Blogit
Pihkala

Tummanvihreää samettia

tummanvihreä-sametti3-800

Ihanaa sunnuntaita! Jatketaan makkarikuvilla, tällä kertaa omillani, sillä mikäpä sopisi sunnuntaiseen aamupäivään paremmin kuin ryppyiset lakanat ja huolettomasti pedattu sänky.

Pyrin usein siistimään makuuhuoneen viikonlopuksi, sunnuntaiaamuna puhtaiden lakanoiden keskeltä on erityisen ihana herätä. Lempilakanani ovat joko valkoiset puuvillalakanat tai nämä Finlaysonin helmenharmaat, raikkaat sävyt sopivat parhaiten tuon tapetin pariksi. Viime aikoina sängyllä on majaillut myös taannoisesta IKEA-kuvaston lanseeraustapahtumasta kotiinviemisiksi saatu tummanvihreä samettityyny, se sopii ihanaisesti juuri tähän huoneeseen. Toisinaan tuo tapetti näyttää haalean harmaanvihertävältä, tässä aamupäivän valossa se taas vivahtaa selkeästi kullanruskeaan. Tumma, vahva vihreä sopii yhtä kaikki kivasti sen pariksi.

tummanvihreä-sametti2-800 tummanvihreä-sametti4-800 tummanvihreä-sametti5-800 tummanvihreä-sametti6-800

Mantiksen yövalaisimet ovat osoittautuneet hyviksi hankinnoiksi niin käytännöllisyyden kuin kauneutensakin puolesta. Varrellista, usealla nivelellä varustettua valaisinta on helppo väännellä haluamaansa asentoon. Seinävalaisimien myötä yöpöydillekin jää mukavasti enemmän tilaa, nyt olen täyttänyt sen tilan muutamalla tarpeellisella rasvaputelolla ja Lumin tuoksukynttilällä. Kynttilän sytyttäminen iltaisin vuoteeseen mennessä rauhoittaa ja on jotenkin ihana rituaali, pimeiden iltojen myötä kynttilöitä onkin tullut poltettua taas selkeästi enemmän. Kyllä syksyssäkin on puolensa.

Nyt tie vie sunnuntain viettoon – ainakin täällä kolkilla saadaan nauttia ihanan aurinkoisesta päivästä. Kivaa syyskuista sunnuntaita!


Sunday mood in the bedroom.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *