VIIKON IHANIN: TUUNATTU MALM-LIPASTO

Ikean tuunaus on jo tuttua. Merkin edulliset perusrungot muuntuvat Superfrontin, Bemtzin ja kotimaisen A.S. Helsingön kaltaisten yritysten tuotteilla astetta eksklusiivisemmaksi. Valikoima on kuitenkin keskittynyt tähän mennessä melko yksipuolisesti joko kaappimoduulien tai verhoiltujen kalusteiden jatkojalostamiseen; oviin, vetimiin, jalkoihin ja verhoiluihin. Niinpä innostuin, kun näin saman idean yltäneen nyt myös yhteen kautta aikain suosituimpaan ikealaiseen, nimittäin Malm-lipastoon.
Ruotsalainen Pickyliving toimittaa paitsi trendikkäitä ovi- ja vedinvaihdoehtoja Ikean Pax- ja Metod-kaappeihin, myös uusia kuoria ikisuosikki Malm-lipastoon. Uskoisitteko, että kaikki kuvien lipastot ovat Malmeja, eipä tästä mallista muistuta kuin koko ja laatikkojako. Läpivärjätyillä mdf-ovilla, hienoilla vetimillä sekä metallisokkelilla ja -tasolla varustettu lipasto on kuin uudestisyntynyt. Hinta toki ei ole näiden varusteiden myötä enää kovin ikeamainen, vaan erikoisvarustus tuo melkoisen lisän lipaston hintaan – näinhän käy myös muilla merkeillä, eli se siitä edullisuudesta. Mutta toteutus on hieno ja Malm tuotteena tosi osuva, tällainen kun löytyy varmasti todella monesta taloudesta. Harmi vain, etteivät ainakaan toistaiseksi toimita Ruotsin ulkopuolelle, me suomalaiset joudumme vielä odottelemaan Malmiemme kanssa. Muutossa myin omat Malmini pois, mutta jos minulla tuollainen vielä olisi, harkitsisin vakavasti reissua lahden toiselle puolelle. Eipä nimittäin olisi hullumpi lisä meidänkään kotiin!
During the years I have seen many companies that offer doors, handles and other gear for Ikeas cabinet frames. Nevertheless I bumbed into this case as late as now: Swedish Pickyliving offers exclusive fronts, tops and plinths suitable for the most popular drawer ever, Ikea Malm. Can you imagine that that all these drawers are actually Malm-based? Me neither. I think they look really great!
Kommentit (3)
  1. Hanna/ Pastellimaja
    24.11.2016, 13:43

    Juuri vastottain mietin Superfrontin sivuilla selaillessani, että miksi tarjontaa ei ole laajennettu Malmeihin. Mutta onpas tosiaan :)..

    1. Samaa itsekin olen pohtinut ja nyt yllätyin iloisesti. 🙂 Malm on kuitenkin varmasti yksi suosituimmista ikealaisista kautta aikojen, tosi järkevää, että sitäkin saa nyt kustomoitua.

  2. Som ett alternativ vill jag tipsa om http://www.smålandsluckan.se Bra alternativ för alla som vill förnya med nya köksluckor till kök från IKEA. Tyvärr bytte IKEA standard från Faktum till Metod för några år sedan och det går inte längre att få tag på köksluckor till stommar Faktum genom IKEA. Smålandsluckan.se har specialiserat sig på köksluckor just till IKEA Faktum. Priser direkt på hemsidan och man kan börja med att beställa hem varuprover innan man bestämmer sig.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *