Blogit
Pihkala

WILLOW BOUGHS

 tuotekuva William Morris
Tänään on ollut ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä, ja siitä innostuneena kaivelin varastosta vähän värikkäämpää esille. Törmäsin tonkiessani myös vanhaan Morrisin tyynyyni, jonka Willow Boughs -kuosi on yksi pitkäaikaisimpia lemppareitani. Tämä kuosi lukeutuu myös Morrisin suosituimpien joukkoon, ja sitä voikin bongata tasaiseen tahtiin ulkomaalaisista sisustusblogeista ja myyntiin stailatuista asunnoista. Ehdoton klassikko, joka yksinkertaisen kuvioaiheensa myötä sopii aika moneen tilaan – myös muualle kuin vanhoihin taloihin.
Minulla tuota kuosia on tasan tuon yhden tyynyn verran, mutta mielelläni ottaisin sitä joskus lisääkin. Kankaan lisäksi tätä nimittäin tehdään myös tapettina, olenkin vuosien saatossa mallannut sitä mielessäni jos johonkin kohteeseen. Tulevaan kotiimmekin tuo sopisi älyttömän hyvin, mutta taidan kuitenkin kääntyä tapeteissa hieman toisiin valintoihin. Ensimmäisellä varasijalla tämä on kuitenkin ehdottomasti.
Onko teillä jotakin tiettyä kuosisuosikkia – Marimekkoa, Svenskt Tenniä, jotain ihan muuta…?
Willow Boughs by William Morris is one of my favourite patterns ever. I have a cushion in that pattern but would love to have it more, perhaps on the wall. That wallpaper would fit perfectly to our new home, but at the moment I think I´ll still go for something else… This is though the first option if I ever decide to change my mind. 

Kommentit (10)

 1. Maarit

  Florence Broadhurstin "Horses Stampede" on ollut suosikki jo ikuisuuden. Vielä ei ole löytynyt asuntoa, johon se olisi tapettina sopinut. Mutta kankaana sitä on sisutukseen pitänyt tietenkin hankkia.

  • maija

   Se on kiva kuosi! Mukava sekoitus graafisuutta ja herkkyyttä.

 2. //Terhi

  On kyllä hieno kuosi. Minulla on pieni kangasvarasto odottamassa inspiraatiota, siellä on vähän tuon tyylinen kangas josta olen ajatellut ommella mekon itselleni kesäksi.

  • maija

   Oi, kuulostaa ihanalta! 🙂 Kaikenlaiset kasvikuviot kiehtovat minua nyt erityisen paljon, osasyy on varmasti tuossa meidän vanhassa talossa…

 3. Anonyymi

  Muutamia suosikkeja löytyy, tapeteista ainakin Birger Kaipiaisen Kiurujen Yö sinisenä, Arne Jacobsenin Trapez sekä tämä, jonka valmistajaa en ole löytänyt:
  http://www.alvhemmakleri.se/inspiration/bildbank/kjellestadsgatan-3-4

  • maija

   Kivoja kuoseja kaikki, Kiurujen yö on kyllä hieno klassikko. Nyt en minäkään osaa auttaa tuon viimeisen suhteen, mutta kaunis kyllä sekin. 🙂

 4. Anonyymi

  Lapsuudenkodissani, joka oli rakennettu 70-luvun alussa, oli vanhempien makuuhuoneessa Kaipiaisen Kiurujen yö sinisenä. Se on jäänyt ikuisesti mieleeni.

  • maija

   Oo, se on kyllä klassikko! Hauska, miten jotkut tietyt kuviot lapsuudesta jää tosi vahvasti mieleen, minulla näin on käynyt tiettyjen Arabian astioiden kuviointien kanssa. Etenkin Reimari-astiat ja Kastehelmi-kulhot tuovat vahvat flashbackit noihin aikoihin.

 5. lanttuleikkuri

  Tykkään ihan hirveesti Marimekon Helsinki – Helsingfors ja ostin jopa hatun kun tuntui että kaikki kuosista käy.
  Makkarissa on verhot olleet jo monta vuotta ja pois en anna, enkä vaihda.

  • maija

   Heh, tunnistan itsekin tuon tunteen, kun kaikki kuosista käy. 🙂 Svenkt Tennissä pari vuotta takaperin meinasin haalia kaiken hyllyistä, servettejäkin himosin ihan hulluna, vaikka niitä on kotona jo valmiiksi kaapit pullollaan. Hauska kuosi tuo Helsinkikin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *