Pihkala
Pihkala

UUDENVUODENAATTONA

Jokos siellä valmistaudutaan tulevaan iltaan? Meillä on illan varalle ihan vain leppoisia suunnitelmia, ollaan kotona ja odotellaan muutamaa ystävää kylään. Syödään jotain hyvää ja kivutaan katsomaan raketteja läheiselle kukkulalle. Eipä sitä jaksa enää keskustan tungokseen lähteä, taitaa kotona olla vähän liian mukavaa.
Vaikka sen kummempia suunnitelmia illalle ei olekaan, on uudenvuodenaatossa silti aina jotain spesiaalia. Aamu alkoi leppoisasti lempilakanoista herätessä, nuo Familonin* yönsiniset lakanat ovat ihan heittämällä talven suloisimmat tapaukset. Täydellisimmältä ne näyttäsivät varmasti vierashuoneen kylmemmän sävyisen tapetin kanssa, mutta ovat tarpeeksi nätit täällä meidän makkarissakin. Enpä taida malttaa säästää näitä pelkkään vieraskäyttöön, syvänsininen sävykin kun sopii jotenkin niin ihanasti juuri talviaikaan.
Eipä tullut tänä vuonna hankittua seinävalaisimia makkariin, mutta kiirekös noilla. Pöytävalaisimetkin kelpaavat toistaiseksi ihan mukavasti. Seinässä olevat sähköistykset toki ottavat vähän silmään, mutta eipä tuolla makkarissa nyt niin oleilla. Valaisinmalli on tuohon kuitenkin jo katsottuna, joten eiköhän uuden valaisimet vielä ensi vuoden aikana löydä tiensä meidän kotiin.
 
Kuvien vohvelikankainen kylpytakki on yksi joululahjoistani, kiitos vain Familonille ihanasta yllätyksestä. Rakastan tuollaisia kepeitä kotiasuja, niissä tulee toisinaan tassuteltua koko vapaapäivä. Nyt on kuitenkin aika heittää tuo sivummalle; kuohuvat ovat kylmenemässä ja nyt pitäisi kaunistautua ja kaivaa illan asu esiin. Tätä myötä toivottelen kaikille:
Hyvää uutta vuotta 2017!
Happy New Year 2017!
Palaillaan taas ensi vuonna uusien tuulien kera. 
*tuote saatu

Kommentit (8)

 1. Blue Peony

  Onnea uudelle vuodelle! Meillä juhlitaan lepäillen, yskä mokoma kun kiusaa yhä, ja huomenna olisi tarjolla uuden vuoden brunssi ystäväni todella uudessa kodissa – hän näet muutti vasta eilen!

  • maija

   Hyvää uutta vuotta myös sinne! Höh, toivottavasti köhästä huolimatta vuoden vaihde sujui siellä mukavasti. Brunssi ainakin kuulosti kivalta, varmasti ihanaa ystävällesi aloittaa uusi vuosi ihka uudessa kodissa!

 2. Hanna/ Pastellimaja

  Hyvää uutta vuotta Maija! On ollut tosi mielenkiintoista seurata teidän projektia tänä kuluneena vuonna!

  • maija

   Kiitos Hanna, mukava kuulla! Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

 3. Hannele Ruusukummusta

  Hyvää uutta vuotta sinullekin Maija♥

  • maija

   Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

 4. Anonyymi

  Voi hitsi, kukkulan mainitsemisesta tuli heti mieleen, sijaitseeko Pihkala Nummen alueella?? Olisipa hauska sattuma. 🙂

  • maija

   Oikein arvattu. 🙂 En ole viitsinyt kauheasti kirjoitella meidän asuinalueesta, vaikka jossain haastattelussa se onkin mainittu, eikä sinänsä mikään salaisuus olekaan. Monet turkulaiset toki saattavat hoksata vaikka juuri tällaisista yhteyksistä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *