TÄNÄÄN

Onpa tänään ollut synkkä päivä, monessakin mielessä. Ranskasta kantautuneiden ikävien uutisten lisäksi sääkin on ollut ankean harmaa ja sateinen, ihan kuin syksy olisi saapunut tänne yhdessä yössä. Ankean päivän piristeeksi ostin muutaman kukkasen, näiden nimi pääsi jo unohtumaan, lajike oli kuitenkin minulle ihan uusi. Näinkin mitätön asia tuo arkeen pienen ripauksen iloa ja kauneutta, sitä tähän maailmaan tarvitaan kaiken kurjan vastapainoksi.
Pöydällä päivän luottokamat. Kamera kulkee mukana miltei päivittäin, ja alkaa olla jo vähän reissussa rähjääntynyt. Kaluston päivitys on edelleen mielessä, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään. Ehkä asia on ajankohtainen sitten syksymmällä, kun remonttiasiat eivät paina enää niin akuutisti päälle. Syksyn hämärtyessä sitä parempaa kalustoa vasta oikeastaan kaipaakin, kesän heleä valo ei aiheuta niin suuria vaatimuksia kuvausvälineille. Eikä tässä käyttämässäni mitään vikaa edes olekaan, nälkä vain tuppaa kasvamaan syödessä suuremmaksi…
Viime aikoina olen innostunut (jälleen) kuvankäsittelystä, ja testailenkin parhaillaan vähän erilaisia käsittelytapoja kuvissani. Älkää siis ihmetelkö, jos tyyli hieman vaihtelee. Photoshopilla on vain niin hauska leikitellä. Ihan sitä ominta tyyliä ei ole vielä toistaiseksi löytynyt, mutta kokeilulla säädöt löytävät varmasti oman uomansa. Siispä testaillaan nyt ihan urakalla.
Muita viime aikojen innostuksia on mm. tuo kuvassa vilahtava Örsjön PJ-valaisin, ensimmäisissä kuvissa vilahtava Elementin kesäalesta muutamalla kympillä löydetty Minimumin muhkea, mutta kesäisen kevyt pusero, ja Samujin Saddle Bag, joka on kuulunut vakiokalustooni varmaan jo viitisen vuotta. Aina vain kaivan tuon laukun yhtä ilolla käyttöön, se on kyllä haukkunut hintansa jo moneen kertaan.
Elementistä tarttui mukaan myös muutamia kesäisiä toppeja, valkoinen liehuke Minimumilta ja bralette Samsoe&Samsoelta. Olen tilannut kuumia ilmoja kesälomakseni, joka alkaa viikon päästä, saas nähdä kuinka käy. Lomareissua ei valitettavasti ole tiedossa, joten kesäfiilis täytyy kaivaa kotoa remonttipölyn keskeltä. Mutta tuskinpa tuokaan ongelmaksi koituu, kesä on kesä ja loma on loma, vaikka taivaalta tulisi mitä.
Perjantai-ilta kulminoitui tähän viimeiseen kuvaan: kauppareissu sateessa ei juuri innostanut, mutta onneksi on Wolt. Hetken päästä kotilautasella oli tuoretta pitsaa suoraan Paninin uunista. Tästä on hyvä jatkaa alkavaan viikonloppuun. Oikein mukavaa sellaista kaikille teille, kaikesta huolimatta.
Friday mood: flowers, sale finds and pizza deliveries. Weekend can begin!
Kommentit (8)
  1. Ihania kuvia! Kenen valmistajan tuo sohvapöytä on? Ihanan simppelit muodot.

    1. Kiitos! 🙂 Sohvapöytä on Swedesen Lime. On kyllä ihanan simppeli!

  2. Hei, onko vahingossa poistunut vai poistatko kokonaan sisällysluettelon….? Oli aika kiva tuossa pystyi helposti selailemaan vanhojakin postauksia 🙂

    1. No kuule, vaihdoin sen itse tuollaiseen valikosta aukeavaan malliin, kun etsin yhtä vanhaa postaustani. Ainakin minulla tuo sisällysluettelo välillä bugittaa, jos etsin jotain menneen kuukauden postausta. Jos klikkaa vaikka vuoden 2015 toukokuuta, ei se aina listaa tämän kuun postausten nimiä kuten viimeisimmässä kuussa. En tiedä mistä tämä mahtaa johtua, ennen tuo on toiminut ihan moitteettomasti..

      Tuo luettelointi oli kyllä minustakin parempi silloin kun se toimi, täytynee taas vaihtaa se takaisin ja toivoa parasta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *