Trendi: Lampaannahka

photo: An Interior Affair

Lampaannahkaa tuntuu näkyvän juuri nyt kaikkialla – erityisesti pienemmissä huonekaluissa, kuten tuoleissa ja raheissa. Tämän materiaalin suhteen taidetaankin puhua jonkinlaisesta trendistä, sen verran tiuhaan tätä saa nyt bongata uutuustuotteista ja edelläkävijöiden valokuvista, niin designmerkkien tuotteista kuin itse tuunatuista huonekaluistakin. Tässä muutamia tuotebongauksia, joita olen viime aikoina tehnyt, ja näitähän esimerkkejä löytyisi vielä lisääkin:

 

By Lassen / Swedese / Meli Meli / &Tradition

Lampaannahka on verhoilumateriaalina klassikko, ja se on ollut aina kiinteä osa esimerkiksi ajatonta Swedesen Lamino-tuolia. Hiljattain kuitenkin tämä (tai tätä jäljittelevä) materiaali on hiipinyt myös uutuustuotteiden joukkoon, kuten ruotsalaisen Meli Melin ja tanskalaisen &Traditionin uutuuksiin. Lampaannahkaisia tuotteita on voinut myös bongata jo jonkin aikaa kansainvälisten huippustylistien, kuten Lotta Agatonin kuvista.

Itse en syty materiaalille ihan suoraan; toki vaikkapa Laminossa lampaannahka on klassikko, eikä se näytä hullummalta pienessä rahissakaan. Kokonainen lampaannahalla verhoiltu tuoli on kuitenkin minusta vähän liikaa. Ihan mielenkiinnolla kuitenkin tätä trendiä seurailen; missä määrin se lyö läpi ja missä kaikkialla tulemmekaan tämän kaltaista materiaalia vielä tulevana syyskautena näkemäänkään.

Mitäpä te tuumaatte tästä trendistä, innostaako vai ei?


Sheepskin is one of the biggest trends right now; it feels that products upholstered with sheepskin are currently everywhere! There are certain classics such as Lamino or By Lassen´s The Tired Man chairs, but also new production from e.g. & Tradition and Meli Meli. I´m not sure if I like this trend but it certainly looks interesting. What do you think?

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *