olen siis kiitollinen että meillä se sujuu, ainakin vielä.

Koska se imetys on myös iso osa mun elämää tällä hetkellä, pitää kaikkia valintoja tehdä sen mukaan. Vauva on mukana joka paikassa, sopiva syöttöpaikka pitää löytyä parin-kolmen tunnin välein. Sekä oma vaatetus pitää miettiä sen mukaan. Mitä pukea jotta homma sujuisi mahdollisimman helposti. Mä uskallan syöttää julkisella paikalla, mutta tietysti niin etten paljastele. Pukeutumisessa saa siis olla myös vähän luova.

Tällä hetkellä käytän pääosin imetystoppeja, joiden päällä on iso villapaita tai villatakki. Vaihtoehtoisesti mekko josta yläosan saa helposti alas. Käly ompeli mulle myös kätevän boleron joka toimii asusteena itsestään, mutta on erityisen kätevä imetyksessä. Sinne vaan poitsu alle telttaretkelle.

Eniten kuitenkin aiheutti päänvaivaa tulevien juhlien vaatetus. Ristiäisiin mä valitsin nyt suosiolla vähän hankalan, tavallisen mekon. En kuitenkaan aio noin virallisessa juhlassa imettää muiden läsnäollessa, joten totesin että poistun joka tapauksessa sivuun syöttämään, eli aivan sama paljonko joudun riisumaan.

Sen sijaan joulun pyhät ja muut hetket jossa ollaan porukalla pitkiäkin aikoja, en halua jatkuvasti poistua sivuun.

Sopivasti muhun otettiinkin yhteyttä uudesta äitiys-ja imetysvaatteiden nettipuodista 9 kk:sta. Sain juhlakäyttöön yksinkertaisen mutta sopivan juhlavan Purplessin mekon joka näkyy kuvissa. Mekko toimii myös raskausajan mekkona, mutta sen kanssa on myös helppo imettää joustavan kaula-aukon vuoksi. Asusteilla siitä saa muutettua mekon arkikäyttöön, ja sen käyttöä voi jatkaa ihan normaalisti vielä imetysajan päätyttyä. Mielestäni se laskeutuu kauniisti vaikkei raskausvatsaa enää olekaan ja myös peittää pienen pömppömahan joka on vielä jäljellä. Monet äitiysvaatteet kun ei ehkä näytä hyvältä enää raskauden jälkeen.
 Itse valitsin värivaihtoehdoista jouluisen punaisen mekon. Mielestäni mekko istuu hyvin, tuntuu laadukkaalta ja on iätön.
Olin siis tosi tyytyväinen, ainoastaan harmittelin että en kyseisestä liikkeestä tiennyt vielä raskausaikana. Löysin sieltä monta kivaa vaatetta raskausaikaan.

Nyt sullakin olisi mahdollisuus voittaa arvonnassa joku 9 kk:n imetysvaate. Koska varmaan vain pieni osa lukijoistani on sellaisessa elämänvaiheessa nyt, muistakaahan, tästä voisi voittaa kivan lahjan myös jollekin läheiselle, jos itsellä ei ole tarvetta. Monet näistä imetysvaatteista, ellei jopa kaikki, sopivat myös raskausaikaan, joten kaikki odottajat myös, nyt mukaan arvontaan!

Arvontaan pääsee osallistumaan kertomalla minkä vaatteen valitsisit 9 kk:n imetysvaatteiden valikoimasta täältä. Kerro suosikkisi kommenttiboksiin ja muista lisätä sähköposti-osoitteesi jos kirjoitat anonyymina.

Kilpailuaikaa on ensi viikon torstaihin eli 4.12 klo 18 asti. Onnea arvontaan!

Mä jatkan lauantai-illan viettoa suklaan ja joululehtien kera, vauva kainalossa.

-Henna-

*Sponsoroitu

Kommentit
 1. 5

  Anonyymi sanoo

  Oi vitsi, tuolta ois kyllä raskausaikaan löytynyt kivoja. No nyt imetysaikaankin toki. Oma valintani olisi ehkä kietaisuneule tumman harmaana.

  Lasu
  lasuniem@gmail.com

 2. 6

  sanoo

  Tämä kauppa olikin ihan uusi tuttavuus. Valitsisin valikoimista 3/4-hihaisen äitiysmekon laivastonsinisenä. Eli taitaa olla juuri tuo mikä sinullakin. 🙂 Tosi ihanalta näyttää sun päällä! Ja tuo mitä sanoit epäonnistuneesta imetyksestä, se voi tosiaan olla kova kolaus äidin itsetunnolle… Toiveikkaana lähden uuteen yritykseen. 🙂

 3. 9

  sanoo

  Voi ei, miksi en tiennyt tästä nettikaupasta sillon kun vielä olin raskaana,.Todella kivannäköisiä ja edullisia vaatteita.

  Itse kuljin raskausaikani parissa mekossa jotka ei ehkä kyllä kaikkein kivoimmilta näyttänyt. Äitiyshousuja en edes halunnut ostaa koska ajattelin että turhaan laitan isoja summia niihin ja kun eivät edes tuntuneet mukavilta. Tuolta taas juuri tuo sinullakin oleva mekko on kiva nyt ilman mahaakin, omat raskausajan vaatteet ainakin ovat nyt ihan roskiskamaa koska niin isoja..

  Tottakai ollaan siis arvonnassa mukana, jos vaikka sitten joskus saadaan pikkukakkonen aikaseksi niin olisi kiva vaate jo valmiina odottamassa. Nyt meillä 7,5kk tyttö.. 🙂

  Valintani olisi lyhythihainen äitiysmekko vyöllä mustana 🙂

  Veera / veetu89@jippii.fi

 4. 15

  sanoo

  oi mä tarttisin just tollasen mekon! ehkä ruskeena. tai viininpunasena. tai ehkä sittenki ruskeena. en oo koskaan ollu mekkotyyppiä mutta nyt imetysaikana on erityisesti kietasumekot ollu kovassa huudossa 🙂

  onnea imetyksen onnistumisesta!

 5. 19

  Anonyymi sanoo

  Hei! Ottaisin tuon mustan liehukejakun, se näyttää monikäyttöiseltä ja juuri sellaiselta vaatteelta, johon mielellään verhoutuu, kun ei jaksa miettiä. Eli arvonnassa mukana!
  Ja pakko sanoa, että olin puulla päähän lyöty siitä, miten kaunis varsi sinulla onkaan! Oli todella mukavaa vaihtelua tällainen postaus sinun blogissasi. Kiitos!
  h.m.a(at)luukku.com

 6. 20

  sanoo

  Aihe itsellekin ajankohtainen, koska ristiäiset parin viikon kuluttua. Olisi kiva saada vaikka laivastonsininen imetysmekko 3/4-hihoilla 🙂

 7. 21

  Anonyymi sanoo

  Täällä on imetys vielä alussa ja tarkoitus olisi jatkaa 1-vuotiaaksi asti jos vaan kaikki sujuu hyvin, joten käyttöä tulisi ehdottomasti 🙂 harmaa kietaisuneule olisi ihana.
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

 8. 23

  Anonyymi sanoo

  Kauniita vaatteita kaikki.

  Valitsen arvonta vaatteeksi laivaston sinisen imetys mekon.

  Todella tarpeeseen tulisi koska omistan vain muutaman lyhythihaisen imetyspaidan.
  Sähköposti tanjapit9@hotmail.com

 9. 26

  Anonyymi sanoo

  Voi että! On ollut kyllä ruokottoman vaikeaa löytää mieleisiä, iloisen värisiä imetyspaitoja. Kaikki kun tuntuvat olevan aina sitä mustaa tai valkoista. Tämän putiikin tarjonta herätti kyllä mielenkiintoni! 🙂 Suosikkini on tuo kirkkaan pinkki pitkähihainen äitiys- ja imetyspaita. Tarpeeseen tulisi kun pikkumies on vasta 2kk ja imetystaivalta vielä paljon edessä.

  Sallamaari / maarikki ät gmail.com

 10. 31

  sanoo

  Viimeinen raskauskuukausi on meneillään. Onneksi vaatekaapistani on löytynyt riittävästi väljiä tunikoita ja mekkoja villatakkien kanssa pidettäväksi. Mutta synnytyksen jälkeen ja etenkin ristiäisiin olisi kiva saada muutakin. Suosikkini 9 kk:n valikoimasta on 3/4-hihainen ruskea äitiysmekko.

 11. 33

  sanoo

  Ihania! En ollut tähän kauppaan törmännytkään. Mun valinta olisi pitkähihainen äitiys- ja imetyspaita kirkas pinkki. Eivät kyl vaikuttaneet pahan hintaisilta, täytynee palata…

 12. 35

  Anonyymi sanoo

  Pitkähihainen äitiys- ja imetystunika, sähkönsininen

  Aivan ihana! Lempivärini ja todella monikäyttöinen ja pitkäikäinen kun soveltuu raskauteen ja imetykseen. 🙂

  jhotti86 ät gmail.com

 13. 38

  sanoo

  Valitsisin tuon saman mekon kuin sinäkin, mutta ruskeana. Kaikenlaista muutakin mukavaa ja tarpeellistahan tuolta löytyikin 🙂 Mukana arvonanssa siis!

 14. 39

  Anonyymi sanoo

  Olisipa ihanaa voittaa tuo 3/4-hihainen viininpunainen äitiysmekko, ratkeaisi monta vaatepulmaa kerralla!
  kirsi.latvala(at)yahoo.com

 15. 44

  Anonyymi sanoo

  Kiva arvonta ja sopivaan ajankohtaankin vielä itselle! Valitsisin varmaan tuon saman mekon kuin sinulla, myös punaisena. Menisi vielä sopivasti näin loppuraskaudesta raskausmekkona ja sitten myöhemmin imetysmekkona. 🙂

  emppu.sundberg@gmail.com

 16. 51

  Anonyymi sanoo

  Monta kivaa, ehkä valinta olisi lyhythihainen turkoosi paita.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

 17. 52

  Anonyymi sanoo

  Kauppa onkin ihan uusi tuttavuus, tulisi käyttöön nyt jo raskausaikana, ¾-hihainen äitiysmekko, mustana. Mekko näyttää päälläsi tosi kivalta!
  miia-mariia (at) suomi24. fi

 18. 54

  Anniliina sanoo

  Kivoja tuotteita. Liehukejakku, musta on suosikkini. annina.vih(a)gmail.com

 19. 55

  sanoo

  Ja vielä kommenttiini ja arvontaan osallistumiseni varmustukseksi sähköpostiosoitteeni: marianne.elisabet.karhu(a)gmail.com

 20. 56

  Anonyymi sanoo

  Ihan uusi tuttavuus tuo kauppa, mielenkiintoiselta vaikuttaa!

  Mun valinta olisi 3/4 hihainen mekko, mustana jotta mahdollisimman monikäyttöinen. Tyttö pian 2kk, joten imetystaivalta edessä vielä runsaasti 🙂

  (lasaarel(a)gmail.com)

 21. 58

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogistasi! Mä valitisisin lyhythihaisen pinkin tunikan tai 3/4 mekon violettina. Pidän niin kovasti väreistä. (kuten blogistani pian selviää, jos kurkkaat sinne:D )

 22. 59

  sanoo

  Veljen vaimolle joka synnytti eilen menisi ehdottomasti 3/4 hihainen kietaisumallinen paita.
  Mukavaa joulunodotusta teille.
  mamma.pakkana(ät)hotmail.com

 23. 60

  sanoo

  Heippa. Voi kun tuommoisia äitiys – imetysvaatteita olisi ollut tarjolla minun raskausaikoinani… säkkiin piti pukeutua 🙂 Nyt valitsisin punaisen liehukejakun. Väriä olla pitää!

 24. 61

  Anonyymi sanoo

  Näytätpäs upealta! Mekko sopii sinulle täydellisesti, väri on juuri passeli!! Samanlaisen mekon valitsisin kuin sinulla on, ja kaverille menisi lahjaksi!
  anniinaj6(a)gmail.com

 25. 63

  sanoo

  Tulin lukemaan sun vanhoja päivityksiä. Lueskelin tätä runsas vuosi sitten, mutta kun sulla ei ollut tuota Googe-seuranta mahdollisuuttako aiemmin(?) vai miksi lie olen sitten tipahtanut kyydistä. Muistan lukeneeni viimeksi odotusajasta. Nyt, kun itselläkin on 3kk vanha pikkuinen blogisi palasi mieleeni ja tykkään kovasti sun postauksista, joten luen myös nämä vanhat ja tietysti siksikin, että kiinnostaa vauva-arki vastaavan ikäisen vauvelin kanssa.

  • 63.1

   sanoo

   Mä taisin joo vasta jokunen aika sitten lisätä sen google-jutun. (En itse käytä sitä niin oli jäänyt laittamatta).
   Tosi kiva kuitenkin kun löysit takaisin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *