TERVETULOA TURKUUN, GRANIT!

 yhteistyössä Granit ja Suomen Blogimedia

Eräs Helsingin-reissujen vakiokohteistani on Ruotsista ponnistava sisustustavaraketju Granit. Liikkeen tuotevalikoimasta löytyy kaikenlaista kivaa ja käytännöllistä sisustustavaraa, jotka iskevät täysin moderniin skandinaaviseen makuun. Tähän mennessä logistiset ongelmat ovat kuitenkin rajoittaneet ostoksiani valitettavan usein; yleensä olen liikkeellä junalla tai bussilla, jolloin vähänkään isompien ostosten raahaaminen tuntuu vähän turhan hankalalta. Niinpä houkuttelevat kukkaruukut, säilytyslaatikot ja keittiötarvikkeet ovat useimmiten jääneet hankkimatta kivijalkamyymälästä, ja näissä on pitänyt turvautua nettikaupan puoleen.

Tästä syystä olinkin erityisen iloinen kuullessani kevään tuoreet uutiset: Granit laajentaa Helsingin ulkopuolelle ja avaa uudet myymälät tänne Turkuun sekä Ouluun! Mahtavaa, että Turkuun saadaan taas yksi uusi kiva liike, viime aikoina keskustassa onkin ollut taas ihan uudenlaista vipinää. Turun-liikkeen avajaisia vietetään ensi perjantaina, ja myös minä olen mukana avajaishumussa yhdessä Musta ovi -blogin Marjan kanssa. Tulkaapahan moikkailemaan ja hyödyntämään hyvät avajaistarjoukset, joista lisää postauksen lopussa.

Granitin tuotevalikoimista löytyy monenmoista niin keittiön, säilytyksen, askartelun kuin puutarhatuotteidenkin puolelta. Omat lempparini taitavat löytyä keittiötarvikkeiden saralta; vaikka tila olisi kuinka kortilla, tarvitsee käytännöllisiä juttuja aina. Erityisen ihastunut olen merkin marmorisiin tuotteisiin, kuten kuvan leikkuulautaan ja tarjottimeen. Ne sopivat monenlaiseen käyttöön niin keittiössä kuin muissakin tiloissa: tarjoiluun, somisteeksi ja alustaksi kaikenlaisille esineille.
Ruoanlaittoon ja tarjoilun piristeeksi löytyy myös kaikkea muuta kivaa. Nättejä servettiä ja puisia lastoja tarvitaan aina. Itse tykkään myös merkin ruokatuotteista, kuten öljyistä ja maustesekoituksista. Ne toimivat myös näppäränä viemisenä yhdessä servettipaketin tai muun keittiötuotteen kanssa.

Jos pitäisi nimetä vain yksi tuotesuosikki, osuisi valintani kuitenkin ehdottomasti tähän neliskanttiseen marmoritarjottimeen. Keksin sille helposti käyttöä keittiössä öljypullojen ja mausteiden alla, olohuoneessa pöydällä tai kylpyhuoneessa kosmetiikkaputelien ja parfyymien alustana. Aikanaan ihastelin Hayn vastaavaa tarjotinta, mutta tämä on sille huomattavasti kukkaroystävällisempi vaihtoehto. Iso peukku tälle!
Valkoinen marmori on aina kaunista, mutta minua on alkanut viehättää myös kiven muut sävyt: ruskeanakin marmori näyttää elegantilta ja taas ihan uudelta. Marmorisarjaa on saatavilla myös vihreänä, ihanalta näytti tämäkin vaihtoehto. Jotenkin veikkaisin, että juuri nämä kauniit marmorituotteet tulevat olemaan avajaisten hitti…
Niin kuin alussa vinkkailinkin, vietetään Turun Granitin avajaisia ensi perjantaina 15.4.2016. klo 16-18. Perille on helppo löytää, liike sijaitsee Hansakorttelissa Kristiinankadun kulmassa, osoite on Eerikinkatu 17. Illan aikana Granit tarjoaa -20% alennuksen kaikista tuotteistaan poislukien Sjöstrand-kahvikone ja Formbruket & Smålands Skinnmanufaktur -tuotteet.
Jos et pääse perjantaina paikalle, ei hätää: Avajaisten jälkeenkin saat -20 % alennuksen normaalihintaisesta kertaostoksesta 30.4.2016 saakka, alennuksen saadaksesi mainitse vain kassalla blogini nimi. Alennus ei koske Sjöstrand-kahvikonetta, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. 
Avajaishumun kunniaksi myös Granitin verkkokaupassa on mukava alennuskoodi. Koodilla ”granitturku” saa -15% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta kertaostoksesta Sjöstrand-kahvikoneita lukuunottamatta. Koodi on voimassa 15.5.2016 saakka.
Tulkaapahan moikkailemaan ja tutustumaan uuteen liikkeeseen perjantaina!
Kommentit (8)
 1. Hannele Ruusukummusta
  12.4.2016, 05:47

  Hienoa, että tuon alennuksen saa myöhemminkin…perjantaina en taida sinne päästä!

  1. Joo, se on kyllä kiva juttu! Huikkaa vaan kassalla "pihkala", niin saat alen kuun loppuun asti. Ja jos suinkin pääset, niin tule moikkaamaan perjantaina. 🙂

 2. Retromoderni
  13.4.2016, 05:49

  La Turkuun niin varmasti ehdin piipahtamaan myös Granitissa. Koskakohan on Treen vuoro??? Varmaankin Ratinaan, I hope.

  1. Kiva juttu, huikkaile vain "Pihkala" kassalla, niin saat alen plakkariin. Ja tulepa moikkailemaan myös Koodiin!

   Toivottavasti Tamperekin seuraisi pian perässä. Eiköhän se sinnekin jossain välissä rantaudu, kun kerta Turkuunkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *