Blogit
Pihkala

VIHREÄÄ VIIKONLOPPUUN

Perinteisen perjantaipuskan sijaan kukkakaupasta tarttui tänään mukaan silkkaa vihreää. Kun luonto vasta heräilee kevääseen, tekee mieli ottaa pieni varaslähtö vihreyteen sisäkasvien merkeissä. Kaikenlaiset kaktuksetkin ovat ihania, mutta itse huomaan kääntyväni mieluummin vähän rennompien ja hennompien, valuvien ja joka suuntaan törröttävien kasvien puoleen. Taitaa olla vähän luonnekysymyskin, pehmeys ja rentous viehättää vähän joka asiassa enemmän kuin ihan skarpit ja graafiset linjat.
Ostoksen myötä muistin tehdä pienen kevätfreesauksen vanhoillekin kasveille. Suihkuttelin lehtiä, vaihtelin multia ja karsin heikossa hapessa olevat raa´asti pois päiväjärjestyksestä. Muuttaessamme tänne kaikki ikkunalaudat pursuivat kasveja, mutta talvi teki tehtävänsä ja rivit ovat harventuneet. Tämä oli oikeastaan vain helpotus, sillä nyt ikkunalaudoille mahtuu vaihteeksi myös jotain muutakin. 😉
Näiden vihreiden terveisten myötä toivottelen oikein mukavat viikonloput kaikille! Meillä seuraavat päivät taitavat hujahtaa aika tiiviisti hiontahommien merkeissä. Palaillaanpa remonttiaiheisiin ja valkaisun kokeneeseen alakertaamme viimeistään sunnuntaina!
Green plants bring the spring inside. Even though all kind of cactuses are pretty, I still prefer more relaxed plants like climbers, monsteras and geraniums. They look more like me than sharp. geometric lines.

Kommentit (5)

 1. Hannele Ruusukummusta

  Mukavaa viikonloppua, myös sinulle!

  • maija

   Samoin, tai nyt on oikeastaan aika toivottaa jo mukavaa vappua! 😀

 2. Anonyymi

  Mistä tuo ihana kastelukannu on ostettu?

  • maija

   Tuo on kirppikseltä löydetty, ja valmistajasta en osaa sanoa mitään. Veikkaisin sen olevan 80-90 luvun tuotantoa…

  • Anonyymi

   Kiitos vastauksesta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *