Tuunatut säilytyslaatikot

Pienemmissä asunnoissa säilytystila saattaa olla usein vähän kortilla. Omassa asunnossani on kiitettävästi kaappitilaa, mutta kosmetiikan ja muun pikkusälän suhteen täytyy vähän soveltaa: kylpyhuoneessa esimerkiksi ei ole ollenkaan kaappia tai laatikkoa, johon kosmetiikkapurkit saisi piiloon. Olen ratkaissut ongelman yksittäisillä laatikoilla, joiden sisään saa kätevästi järjestettyä kaikenlaista pikkusälää. Nyt sekä kylpyhuoneessa että makuuhuoneen kampauspöydällä suurin osa tavaroista piiloutuu puulaatikoiden sisään, jolloin näkymä pysyy siistinä ja tavaratkin helposti omilla paikoillaan, mutta kuitenkin käyttövalmiina heti käden ulottuvilla.

Tässä yhteydessä halusinkin vinkata teille Granitin puisista neliskanttisista laatikoista, jotka ovat toimineet omalla kohdalla tosi näppärinä ratkaisuina pieniin säilytyspulmiin. Puisia bokseja saa edullisesti kolmessa eri koossa, joten ne sopivat kaikenlaiseen säilytykseen aina kynsilakoista isompiin tavaroihin, miksei vaikka vaatteisiin ja asusteisiinkin. Käsittelemätön puu on helppo ja nopea maalata mieleisellään värillä muuhun sisustukseen sopivaksi, itse sutaisin puiset laatikot ylijäämämaalilla pehmeän helmenharmaaksi ja hyvä tuli. Näitä kauniin värisiä kannellisia laatikoita ei tosiaankaan tarvitse piilotella, vaan ne voi jättää ikkunalaudalle, pöydälle tai huoneen nurkkaan. Pitäisikin hakea vielä muutama boksi lisää, sillä erivärisiä ylijäämämaaleja ja toisaalta myös säilytettävää tavaraa kyllä riittää…


These wooden boxes from Granit are a perfect solution for storage problems. They look simple and nice and eat a great deal of cosmetics or other accessories inside. Also the raw solid wood is very easy to custom, I have painted my boxes in pearl grey and now they fit nicely to the surroundings.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *