TULIAISIA KYLPYHUONEESEEN

Kaunista kosmetiikkaa
Eiliseltä Helsingin-reissultani kotiutui mukaani muutamia pieniä tuliaisia. Tällä kertaa jätin shoppailut aika minimiin, mutta I love me -messujen teemasta innostuen nappasin mukaani muutamia tarpeellisia kylppäri- ja kauneusjuttuja. Lapuan Kankureiden Terva-pyyhkeet kuuluvat lemppareihini, sarjan valkoiset käsipyyhkeet ovat olleet meillä ahkerassa käytössä. Nyt innostuin hankkimaan pyyhkeet myös hiekan sävyssä, tuumasin niiden sopivan kivasti yläkerran marmorilaattaan. Pyyhkeet ovat tosi ohuet, mutta silti pehmeät ja imukykyiset, ja sujahtavat tarvittaessa nätisti alakerran nahkalenkkeihinkin. Iso suositus näille!
Pellavapyyhe
Myös Aesopin saippuaa ja Kiehlsin suihkugeeliä tarttui mukaani, pitkälti
kauniiden pakkauksiensa ansiosta. Ostan harvoin kosmetiikkaa muuhun kuin
todelliseen tarpeeseen, ja nytkin hankintaani saneli pakko – molemmat
alkoivat olla kotona jo lopussa. Mutta silloin harvakseltaan kun teen hankintoja, on paketilla
tosiaankin merkitys; silmät tuntuvat hakeutuvan automaattisesti niiden kauniimpien puteloiden pariin. Vähän harmittaa, että missasin messujen ihanat, vähän erikoisemmat luonnonkosmetiikkamerkit, joita bongailin jälkeenpäin somesta. No, tietääpä jatkossa pitää silmänsä paremmin auki ja iskeä kiinni kun tilaisuus on.
Konjac sponge
Myös Konjac-sieni kuuluu viimeaikaisiin löytöihini, olen käyttänyt sitä nyt viikon pari ja jäänyt koukkuun saman tien. Väitän, että sienen vaikutus näkyy kasvojen iholla jo nyt, jos ei muuten niin ainakin sileämpänä ja pehmeämpänä tuntuna. Arkisen kotispan ainekset alkavat siis olla nyt kasassa. Maanantaina saadaan vihdoin peiliovetkin tuohon kylppärin upotettuun kaappiin, tämän jälkeen puunaamishommat sujuvat vähän mukavammin. Alakerran (peilillisen) vierasvessan tasot alkavat nimittäin käydä jo melkoisen ahtaaksi…
Näiden kuvien myötä toivottelen rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille! Muistakaahan toisinaan hemmotella myös itseänne ja ottaa vähän omaa aikaa iltapuuhien keskelle. Minä taidan tehdä niin ihan justiinsa nyt.
Here´s a little something I bought from Helsinki yesterday. I am a big fan of linen towels, so I bought a couple more from Lapuan Kankurit. I think the rough linen matches well with the marble tiles in the bathroom. Also I had to buy a soap from Aesop and shower gel from Kiehls – most probably because of their pretty packages. A Konjac sponge is one of my latest finds, too, I´ve used it for a couple of weeks and I´m already hooked. 
Kommentit (4)
  1. Kyllä pakkauksella on iso merkitys! Jos kyseessä on koko ajan esillä ja käytössä oleva tuote, nätistä pakkauksesta saa helposti iloa arkeen.

    1. Nimenomaan! Kyllä meillä ainakin tuppaa ihonpuhdistustuotteet, hiuslakat jne. jäämään näkyville, onhan tällöin paljon mukavampi, että paketit ovat myös nättejä. Ja kyllähän nättiä pakettia myös käyttää paljon suuremmalla ilolla. 🙂

  2. Hei mistä löysit Aesopin saippuaa? Ihanat muuten nuo pyyhkeet, kiitos siis vinkistä 🙂

    1. Helsingin Artek myy Aesopia, siellä on vaikka mitä ihanaa saippuasta ihonhoitotuotteisiin ja rasvoihin. Ja joo, nuo pyyhkeet ovat kyllä tosi ihanat niin laadultaan kuin väriltään. Keinovalossa väri ei taltioitunut ehkä ihan oikeaksi, mutta ovat luonnossa tosi nätin väriset, vähän sellaiset hiekkaiset pellavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *