Tunnelmia juhannukselta

Toivottavasti teillä oli mukava juhannus! Viikonloppu kului nopeaan ja nyt on taas aika palata takaisin arkeen, sillä kesälomaan on omalla kohdalla vielä hetkinen aikaa. Vietimme juhannusta pienellä porukalla Annen luona varsin leppoisissa merkeissä syöden, saunoen, paljuillen ja muuten vain yhdessä hengaillen. Tässä muutama rento kännykkäräpsy viikonlopun tunnelmista:

Viikonloppu oli varsin ruokapainotteinen, nyt tosiaankin tietää syöneensä! Jaettiin ruoanlaittovastuut päiväkohtaisesti, tämä on ihan toimiva idea, sillä silloin ei kenenkään tarvitse huhkia koko juhannusta keittiössä ja samalla pääsee vielä maistelemaan toisten miettimiä menuja. Kattauksia somisti rennot luonnonkukat ja Annen pihapenkistä napsaisemat ihanat pionit. Kuviin taltioitui kattauksien rento ja aito, mutta silti kaunis tunnelma, tuollaisessa ympäristössä oli ihana nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Ja mitä ruoka- ja kattauskuviin tulee, viehätyn muutenkin tällä hetkellä eniten kuvien kaltaisesta aidosta, rennon kauniista meiningistä, ylistailatut kattauskuvat ovat minusta muutenkin vähän menneen talven lumia.

Juhannussää oli mitä oli – aaton kukkienhakumatka kääntyi kaatosateeksi, mutta juhannuspäivänä päästiin nauttimaan sentään vähän auringostakin. Olen sitä mieltä, ettei ilmoista kannata ottaa liikaa stressiä; auringon paistaessa nautitaan ulkoilmasta ja sateen sattuessa tunnelmoidaan sisällä ja sytytetään vaikka kynttilä. Ei se sen kummempaa ole, ja tänäkin vuonna juhannus sujui vallan mukavasti vaihtelevista säistä huolimatta.

Nyt on juhannukset taas vuodeksi eteenpäin takana ja aika suunnata ajatukset taas uuteen kesäiseen viikkoon. Mukavaa uutta viikkoa ja hyvää lomaa kaikille sen aloittaneille!


Some pictures from this Midsummer weekend. We gathered together with a small group, ate way too much and had fun.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *