Blogit
Pihkala

VIIKON IHANIN: JOULU x 5

Joulu alkaa jo olla ovella, viikon päästä ollaan jo hyvin lähellä h-hetkeä. Tämä joulukuu on kyllä hujahtanut lentämällä ohi kaikenlaisissa työhulinoissa ja odottelenkin jo kovasti leppoisia joulun päiviä, jolloin voi lueskella sohvannurkassa pehmoinen pyjama päällä, siemalla kuumaa glögiä ja ottaa rennosti. Vielä vähän pitää pinnistää ennen kuin päästään tähän, mutta enää ei ole pitkä matka!
Joulufiilis alkaa kuitenkin jo vähän tavoittaa minuakin, ja tällä viikolla päätin kerätä yhteen ihanimpia joulujuttuja viidestä kategoriasta. Omat jouluiset suosikkini ovat tässä:
kuva Wing-Ta via Pinterest
Tänä vuonna koko blogosfääri tuntuu hullaantuneen kransseista. Ja ihaniahan ne ovat, en voi kieltää. Juuri nyt näkyy paljon nättejä hentoja eukalyptus- ja katajakransseja, mutta tämä valtava useita lajikkeita sisältävä tapaus pesee ne kyllä mennen tullen. Tällainen ulko-oveen, kiitos.
kuva A la mode Montreal via Elle Decoration
Jouluisissa kattauksissa inspiroi yksinkertaisuus ja kuitenkin tietty näyttävyys. Tämä kuvan setti on yksiä ihanimpia näkemiäni, kattaus on tosi simppeli, mutta kuitenkin juhlava. Ryppyiset pellavaservetit yhdistettynä sileään juhlavaan liinaan, eripariset messinkikynttilänjalat ja kauniit, liki silkkimäiset havut keskellä. Siinä kaikki tarvittava.
kuva Fryd + Design for KK Christmas
Tämän käkkäräisen joulukuusen bongasin jo monta vuotta sitten. Yhä edelleen se jaksaa silti sykähdyttää. Koristeet ovat turhia, kauniisti kaartuvassa puussa, sen kävyissä ja kauniissa pullossa on kaikki tarvittava. Joku joulu kyllä haluan tällaisen joulukuusen, enkä mitään muuta. Tämä ei kuitenkaan taida tapahtua tänä jouluna…
kuva Femina
Yksinkertaisuudesta ammentaa myös tämä koriste. Lumimarja ja yksinkertainen laatikko ovat kaunis tausta lukuisille valkoisille kynttilöille, tätä kasvia voisi käyttää laajemmin myös oman kodin joulusomistuksissa. Eipä joulupöydän koristeeksi paljon muuta tarvitakaan. Hieman kyllä kotioloissa tämä vaatisi tuunaamista, että kynttilät saataisiin tukevasti vaateriin ja koriste paloturvalliseksi. Mutta eihän tällaisessa pakko ole tulta pitääkään, vaan koriste on kaunis ihan sellaisenaan.
kuva Daniella Witte
Kaunein joulukoti löytyy puolestaan ehdottomasti Daniella Witteltä. Pidän kovasti hänen tavastaan tuoda joulu kotiin luonnonmateriaalein, havuin, kasvein ja yksinkertaisin koristein. Ei mitään ylimääräistä, mutta kuitenkin tunnelmallista ja luonnollista. Täydellistä joulutunnelmaa!
My favourite christmassy picks in five categories: wreath, table setting, tree, decoration and last but not least the most beautiful christmas home (that belongs to talented Daniella Witte).
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *