Väri-inspiraatiota Muuton tapaan

Syksy tuo tullessaan paljon uutta sisustamisen saralla, ja parhaillaan brändit julkaisevat kilvan uusia mallistojaan ja linjanvetojaan uudelle sesongille.

Yksi kiinnostavimmista skandibrändeistä on tanskalainen Muuto, joka esitteli syksyn uutuustuotteensa Kööpenhaminassa elokuun lopulla. Muutolla on oma vahva ja selkeä tyylinsä, ja heidän inspiraatiokuvansa tarjoavat aina taiten valittuja sävyjä, mielenkiintoisia yksityiskohtia ja kauniita stailauksia. Etenkin näiden kuvien värit kiinnostavat aina, sillä Muutolla on taito käyttää persoonallisia värejä ja näiden inspiroivia yhdistelmiä. Ne onnistuvat näyttämään joka kerta ajankohtaisilta, raikkailta ja innostavan uusilta, ja näistä yhdistelmistä on helppo poimia ideoita omaankin kotiin. Kurkataanpa tarkemmin, millaisia sävyjä ja elementtejä tämän edelläkävijäbrändin syksyn 2019 uutuuksista löytyy:

Innostuin etenkin kuvien raikkaista ja pastellisista sävyistä –  näinköhän on, että pastellit tulevat taas. Varsinkin vaaleansiniset ja vihertävät mintun sävyt ovat vahvasti esillä kuvissa, ihan virkistävää kaikkien näiden ruskeiden, punertavien ja oranssien sävyjen jälkeen. Huikean kaunis värimaailma näissä kuvissa – ja toki myös kauniita uutuuksia, kuten vikan kuvan Rhythm-huovat.

Erityisen herkulliselta näyttää tämä vaaleansininen Outline-sohva yhdistettynä ruosteenpunaiseen lattiavalaisimeen – tämä yhdistelmä toimii aina. Myös sohvalla olevat tekstiilit näyttävät ihanilta, nämä kuuluvat Muuton syksyn uutuuksiin. Kaiken kaikkiaan tässä kuvassa on aivan ihana värikokonaisuus, tästä on helppo poimia väri-inspistä omaankin kotiin. Niin raikasta!

Yksi merkin kiinnostavimmista syysuutuuksista on tämä Strand-valaisin. Ajanhenkinen valaisin on tehty plastisesta hartsista niin, että läpikuultava lopputulos muistuttaa hieman seittiä. Tosi kaunis ja monikäyttöinen tuote, joka sopisi ihanasti vaikkapa makkariin.

Myös näissä kuvissa on ihanat sävymaailmat; lämmintä puuta ja oranssia, jonka vastapainona on ripaus viileää minttua. Erikoinen yhdistelmä, mutta toimii – juuri tällainen yhdistely Muutoa parhaimmillaan.

Tokihan värien lisäksi on mielenkiintoista tutkailla myös itse asiaa, eli uusia tuotteita. Strand-valaisimen ohella itse tykkään myös isokokoisista Ridge-vaaseista, joita näkyikin tiuhaan tahtiin myös parin viikon takaisessa Habitaressa. Myös postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä uusi Daze-nojatuoli on ihan kiinnostava, muodoltaan kauniin kutsuva ja sylimäinen. Kiinnitin huomiota myös stailauksissa käytettyihin epämääräisiin esineisiin, kuten kivenmurikoihin, harkonpaloihin ja puukalikoihin – juuri tällaiset oudot lisäykset tuovat usein tosi paljon persoonallisuutta, ja maalaamalla nämä saa matchattua kivasti kokonaisuuteen sopivaksi. Innostuisikohan tässä oikein itsekin luomaan tällaista taidetta kotiin, varastossa lojuvat maalinjämätkin saisi näin kätevästi hyötykäyttöön…

Mitäs te pidätte näistä uutuuksista?

kaikki kuvat / all pictures Muuto

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *