Uusi Koodi ja avajaiset

No nyt on valmista! Syksyn kova remppapuhde on viimein ohi, ja Koodin uudet upeat tilat ovat valmistuneet. Tällä viikolla ollaan tehty muuttoa ja huomenissa ovet ovat auki aamusta alkaen. Olemme tosi innoissamme uusista tiloista, niiden myötä ilme päivittyi ihan erilaiseksi, paljon nykyaikaisemmaksi ja tunnelmallisemmaksi. Kahteen kerrokseen mahtuu lämpimiä värejä, loft-henkeä ja tietysti huikeita huonekaluja. Tässä muutamia kurkistuksia tilaan:

Huomenna perjantaina onkin sitten avajaisjuhlien vuoro. Tulkaapa siis moikkailemaan meitä koodilaisia ja juhlistamaan uusia tilojamme. Linnankatu 19 on the place to be, alla tarkemmat koordinaatit:

Mukavaa viikonloppua!


The renovation of our shop is finally done, here´s some sneak peek of the result. Tomorrow we will throw an opening party of the new store. So exciting!

Kommentit (8)
  1. Tanja / Idis & Interiööri
    7.12.2017, 23:44

    Onnea uudelle liikkeelle ❤️ Hyvältä näyttää jo maistiaisetkin!

    1. Kiitos paljon, kiva kuulla! <3

  2. Onnea uuteen. Koodin vanha tilahan oli aivan ihanan valoisa ja avara; ovatko uudet tilat vielä entistäkin suuremmat? En ihan hahmota, missä kohtaa uusi on, mutta pitää tulla tutustumaan.

    1. Kiitos! Juu, se oli valoisa ja avara ja hippasen epäkäytännöllinenkin, kun kaikki seinät olivat pelkkää ikkunaa. Uudessa on vähän enemmän seinäpinta-alaa, jotka mahdollistavat erilaisten esillepanojen tekemisen ja tuovat sävyineen vähän enemmän tunnelmaa tilaan. Ja onpa se kaksikerroksisena vähän helpompi hallittavakin. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *