Viikonlopputunnelmia keittiöstä

Ihanaa viikonloppua! Tässä muutamia sekalaisia kuvia ja lauantaitunnelmia keittiöstä, jonne aurinko paistoi tänään jo mukavan pitkään. Työpäivän jälkeen tuli kierreltyä hetki kaupungilla ja nautittua ihanasta ilmasta, lauantaifiilis tuntui tarttuneen ihmisiin ja kaupungilla oli mukavaa kuhinaa. Valo ja lähestyvä kevät saa selkeästi ihmiset itseni mukaan lukien kaivautumaan ulos – kyllä niin huikeaa todeta, että kevät on jo ihan kulman takana.

Huomista sunnuntaita varten kipaisin ostamassa taas Grynin maalaisleipää, sunnuntaiaamuksi on niin kiva varata jotain pientä herkkua. Sitrushedelmät ovat toinen vakiintunut vieras aamiaispöydässäni, ovat juuri nyt niin hyviä. Onnistuin löytämään ihan mielettömiä veriappelsiineja; näiden suhteen kannattaakin olla nopea, sillä näiden suhteen sesonki alkaa olla jo lopuillaan.Itse syön tällä hetkellä appelsiineja melkeinpä niin paljon kuin ennätän, tuleepahan samalla hankittua tarvittavat vitamiinitkin talteen.

Näin muuten keittiössä vallitsee varsin rento meininki: olen ennenkin todennut, etten tykkää siivota kaikkea piiloon, vaan käyttötavarat saavat olla reilusti näkyvillä. Tästä tulee minusta vain mukavaa rentoa fiilistä ja tekemisen meininkiä. Pienessä keittiössä tämä toki syntyy vähän luonnostaankin, kaikki kun ei millään edes mahtuisi säilömään kaappeihin piiloon. Mutta esimerkiksi tuo lieden vieressä oleva tavarakokoelma näyttää minusta vain ja ainoastaan ihanalta, vaikka hieman tasotilaa tuossa viekin. Lisäksi kokkaillessa tuosta on älyttömän helppo nappailla tarvittavat mausteet ja öljyt suoraan pannulle – käytännöllisyys ennen kaikkea.

Nyt lauantai-illan ohjelmassa on rentoa oleilua, seuraavaksi suunta on syömään.  Jospa huomenna ennättäisi vihdoin kunnolla ulkoilmaankin nauttimaan upeista keleistä. Hyvä kerätä taas energiaa tulevaa viikkoa varten, siitä onkin tulossa taas varsin jännä ja työntäyteinen.

Rentouttavaa viikonloppua!


Weekend mood in the kitchen.

Kommentit (2)
  1. Moikka! Osaatko sanoa minkä merkin
    keittiö tämä on? Lähinnä kiinnostaa että mikä sävy kaapeissa ja mitkä ovenkahvat kyseessä? 🙂

    1. Heippa! Tämä keittiö on Kitzenistä, ovien sävy on helmenharmaa (käsittääkseni heidän vakiosävyjä) ja materiaali mdf. Vetimet ovat Superfrontista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *