Blogit
Pihkala

VIIKUNAPUU KEITTIÖSSÄ | FIG TREE

skagerak edge
Ensimmäiset uuden kodin sisustuskuvat ovat tässä! Meillä
oli tänään keittiössä pienimuotoiset kuvaukset, jonka lopputuloksen
näette myöhemmin. Tätä silmälläpitäen piti tietysti laittaa paikat
putsiin tämän yhden tilan osalta, huonekalut paikoilleen ja oikein
lamppukin kattoon – tämä on uutukainen Flosin Splügen Bräu, johon olen
aivan totaalisen ihastunut. Tilan somistaminen raksasta
kuvauskelpoiseksi vaati vähän vipinää viikonloppuna, mutta kyllä nyt
kelpaa, kun kodissa on jo yksi nätti, (melkein) valmis tila! Palataan
vähän laajempiin otoksiin vielä tuonnempana, malttakaa vielä hetki. Nyt on niin monta rautaa tulessa, että kiireettömästä kuvauksesta voi vain haaveilla. Mutta kyllä tämäkin aika vielä tulee…
scandinavian kitchen
Kuvauksia varten haalin Koodista kaikenlaista pientä kuvauslainaa. Ihastuin erityisesti kamelin- ja persikan sävyjen sekä harmaan liittoon, jotenkin aivan ihana yhdistelmä! Nyt ei auta kuitenkaan hullaantua liikaa, kiikutan valtaosan tavaroista takaisin huomenna. Tuo Skagerakin kukkaruukku taitaa kuitenkin jäädä meille, se sopii niin ihanasti harmaan keittiön sävyihin. Ja sopiva viikunapuukin siihen tuli jo hankittua, Plantagenista löytyi tällainen kaunotar oikein kivaan hintaan. Eli vaikka varsinaista muuttoa ei ole vielä tehtykään, odottelee uudessa kodissa jo sen ihka ensimmäinen viherkasvi. Jotenkin todella kodikas ajatus.
Here´s the first less or more styled pictures from our new home! We had a small photoshoot there today so I had to decorate our kitchen as finish as possible. Here´s some props and a small corner of the room including my new fig tree (love that pot from Skagerak) and a new lamp from Flos (love it even more). More pics will follow later, so stay tuned!

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Kaunista kerrassaan! Valaisin oli aika yllättävä ratkaisu (minusta siis) – kertoisitko vähän ajatusta sen hankinnan takaa, olisi kiva kuulla. Kaunis se toki on!

  • maija

   Kiitos, mukava kuulla!

   Haa, hain juurikin vähän yllättävää ja erilaista ratkaisua valaisimeksi, tässä on siis onnistuttu. 🙂 En halunnut keittiöön mitään liian ilmiselvää ratkaisua, kuten teollisuusvalaisinta tai nyt pinnalla olevia malleja, vaan jotain vähän ovelampaa. Tämän valaisimen pyöreät, pehmeät muodot yhdistyvät hauskasti lieteen, vetimiin ja seinävalaisimiin, ja värinäkin toistuu sama kromi jota on myös näissä kaikissa. Tässä 60-lukulaisessa valaisimessa on minusta myös kiva ripaus sellaista ylellisessä muodossa olevaa bauhaus-henkeä, jota keittiöömme hiukan tavoittelin perinteistä ammentavan skandityylin oheen. Laitan myöhemmin lisää kuvia, joissa tämä ilmenee ehkä vähän paremmin ja kirjoittelen aiheesta muutenkin lisää.

 2. Anonyymi

  On niin kaunista, että mä melkein kuolen 🙂

  • maija

   Älä nyt sentään, heh. Mutta KIITOS! 🙂

 3. Idis & Interiööri

  Aevan ihana kukkaruukku! Ja lamppuvalinta on oikein onnistunut 🙂

  • maija

   Eikö! Olen ihastellut tuota ruukkua jo pitkään meillä töissä ja nyt sille vihdoin löytyi paikka myös meiltä. 🙂

   Minä olen niin huumassa tuosta lampusta, laajemmat kuvat keittiöstä havainnollistavat yhdistelmää ehkä vielä vähän paremmin. Täytyy kirjoitella aiheesta kohta lisää!

 4. Anonyymi

  Voi maailma,niin kaunista!

  Inna

  • maija

   Kiitos, Inna! Oli kyllä ihanaa päästä laittamaan edes pientä nurkkaa uudesta kodista kuntoon ja kauniiksi. Tästä se lähtee! 🙂

 5. Pilviraitti

  Oih, niin kaunista! Malttamattomana odotan lisää kuvia. 🙂 Valaisin on aika erikoinen. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Heti en osaa sanoa, tykkäänkö vai en. Näyttää kuitenkin sopivan kokonaisuuteen. 🙂

  • maija

   Kiitos! Lisää kuvia tulossa jahka minä, kamera, aurinko ja aika osutaan kaikki samaan aikaan tuonne talolle. 🙂

   Joo, hainkin tuohon vähän erilaisempaa ratkaisua, pientä kontrastia ja ovelaa katseenvangitsijaa. Tuon muoto menee aika hauskasti yksiin muiden tilassa olevien juttujen kanssa, ja väri myös. Tämä selvenee ehkä vähän paremmin tulevissa lisäkuvissa. 🙂 Minä olen kuitenkin jo nyt ihan myyty tuolle!

 6. Villis

  Niin kaunista ja viikunapuu on kuin kotonaan:)

  • maija

   Kiitos! Ja nimenomaan – tuo vihreä luo ympärilleen jo näissäkin olosuhteissa niin kodikasta tunnelmaa. 🙂

 7. Hannele Ruusukummusta

  Oi, oi…kyllä nyt pistit jännittämisen huoppuunsa…miten tässä malttaa odotella olleskaan niitä lisäkuvia..:)

  • maija

   Heh, malta vielä hetki, kohta niitä tulee! Ei tässä ole tarkoitus teitä kiusata ja pitää turhaa jännitystä, nyt vaan on ollut niin kiirusta, ettei ole oikein ollut aikaa keskittyä kuvaamaan. :))

 8. Hanna / skandilinjalla

  Vau, vau ja vau! Sanattomaksi vetää, niin upea kokonaisuus 🙂

  • maija

   Kiitos Hanna! Pieni kulmahan vasta kokonaisuudesta näkyy, mutta kyllä siitä tuli tosi kiva minunkin mielestäni. Tuo lamppu on ihan super 🙂

 9. Anonyymi

  Ihana valaisin! Keittiö näyttää kivalta, moderni, mutta silti talon hengen mukainen!

  • maija

   Niin minustakin, olen ihan hulluna tuohon valaisimeen! Ja toki koko keittiöön myös. Tätä juuri haettiin, että keittiö se yhdistelisi vähän vanhaa ja uutta, olisi raikas mutta kuitenkin lainailisi vähän menneistä ajoista ja klassisesta tyylistä.

 10. Anonyymi

  se on kyllakin fig tree

  • maija

   Niin onkin 😀 figue on ranskaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *