VILKAS VIIKONLOPPU

Johan on ollut vilkas viikko! Varsinkin loppuviikkoon on pakkautunut kaikenlaista sosiaalista ohjelmaa, joka on kieltämättä ollut ihan virkistävääkin tämän kaiken remppa-arjen keskellä. Keskiviikko hurahti työreissussa Helsingissä, perjantai Granitin avajaisissa ja tämä iltapäivä Koodissa mukavassa yksityistilaisuudessa. Huomenna hulinat jatkuvat vielä kuvauskurssin merkeissä. Välissä ollaan päivätöiden ohella sumplittu remppakuvioita, laitettu keittiö tilaukseen ja suunniteltu tulevien viikkojen to do -listaa. Blogi on siis jäänyt viime päivinä vähän paitsioon, mutta kerrankos sitä.
Somistimme Koodin huonekaluryhmiä Piia Jaalan värikkäillä kukkasilla. Loistavat värit toivat neutraaliin väriskaalaan ihan uutta potkua, pitäisi muistaa hankkia värikkäitä kukkia enemmän kotiinkin. Kuvissa kukkien kera uusi Skagerakin konsolipöytä, johon olen merkin muiden tuotteiden ohella aikamoisen ihastunut. Havittelen hiukan tuollaista meillekin, olen kaavaillut itselleni pientä työpistettä yläkerran aulaan ja siihen tuo sopisi kuin nakutettu. Aivan ihana kokonaisuus jakkaroineen päivineen!
Tämäkin ryhmä saa huimasti energiaa värikkäistä kukista. Tuo Linie Designin lettimatto on myöskin aivan ihana, matto on täyttä villaa ja mukavan pehmeä jalan alla.  Luonnonvaalea villa sopii hyvin lämpimien puulajien, kuten tammen tai pähkinän pariksi. Myös sohvan vaaleanharmaa villakangas passaa lämpimänsävyisen maton pariksi yllättävänkin hyvin. Ehkä vähän yllättäväkin väripari, joka kuitenkin toimii hienosti, kun sävyt ovat tismalleen oikeat.
Eilen Turkuun avautui upouusi Granit-liike, jonka avajaisissa olimme yhdessä Marjan kanssa. Porukkaa oli paikalla ihan huimasti, ensimmäiseen tuntiin ei liikkeessä mahtunut oikein edes liikkumaankaan. Uutukaisen liikkeen startti oli siis mitä mahtavin. Mukavaa, kun keskustan sisustustarjonta vahvistui taas vähän erilaisella kivalla liikkeellä!
Liike oli tuttuun Granit-tyyliin täynnä kaikenlaista kaunista ja houkuttelevaa käyttötavaraa. Marmorijuttujen lisäksi iskin silmäni erityisesti kaikkiin piha- ja puutarhajuttuihin, betoniset ruukut, puulaatikot ja rottinkituolit olivat aika houkuttelevia runsaissa pinoissaan. Näitä on kyllä minun vielä ihan turha katsella, tänä kesänä kun meidän piha ei varmaan paljon vielä kohennu. Mutta ehkä sitten ensi vuonna…
Muistattehan muuten, että huikkaamalla kassalla ”pihkala” saa Turun Granitista -20 % alennuksen normaalihintaisesta kertaostoksesta aina tämän kuun loppuun saakka. Ehkä meillekin tämän siivillä sentään jokunen ruukku voisi kotiutua… 😉
Sellaisissa merkeissä täällä on viipotettu menemään. Huominen hujahtaa tosiaan kuvaushommissa, mutta koitanpa ehtiä piipahtamaan raksallakin, jotta saan perinteiset sunnuntairaportit tehtyä. En ole itse ehtinyt talolle nyt ollenkaan, mutta siellä on kuulemma valoistunut ihan silmissä tasoitetöiden alettua. Jännä nähdä, mikä siellä onkaan meininki. Palaillaan remppa-aiheisiin siis huomenissa, kivaa lauantai-iltaa!
This week has been super busy, I have had social events almost every day. Yesterday I visited Granit opening party, today we had an event at my workplace (Sisustuksen Koodi) and tomorrow I´m heading to a photoshoot course. In between there have been work trips, renovation planning, material orders and so on. These pictures are from today´s and yesterday´s events, lot of fresh and inspiring corners. My favourite one was definitely that console table from Skagerag, it would fit perfectly to our hall.
Kommentit (8)
  1. Hei! Minkä merkin tuo ensimmäisen kuvan mangneettitaulu on? Sopisi hyvin työpisteelleni!

    1. Heippa! Tuo taulu on Skagerak-merkiltä. On tosiaan kiva, taas vähän erilainen malli!

  2. Hannele Ruusukummusta
    17.4.2016, 07:42

    Kaunis tuo työpöytä!

    1. Eikö olekin! Tuo olisi ihan unelma sivupöydäksi tai pieneksi työpisteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *