TUNNELMAVALOA SYYSILTAAN | SOLAR LAMPS

Clas Ohlson 
Tässä päivänä eräänä kävelin Clas Ohlsonille ostamaan suihkuverhotankoa (kyllä, suihkuseinää odotellessa joudutaan tekemään tällainen väliaikaisratkaisu) ja tapani mukaan silmäilin samalla vähän muutakin tarpeellista. Clasun valikoimiin on tullut viime aikoina aika kivojakin juttuja, ja bongasin tällä kertaa hyllystä nämä kivan simppelit, polttimon muotoiset aurinkokennovalaisimet. Koska kappalehintaa oli vain muutama euron verran, nappasin pari lamppua mukaan testiksi – totuuden nimissä eihän me nyt tänä syksynä meidän raksapihalla oleskella, mutta nämä olivat liian hauskat ja halvat vain hyllyyn jätettäviksi. Illan hämärissä sitten testailin lamppujen toimivuutta ja kyllähän ne näyttivät meidän omenapuussa oikein nätiltä:
aurinkokennovalaisin
pihajuhlat
tunnelmavalaisin aurinkokenno

Simppelit lamput olisivat ihanat vaikka syksyn puutarhajuhlissa, ne on helppo ripustaa puiden oksiin tai vaikka terassin kattoon. Meille ei nyt ole mitään pihajuhlia tulossa, mutta eiköhän näistä iloa siltikin ole. Meidän olkkarista ja ruokasalista on suora näköyhteys takapihan omenapuuhun, kohta on ihana lekotella sohvalla ja katsella illan hämärissä käkkäräisestä puusta roikkuvia himmeitä valoja… Ehkä täytyy mennä hakemaan vielä muutama lisää.
I spotted these new solar lamps from Clas Ohlson and I had to buy some as they were so nice and cheap. They would be a perfect decoration for a garden party! I hung them on our old apple tree next to our living room window, soon it´s nice to sit on the sofa and watch the beautiful lamps outside.
Kommentit (4)
  1. Meillä on ollut pellavaverho suihkuverhona kylppärissä ja hyvin on toiminut! Vähentää kaikua, on nätti pikkuisen ryppyisenä, eikä homehdu.

    1. Totta, tuo olisikin varmasti aika näppärä ratkaisu! Voisin kuvitella, että pellavainen verho ei myöskään liimautuisi inhasti ihoa vasten vaan olisi kaikin puolin miellyttävämpi ja kauniimpi. Meillä ovi sijaitsee kuitekin niin lähellä suihkua, että vesi täytyy blokata pois täysin ja tehokkaasti – mutta näin yleisesti miksei kylppärissä voisi vallan mainiosti käyttää myös kangassuihkuverhoa.

  2. Muuttuvakotini Päivi S
    31.8.2016, 16:57

    Onpas kivat lamput 🙂 Harmi kun niin kaukana aina kaikki kivat liikkeet, jos haluaa jotain vähän erikoisempaa :(. Näyttää hyvältä omenapuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *