Äidinmaitoa ja arvontaa

Raskaana ollessa mä vähän jännitin sitä että onnistuuko tämän vauvan kanssa imetys. Mulle on jotenkin ihan hirveän tärkeää että se onnistuu. Onhan se kaikista helpoin taka ruokkia lastaan, ja terveellisin. Ruoka kulkee aina mukana, ei tarvitse lämmittää, ei annostella. Mulle kuitenkin tärkeintä siinä on mun ja vauvan läheisyys. Se on kuitenkin niin ainutlaatuinen asia, jota vain äitinä pääsee kokemaan.

Mulla kyllä aikoinaan onnistui Mikinkin kanssa imetys ongelmitta, niin kuin onneksi sitten tämänkin vauvan kanssa. Tiedän vain läheisiä ihmisiä joilla se ei olekaan odotuksista huolimatta onnistunut, ja tiedän että se voi olla kovakin paikka äideille. Olen siis kiitollinen että meillä se sujuu, ainakin vielä.

Koska se imetys on myös iso osa mun elämää tällä hetkellä, pitää kaikkia valintoja tehdä sen mukaan. Vauva on mukana joka paikassa, sopiva syöttöpaikka pitää löytyä parin-kolmen tunnin välein. Sekä oma vaatetus pitää miettiä sen mukaan. Mitä pukea jotta homma sujuisi mahdollisimman helposti. Mä uskallan syöttää julkisella paikalla, mutta tietysti niin etten paljastele. Pukeutumisessa saa siis olla myös vähän luova.

Tällä hetkellä käytän pääosin imetystoppeja, joiden päällä on iso villapaita tai villatakki. Vaihtoehtoisesti mekko josta yläosan saa helposti alas. Käly ompeli mulle myös kätevän boleron joka toimii asusteena itsestään, mutta on erityisen kätevä imetyksessä. Sinne vaan poitsu alle telttaretkelle.

Eniten kuitenkin aiheutti päänvaivaa tulevien juhlien vaatetus. Ristiäisiin mä valitsin nyt suosiolla vähän hankalan, tavallisen mekon. En kuitenkaan aio noin virallisessa juhlassa imettää muiden läsnäollessa, joten totesin että poistun joka tapauksessa sivuun syöttämään, eli aivan sama paljonko joudun riisumaan.

Sen sijaan joulun pyhät ja muut hetket jossa ollaan porukalla pitkiäkin aikoja, en halua jatkuvasti poistua sivuun.

Sopivasti muhun otettiinkin yhteyttä uudesta äitiys-ja imetysvaatteiden nettipuodista 9 kk:sta. Sain juhlakäyttöön yksinkertaisen mutta sopivan juhlavan Purplessin mekon joka näkyy kuvissa. Mekko toimii myös raskausajan mekkona, mutta sen kanssa on myös helppo imettää joustavan kaula-aukon vuoksi. Asusteilla siitä saa muutettua mekon arkikäyttöön, ja sen käyttöä voi jatkaa ihan normaalisti vielä imetysajan päätyttyä. Mielestäni se laskeutuu kauniisti vaikkei raskausvatsaa enää olekaan ja myös peittää pienen pömppömahan joka on vielä jäljellä. Monet äitiysvaatteet kun ei ehkä näytä hyvältä enää raskauden jälkeen.
 Itse valitsin värivaihtoehdoista jouluisen punaisen mekon. Mielestäni mekko istuu hyvin, tuntuu laadukkaalta ja on iätön.
Olin siis tosi tyytyväinen, ainoastaan harmittelin että en kyseisestä liikkeestä tiennyt vielä raskausaikana. Löysin sieltä monta kivaa vaatetta raskausaikaan.

Nyt sullakin olisi mahdollisuus voittaa arvonnassa joku 9 kk:n imetysvaate. Koska varmaan vain pieni osa lukijoistani on sellaisessa elämänvaiheessa nyt, muistakaahan, tästä voisi voittaa kivan lahjan myös jollekin läheiselle, jos itsellä ei ole tarvetta. Monet näistä imetysvaatteista, ellei jopa kaikki, sopivat myös raskausaikaan, joten kaikki odottajat myös, nyt mukaan arvontaan!

Arvontaan pääsee osallistumaan kertomalla minkä vaatteen valitsisit 9 kk:n imetysvaatteiden valikoimasta täältä. Kerro suosikkisi kommenttiboksiin ja muista lisätä sähköposti-osoitteesi jos kirjoitat anonyymina.

Kilpailuaikaa on ensi viikon torstaihin eli 4.12 klo 18 asti. Onnea arvontaan!

Mä jatkan lauantai-illan viettoa suklaan ja joululehtien kera, vauva kainalossa.

-Henna-

*Sponsoroitu

Kommentit (64)
  1. Uuh, pakko osallistua 🙂
    Sähkönsininen äitiysmekko 3/4 hihoilla.
    Nellysoikkeli@gmail.com

  2. Pilviraitin Marjaana
    29.11.2014, 18:12

    Laivastonsininen mekko olisi mun valinta. Tulisi ehdottomasti tarpeeseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *