Vähän erilainen joulu

Kaikenlaista sitä onkaan mahtunut vuoteen 2017.

Vuosi on ollut täynnä hienoja mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita, mutta myös luopumista ja uuden opettelua. Työelämän myllerryksen ohella tätä syksyä on leimannut toinenkin, vielä vähän suurempi muutos, joka on kypsynyt samaa tahtia hämärtyvien päivien ja loppua kohti kääntyneen vuoden myötä.

Talomme oli yksi toteen käynyt unelma – unelma, joka kuitenkaan loppujen lopuksi ei ollut meitä varten. Nyt on aika luovuttaa se toisten tavoitettavaksi ja jatkaa eteenpäin kohti uusia haasteita. Tätä tekstiä kirjoitan kuvan maisemissa, uudessa asunnossani, jonne vastikään muutin ihan itsekseni.

Tänä vuonna edessä on siis vähän erilainen joulu, mutta uutta vuotta ja sen tuomia mahdollisuuksia odottelen jo innolla. Kiitollisena niistä kokemuksista, joita jo tähän ikään mennessä olen ehtinyt saavuttaa, ja piirun verran lähempänä sitä elämää, jonka tahdon itselleni tulevaisuudessa suoda.

Sitä se onni on, ettei hetkeen katso taakseen, eikä eteen. Näin sanoi Tommy Tabermann, ja taisi osua naulan kantaan.


Here´s my new apartment waiting for new adventures.

Kommentit (69)
 1. Tommy sen sanoi. Hyvää ja rauhallista joulua sinulle. Mukavaa että jaoit näin yksityisen asian.

  1. Kiitos, samoin sinulle. Ja tokihan teille halusin kertoa, tämä muutos kun luonnollisesti vaikuttaa bloggaamiseenikin.

 2. suvi m / Valkoinen Harmaja
  17.12.2017, 19:41

  Tsemppiä elämänmuutokseen Maija! <3 Uuden alku on aina mahdollisuus.

  T. Suvi
  http://www.valkoinenharmaja.fi

  1. Kiitos Suvi. <3 Näin juuri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *