Blogit
Pihkala

Top 3 sisustushimotukset – toivelistalla juuri nyt

Jokin aika sitten kirjoittelin tarpeellisista isommista sisustushankinnoista, joita olen suunnitellut tekeväni seuraavaksi. Tämän ns. järkevän porukan lisäksi mieleen pesiytyy kuitenkin myös kaikenlaisia pienempiä mielitekoja, jotka eivät ehkä ole niin oleellisia, mutta sitäkin ihanampia hankintoja. Tässä tämän hetken sisustushimotukseni top 3:

Puunvärinen wieniläistuoli

wishlist1

photo Artilleriet

Haluaisin keittiöön pöydän päähän puunvärisen käsinojallisen wieniläistuolin – ehkä vähän nähty, mutta silti niin ihana klassikko, joka sopisi tilaan ja taloomme minusta tosi hyvin. Taas kerran katselin eilisessä postauksessani näkyvää keittiöstä otettua yleiskuvaa ja totesin, että vähän turhan valkoistahan tuossa pöytäryhmän ympärillä on. Puutuoli toisi juuri sopivaa tunnelmaa ja sopisi kivasti harmaisiin kaappeihinkin. Tuolini haluaisin joko rottinki-istuimella tai kuvan nahkaverhoiltuna – ihania vaihtoehtoja molemmat.

Artekin Hella Jongerius-jakkara

wishlist5

photo Artek

Meillä on yksi Artekin jakkara, ja tälle pitäisi ehdottomasti saada kaveri – jakkaralle löytyy nimittäin käyttöä oikeastaan lähes jokaisessa talon huoneessa. Artekin Hella Jongerius-kokoelman erikoisvärit ovat aivan ihania, näistä kiehtoo etenkin pähkinä- ja hunajapetsatut versiot. Näistä kuvassa jälkimmäinen, olisi aika kiva pari myös edellämainitun wieniläistuolinkin kanssa.

Bergs Potterin ruukut

wishlist4

photo Artilleriet

Kesän ja kasvihuuman myötä olen alkanut himoita ihan tosissani näitä Bergs Potterin ruukkuja. Yhden ihanan nostin esille jo toukokuisessa Favourites of the month -kollaasissa, eikä tämä lasitettu vihreä versiokaan kakkoseksi jää. Näitä erilaisia ruukkuja isot rivit keittiön ikkunalle, kiitos! Ja ehkä vähän ruokasaliin, olkkariin ja kuistillekin, oikeastaan ihan mihin vaan. Johan tulisi näiden myötä keittiöönkin vähän lisää eloa.


Here´s some of my craving at the moment: wooden vienna armchair, a stool from Artek Hella Jongerius collection and a pile of pots from Bergs Potter. They all would bring a really nice contrast to our white kitchen furnitures.

Kommentit (1)

  1. Favourites of the month – heinäkuu – Pihkala

    […] on jotenkin tosi ihana – ja sopivasti pikkuisen erikoinenkin. Aiemmin haikailin keittiööni puista wieniläistuolia, mutta tämä tuoli meni melkeinpä tämän aiemman haaveen ohi. Väritys ja muoto olisivat […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *