TRENDI: METALLIHYLLYT

Ikea: Vittsjö | Domo Design: Domo Sideboard | Hay: New Order | By Lassen: Twin Bookcase
Kevyet muodot ja säilytysratkaisut jylläävät sisustusrintamalla edelleen. Jos pitäisi nimetä yksi tämän hetken trendikalusteista, olisi vahvimpien ehdokkaiden joukossa ainakin kevyt puolikorkea hylly, yleisimmin vielä metallista tehty. Viime aikoina tällaisia on voinut bongata yhden jos toisenkin merkin valikoimista aina Ikeasta tanskalaisiin designmerkkeihin, ja samantyyppiset puiset Lundiatkin ovat taas suuren sisustuskansan suosiossa. Avoimuus on päivän sana, tavarat saavat olla reilusti näkösällä.
Itsekin tykkään aika paljon tällaisista kevyistä ja yksinkertaisista säilytysratkaisuista, joiden päälle saa vielä kasattua nättejä asetelmiakin. Olen kaavaillut jonkinlaista hyllyratkaisua ruokailutilan peräseinälle, ja tällainen avoin ratkaisu miellyttää silmää ehkä umpinaista enemmän. Käytännöllisyys tosin on jälkimmäisten puolella; ihan mitä tahansa sälää tällaisiin hyllyihin kun ei voi lapata. Tällä hetkellä oma suosikki taitaa olla tuo Hayn New Order -hyllyjärjestelmä, mutta oivia budjettiversioita löytyy vaikka Ikeastakin. Vittsjö-hyllyn lasikin alkaa olla ajankohtaisempi kuin pitkiin aikoihin, joten siinäkin mielessä tuo simppeli malli on ihan kelpo vaihtoehto.

Kumman te valitsette: avohyllyn keveyden vai umpikaapin käytännöllisyyden?
Kommentit (4)
 1. Hei vitsi tuo Ikean hylly on aivan täydellinen! Nämä muutkin ovat toki ihania, mutta hintaluokaltaan ehkä ei aivan minua varten 😉 Lasitetulle partsille haluan nätin tason kasveille, mutta toistaiseksi ei ollut tärpännyt yhtään sellaista "täydellistä", täytyy käydä Ikeassa katsomassa millainen tuo olisi luonnossa 🙂 Tykkään kyllä todella paljon avohyllyistä, mutta umpikaapit ovat armollisempia!

  1. Tuo on kyllä kiva, ja vieläpä mukavan hintainen. Minustakaan tämä ei nyt ole ihan sellainen tuote, johon kannattaa ensimmäisenä panostaa, edullisestikin löytyy ihan kelpo vaihtoehtoja. Kantsii siis kurkata tuota tarkemmin! 🙂

   Ja joo, avohyllyt on kyllä aika pirullisia pitää siistinä ja nätin näköisenä – mutta silloin kun ne on ruodussa, on ne kyllä tosi kauniita.

 2. Vittsjö Hylly | Mtv Uutiset Lifestyle
  17.5.2020, 01:19

  […] TRENDI: METALLIHYLLYT – Pihkala | Meillä kotona – Vittsjö-hyllyn lasikin alkaa olla ajankohtaisempi kuin pitkiin aikoihin, joten siinäkin mielessä tuo simppeli malli on ihan kelpo vaihtoehto. Kumman te valitsette: avohyllyn keveyden vai umpikaapin käytännöllisyyden? Avainsanat: sisustus, tuotteet. Facebook; Twitter; Kommentit (2) Lemmi. 28.3.2016, 19:25 Hei vitsi tuo Ikean hylly on aivan. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *