YLÄAULAN TAULUKOLLAASI

yläaula11.1-800

Meidän yläaula on ollut pitkään melko tyhjän ja sisustamattoman oloinen tila. Lähinnä läpikulkutilana toimivaan huoneeseen ei ole tullut hankittua sen kummempia kalusteita, sillä eipä juuri tuossa aikaa vietetäkään. Kaipasin kuitenkin huoneeseen vähän puetumman oloista ilmettä ja niinpä kokosin seinälle taulukollaasin sekalaisista asioista. Ne ovat helppo ja näppärä tapa lisätä huoneeseen tunnelmaa ja mielenkiintoa.

yläaula2-800 yläaula3-800 yläaula4-800

Seinälle päätyi kokoelma vanhoja tauluja, sekalaisia kortteja ja yksi pieni peilikin. Jotain uuttakin tuossa on, hankin hiljattain tuon Hayn messinkisen seinäkynttilätelineen. Minusta se on aika ihana lisä tässä kollaasissa, vaikka toimii toki mainiosti yksinäänkin seinällä. Aito messinki tulee patinoitumaan kauniisti, se sopiikin minusta tunnelmaltaan kivasti meidän taloon.

yläaula6-800yläaaula15.2

Muutama Muuton metallinen Dots-koukkukin pääsi seinälle. Niiden vieressä oleva Flosin seinävalaisin piti asentaa aikanaan vähän epäsymmetrisesti, sillä keskellä seinää oli tolppa, joka esti valaisimen kiinnityksen keskelle. Tämän vieressä olevat koukut tasapainottavat näkymää pikkuisen, eikä lamppu näytä paikassaan enää niin hassulta. Jatkossa kollaasia on tarkoitus laajentaa enemmänkin tuolle seinälle aina sopivien taulujen ja vanhojen peilien sattuessa vastaan. Saatanpa hankkia vielä muutaman Dots-koukunkin lisää, sen verran kivoja ovat nekin.

yläaula13-800 yläaula14-800

Muuten aulassa on vain pari hassua kalustetta, vanha senkki ja keinutuoli. Pidän mieluummin tällaisen tilan väljänä kuin tupaten täyteen ahdettuna, vaikka välillä olen kyllä haaveillut pienestä divaanistakin tuossa. Huonekalujen sijaan seuraava ostos on kuitenkin kattovalaisimet tänne yläkerran aulaan. Tähän asti ollaan pärjätty ihmeen hyvin pelkällä seinävalaisimella, mutta eihän se nyt mikään optimaalisin ratkaisu ole – ainakaan pimeään vuodenaikaan…


I made a wall collage to our lobby in the upstairs. We have only few furnitures there and I like to keep the space light and airy, but this kind of wall decorations make a needed little twist to the space.

Kommentit (5)
  1. Kaunista ja ihanan ilmavaa!

    1. Kiitos! 🙂

  2. Seinäkynttilä oikein kruunaa kokonaisuuden. 🙂

    1. Juu, minusta tuo on aika ihana, kaipasin vähän jotain modernia ja simppeliä mustavalkotaulujen ja kirppisjuttujen lomaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *