Blogit
Pihkala

VIIKONLOPUN SISUSTUSSUUNNITELMIA

Hyvää perjantaita! Pitkä viikonloppu edessä, ja täällä on jo paljon suunnitelmia sen varalle. Muutaman tulevan vapaapäivän aikana ajattelin käydä ainakin meidän olohuoneen kimppuun ja saada sitä vihdoin vähän valmiimmaksi. Tuo olkkarin nurkassa oleva senkki nyppii erityisesti, se ei minusta oikein sovi tilaan niin kooltaan kuin väriltäänkään. Viikonlopun aikana vuorossa onkin vähän kalusterulettia, lipasto saa siirtyä yläkertaan ja olkkari muotoutua tuon nurkan osalta vähän erilaiseksi.
Konjakinvärinen Menun nahkatuoli on ennen majaillut takan vieressä, mutta siirsin sen ikkunan eteen vähän väljemmän tilan toivossa. Nyt lämpimän ruskeaa on keskittynyt ihan liiaksi vierekkäin, yhdistelmä ei toimi oikein missään muotoa, mutta varsinkaan tuon maton kanssa. Mutta jos senkki lähtee, olisi sen tilalle kiva saada kuitenkin jotain laskutilaa. Tällä hetkellä pyörittelen ajatuksia niin vanhan pienemmän lipaston kuin seinäkiinnitteisen hyllynkin välillä, mutta tokihan tuohon nurkkaan sopisi myös muhkea nojatuoli. Tässä mielessä Adean Mr. Jones tai By Lassenin The Tired Man olisivat ykkösvaihtoehdot. Hmm, liikaa hyviä vaihtoehtoja, katsotaan jos viikonlopun aikana saan jonkun tolkun tähän asiaan.
Myös ruokasali kaipailee pientä fiksausta. Saimme tällä viikolla tilaan uuden maton, jota kuvailenkin tänne heti valoisaan aikaan huomenna. Seuraavaksi hankintalistalla on uudet verhot tilaan, ja lainasinkin viikonlopuksi muutamia kankaita katsottavaksi. Tilaan ei pöydän lisäksi paljon muita huonekaluja tulekaan, joten minusta verhot ovat tässä tapauksessa ihan paikallaan. Tekevät tilan vähän enemmän puetun oloiseksi ja viimeistelevät ilmeen tehokkaasti.
Puuhakas viikonloppu siis tiedossa, palataanpa sisustusaiheisiin tuota pikaa. Nyt kuitenkin sytytän kynttilät ja linnoittaudun sohvalle. Katson telkkaria vain jokusen tunnin viikossa, mutta perjantainen Vain elämää kuuluu ehdottomasti lyhyelle katsottavien listalleni, tämä onkin sopivasti vuorossa nyt seuraavana. Ihanaa viikonloppua!
A long weekend ahead and I´ve already planned a long to do -list for it. Tomorrow I will arrange our living room, I don´t like that old cabinet there at all. The size and color of it is totally wrong so I will carry the whole cabinet to upstairs. But then I have to decide what to do with the empty space… My first options are either a bit smaller old chest of drawers or some kind of wall mounted cabinet, but the bigger armchair wouldn´t be bad either… Maybe I´ll have both.

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Yleensä tykkään kovasti sisustusvalinnoistasi, mutta olohuoneen sohvapöytä jostain syystä ei ole mieleeni. Ei niin että sen tarvitsisikaan tietenkään! Teillä on ihanan harmoninen tunnelma.

  • maija

   Kiitos! Hih, no olisihan se jo vähän kummallistakin, jos ihan kaikki tavarat menisivät tismalleen yksi yhteen oman maun kanssa. 🙂 Itse taas tykkään tuosta pöydästä kovasti, mutta nyt edellistä kotia isommassa olkkarissa se kaipaa minusta ehkä rinnalleen jotain muuta.. ehkä jotain pehmentävää puuta tai jotakin muuta kivaa pikkupöytää.

 2. Hannele Ruusukummusta

  SIsustuskuvia odotellaan..:)

  • maija

   Mahtavaa! 🙂

 3. Anonyymi

  Eero Saarisen Womb-tuoli sopisi tuohon kuin nenä päähän!

  • maija

   No niin muuten sopisi. Aivan ihana tuoli!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *