Väriä keittiössä

Mukavaa äitienpäivän iltaa! Päivä on kulunut kyläillessä varsin perinteisissä merkeissä, joskaan en muista, että tällaisista helteistä olisi koskaan äitienpäivänä nautittu. Ennen äitienpäivän rientoihin suunnistamista oli mukava heräillä rauhassa, juoda aamukahvia ja nauttia lämpimästä aamusta kotosalla. Mikä ihana, kesäinen sunnuntaiaamu – lomani viimeinen tosin, mutta kesähän on vasta alussa.

Aamukahvit sujuivat kuvien maisemissa. Keittiötä sulostuttaa huikean värikäs kukkakimppu, josta on kiittäminen luottokukkakauppaani Piia Jaalaa. Yleisesti valitsen kukkaseni rennosti oksa sieltä, toinen täältä -periaatteella, niinpä tällainen sidottu runsas kimppu tuntuu vaihteeksi tosi ihanan näköiseltä. Tykkään tästä rennosta sekoitelmasta, joka syntyy erivärisistä kukkasista, kyllä värit ovat vain niin ihania. Suosittelen kokeilemaan vähän hullujakin väriyhdistelmiä kukkasissa – vaihtelu virkistää ja pienikin väripläjäys tekee toisinaan ihmeitä kodille.

Saan paljon kyselyjä keittiöni kaapeista, ne ovat Kitzenin valikoimista. Kaapistojen helmenharmaa sävy on käsittääkseni valmistajan standardisävy, sen tarkasta värikoodista ei ole tästä syystä sen kummempaa tietoa. Sävy on minusta oikein kaunis, pehmeä helmenharmaa joka taittaa tietyssä valossa vihertävään ja tietyssä hiekkaan. Messinkinupit sopivat sen seuraan kauniisti, nämä ovat Superfrontista. Oikein kivat, vaikka en suosittelekaan tällaisia käytettävän integroitavien kodinkoneiden yhteydessä – vähän painavammat ovet ovat helppokäyttöisempiä avata vetimillä, joista saa pikkuisen tukevamman otteen.

Viihdyn muutenkin tosi hyvin keittiössä, ja isomman ruokapöydän myötä siitä on tullut vielä monitoimisempi huone. Pöytä on toki lähtökohtaisesti tilaan pikkuisen liian iso, mutta sopii kuitenkin kohtuullisesti tilaan ja tarjoaa mukavasti lasku-, ruokailu- ja työskentelytilaa. Tässä taas yksi kriteeri asuntoasioita ajatellen – iso pöytä on todella käytännöllinen ja taipuu moneen puuhaan, niinpä sellainen olisi ehdottomasti hyvä mahtua myös tulevaisuuden keittiö- tai oleskelutilaan. Ja toivomuslista sen kun kasvaa…

Kivaa uutta viikkoa!


Happy Mothers day! Here´s some pictures from my kitchen, where a colourful flower bouquet brings nice energy. I should buy colourful flowers more often as they really cheer up the room.

 

Kommentit (2)
  1. Kukkien ystävä
    15.5.2018, 11:36

    Heippa,
    Aivan mahtavan erilainen kimppu ja sopii valkoiseen keittiöön. Mikä tuon maljakon nimi on?

    1. Niin minustakin, tuollaiset värit ovat kyllä vaihteeksi niin ihania ja energisoivia! Tuo maljakko on Kosta Bodan Limelight, yksi lemppareistani ehdottomasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *