YKSITYISKOHTIA | SNAPS FROM A PHOTOSHOOT

Tänään kävin kuvaamassa erään hiljattain valmistuneen omakotitalon, jonka projektissa olin itsekin hetkisen mukana viime keväänä. Varsinaiset interiöörikuvat julkaistaan vasta myöhemmin, mutta en malta olla vilauttamatta muutamaa kameraan tallentunutta yksityiskohtaa komean maskuliinisesta talosta.
Erityisesti ihastelin kylpytilojen upeita marmorilaattoja sekä talon tammirimasta tehtyjä sisäkattoja, jotka ovat hienoa puusepäntyötä parhaimmillaan. Modernin yksinkertaisessa ja selkeälinjaisessa talossa pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys ja tuo katto on siitä hyvä esimerkki; valaisimet on upotettu siihen siististi ja minkäänlaisia kiinnikkeitä ei ole näkyvissä, listoista puhumattakaan. Talon suunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Janni Areva, hienoa työtä!
Some snapshots from today´s photoshoot. Especially I crushed on those marble tilings and ceilings made of oak laths. Simple architecture at its best!
Kommentit (4)
 1. Suvi / zubiscorner.blogspot.fi
  9.11.2015, 19:13

  Ei ole totta miten hienon näköistä. Tuollainen katto olisi mun unelma.

  1. Nuo katot olivat kyllä ihan mielettömän upeita! Lopputulos oli ihanan yksinkertainen, mutta vaati kyllä mittatarkkuutta ja huolellista suunnittelua. Se kannatti, rima pääsee hienosti oikeuksiinsa yksinkertaisessa ympäristössä.

 2. Tämän katon sävymaailma vastaa aivan täydellisesti sitä mistä olemme haaveilleet. Osaatko sanoa/muistatko minkälainen käsittely niille on tehty?
  Terveisin, Riku "Rakentaja" =)

  1. Katto on tammea, sen pintakäsittelystä en osaa nyt tarkemmin sanoa. Veikkaisin kuitenkin ihan kirkasta mattalakkaa/öljyä. Katon toteutti porvoolainen Puuprojekti, heiltä voi kysellä halutessaan lisäinfoa katosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *